Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: cembone, 02 Temmuz 2005 03:58 tarihinde demiş ki: alın o şerefsizi kapatın bir eve işkence edin. ne polisi ne kanunu. herkez kendi kanununu yazar bu ülkede. bende buna benzer bişi söylicektim ama hrkesin yapabilcegi işler deigl bunlar :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Tek birsey soylecegim boyle iliskilerde -ki ben bunlara carpik diyorum- taraflar arasina kimsenin girmemesi. Sahsen benzer bir durum ile bende karsi karsiyayim. Benimde cook sevdigim bir arkadasim sevmedigim bir adamla cikiyor oda uzuyor kizi devamli fln vs vs vs. Ama simdi soyle dusun sen kizi gaza getiriceksin kiz donucek 1 ay sonra tekrar barisirlarsa. Kotu adam kim olucak? Kiz ne dicek? Kabataslak beni gaza getirdi o siralar kafam karisikti ondan boyle oldu yoksa ben gidermiyim demeyecekmi? O yuzden en iyisi karismamak. Yani bu arkadasim belki ailemden sonra en cok sevdigim insan ama devamli uzuldugunu ve uzulucegini bildigim halde karismiyor. Ustume vazife degil cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: nitromagus, 02 Temmuz 2005 03:14 tarihinde demiş ki: Kızın da çocuğu bırakamamasının sebebi anladığım kadarıyla çok sevmesi falan değil. Çocukla birlikte olduğu ve onunla aynı evi paylaştığı gibi nedenlerden dolayı gelecekte başka bir erkek tarafından namussuz damgası yiyerek kabul görmeyeceği korkusu. Artık bazı şeyler aşılmıştır diye düşünüyordum ben umarım erkeklerde bu eski mantalite kalmamıştır da bu kızcağız böyle problemler çekmez ve umarım ailesi ona arka çıkar. İste ben de öyle diyorum. Toplumsal baskı yüzünden arkadaşım korkuyor. Sevip sevmediği konusunda bi yorum yapamicam. Ama sürekli yeni birini bulursam bunu ona nasıl açıklarım üzüntüsü içerisinde.. Bana ne benim hayatım, istediğimi yaparım sözcüklerini de ağzından duymuş değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: homoid, 02 Temmuz 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Tek birsey soylecegim boyle iliskilerde -ki ben bunlara carpik diyorum- taraflar arasina kimsenin girmemesi. Sahsen benzer bir durum ile bende karsi karsiyayim. Benimde cook sevdigim bir arkadasim sevmedigim bir adamla cikiyor oda uzuyor kizi devamli fln vs vs vs. Ama simdi soyle dusun sen kizi gaza getiriceksin kiz donucek 1 ay sonra tekrar barisirlarsa. Kotu adam kim olucak? Kiz ne dicek? Kabataslak beni gaza getirdi o siralar kafam karisikti ondan boyle oldu yoksa ben gidermiyim demeyecekmi? O yuzden en iyisi karismamak. Yani bu arkadasim belki ailemden sonra en cok sevdigim insan ama devamli uzuldugunu ve uzulucegini bildigim halde karismiyor. Ustume vazife degil cunku Benim amacım olayların içine girip toz duman etmek değil. Ne bilim arkadaşımın gözünü açmak istiyorum. Hayattaki tek erkeğin o olmadığın göstermek istiyorum. Ben simdi arkadaşıma ne kadar yapma etme desem de o yine bildiğini yapacak. Biliyorum. Kendisi de biliyor üzüleceğini ama yapamıyor. Benim doğru konuştuğumu da biliyor. Onu bu şekilde kabul eden biri çıkmadıkça o yine o insana dönecek. Ya da o kişi yeni birini bulursa arkadaşımın peşini bırakacak. Tabi arkadaşım gibi onun egolarını tatmin eden bir kız bulabilirse.. :([signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Şimdi çocuğun evinden ayrılacak. Ama nasıl ayrılacağını bilmiyor. Ben ailemi özledim diye mi ayrılsın? Yoksa çocuğa direk ben ayrılmak istiyorum mu desin? Ben ailenin yanına gidince, söyle dedim. Uzakta olunca daha iyi olur dedim ama böyle şeylerin de yüzyüze konuşulması gerekiyor. Çocuga ben ayrılmak istiyorum derse de bırakmaya bilir. Yani ayrılması daha da uzun sürebilir. Sizce ne yapsın? Gitmeden mi söylesin ayrılmak istediğini, yoksa gittikten sonra gelmek istemediğini mi söylesin?[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Öyle bir telefonla bitecek iş değil bu biliyorum. Kararlı olması lazım benim arkadaşın.. Umarım herşey düzelir.[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 e sana da kolay gelsin, ama eğer arkadaşın gerçekten ayrılmak istemezse senin de bütün emeklerin boşa gider, en önce ikna etmeye bak bence[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 saçma sapan bi mevzu gibi gelemye başladı bana. nese hadi hayırlısı.[signature][hline] "Yok bu sabahların bir anlamı falan..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Evet, ona biraz cesaret vermem gerekiyor. Kendisi de istiyor zaten. Umarım ayrı kalınca özleyip de kararını değiştirmez..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: SteelBB, 02 Temmuz 2005 23:39 tarihinde demiş ki: saçma sapan bi mevzu gibi gelemye başladı bana. nese hadi hayırlısı. İnsan olayların içinde olmayınca böyle saçma sapan gelir. Gel bir de bana sor, saçma mı sapan mı? Saçma: Yersiz, akla aykiri, tutarsiz söz, Akla uygun olmayan, yersiz bulunan..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Neyse.. Zamanla herşeyin düzeleceğine inanıyorum.. Ben arkadaşıma elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım.. Herkese de teşekkür ederim.. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Kararını değiştirmesine izin verme, yanında ol... Ve dediğim gibi o çocuğu ben olsam şimdiye çoktan zaten ağzı burnu dağılıp hastanelik oluncaya, birkaç kemiği kırılıp burnu 45 derece sola (ben solağımdır da :p) yatık kalıncaya kadar dövmüştüm. Gerekirse (güç yetmemesi vs durumunda) sopayla falan ama bi şekilde mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 abi ne biliyorsun belki herifin kiz arkadasi hayvani birsey. Sen boyle yazmissinda aklima geldi. Ayni durum arkadas herifi dovmeye gitti sonra kavgayi bir anlatti yerlere yattik gulmekten. Adam avrupa gencler boks sampiyonu flnmis. Kavga 4 saniye -oda herifin yumrugu arkadasin suratina ulasana kadar gecen sure - surmus. Ama sonra dayak yemiz mazlum tipindeki arkadas kizi bir kez daha tavlamisti hala cikiyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bişey bilmiyorum ki, o yüzden dövebileceksen döv dövemeyeceksen de sopayla döv ama her halukarda döv diyorum :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Çok basit. Düz mantığı kullanarak. - Neden yaşıyorsun ? - Çünkü doğdum. - Peki nasıl yaşamak istersin ? - Mutlu olarak - Peki nasıl mutlu olursun ? - Rahat ve zengin olarak. - Peki zengin misin ? - Hayır - İyi o zaman çalış. Rahat mısın ? - Hayır - Niye ? - Erkek arkadaşım beni mutsuz ediyor. - İyi o zaman bitir.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. [Bu mesaj sharky tarafından 03 Temmuz 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bence bole biseyi zamana birakmamak lazim hele ki isin icinde siddet varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: SteelBB, 02 Temmuz 2005 23:39 tarihinde demiş ki: saçma sapan bi mevzu gibi gelemye başladı bana. nese hadi hayırlısı. evet ya istemiyosa hayır dicek o kadar alalla[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Kesinlikle şiddetten uzak durun. Kızı kullanan, bunları yapan, bir de üstüne kıza el kaldıran adam her türlü dayağı hak eder. Ama bu bir çözüm değil, aksine her şeyi daha kötüleştirebilir. Bu şekilde çözülmüş sorunlar olabilir. Adamın biri abuk subuk şeyler yapıyordur, gider hastanelik edersiniz bir daha yapmaz. Başka adama aynısını yaparsınız, sonra çeker bıçağı kızı öldürür ya da her türlü pisliği yapabilir. Sonuçta her şeyi daha beter edebilirsiniz, adamın ne halt olduğunu bilmiyoruz.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 olayda şiddet varsa şidettle karşılık verin herife... kızda kararlı olsun ayrılıcam desin ondan sonra cocuk tehdit falan ederse şiddetle ona iyi bi karşılık verin ki aklı başına gelsin deyyusun...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Bunlar hala ayrılamadımı? Yoska artık gidip ben ayırıcam. .asdfasdf not: Bu kadar açık bi konuyu anlamak için illede konunun içinme olmak gerkemez. "Kız ayrılmak istiyor, çocuk bırakmıyor, sen üzülüyorsun."[signature][hline] "Geçen gün rüyamda kelebek olduğumu gördüm.. Acaba şuan Rüyasında Kelebek olduğunu gören steel miyim yoksa rüyasında insan olduğunu gören kelebekmiyim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: SteelBB, 05 Temmuz 2005 15:49 tarihinde demiş ki: Bunlar hala ayrılamadımı? Yoska artık gidip ben ayırıcam. .asdfasdf not: Bu kadar açık bi konuyu anlamak için illede konunun içinme olmak gerkemez. "Kız ayrılmak istiyor, çocuk bırakmıyor, sen üzülüyorsun." O kadar kolay ayrılınsaydı ben gidip ayırırdım, sen zahmet etme ... Bu arada ben olaya SAÇMA dendiği için içinde olmak gerektiğini söyledim. Dışardan saçma, kontrol edilebilir gelse de, aslında o kadar kolay kararlar verilemiyor. Verilse de hemen uygulanamıyor. Yoksa olayın ne kadar açık seçik olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Arkadaşımın bişeyleri değiştirmek için uğraşıyor.. Bu bile bir adımdır...[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 dostum yapcagın tek iş var...şöyle açıklıyim..valla benimde sevgilim var ve bende çok sinirlendiğim zaman kız arkadaşıma vurduğum olmuştur..ama belliki kız sürekli ağlıosa ve dertliyse bundan bıkmış ve aşırıya kaçılmış demektir..benim kız arkadasım tokatı yedii zaman hakketiğini beni çok sinirlendirdiğini kabul ediyo..kız kabullenmeyip ne kadar arkadası olursa olsun bi dier erkeğe sığınıyorsa kızda hakketten bi bıkkınlık vardır.ama demiordumki kız onu sevmiyor..kız bi kere sanırım bazı ilklerini bu cocuk la yasamış ve belliki kız bu yaşadıklarından aşırı etkilenmiş...bu durumda yapcak tek bişi var burda oturup boş boş konuşmak yerine kızın beynini yıkamak..yıkamak derken iyi yönde.belliki kızın beyni çocugun tarafından yıkanmış bizimde onu iyi yönde yıkamamız gerekiyor... Bence...yoksa kız annesine babasına dönmek isteseydi gercekten coktaan dönmüştü.. Saygılarımla;Yeni Üye:)BALON[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Tabi Çoçuu öldürmekte bizim bi dier planımız olabilir:)[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben(dikkat ben diyorum) kızın yerinde olsam 35 lik döner bıçağı +14 lü comboyla evde canlı bırakmam.[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Allah kurtarsın..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar