Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşımın erkek arkadaşının ördüğü çoraplar!

kabataslak

Öne çıkan mesajlar

Kızın neden çocugu çektiğini söyledim. Birlikte olduğu için kendini mecbur hissediyor. Yoksa salaklığından değil. Simdi ise kendi başına açtığı bu işi düzeltmeye çalışıyor. Kimse seviyor, katlanıyor diye hor görülmeyi haketmez!!

Kız zaten ailesi ile görüsüyor. Okuyor su anda üniversitede.. Yurtta kalmıyor, çocugun evinde kalıyor. Sadece evden ayrılmaya cesareti yok. Ben savcıya gidelim desem gitmez zaten, tek istediği bu olayın kapanması.. Biraz da cesaret!

Onun bi suçu olduğunu sanmıyorum. Tek hatası sessiz kalması, başka bisey değil..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kabataslak, 01 Temmuz 2005 18:38 tarihinde demiş ki:
Tamam kız da ayrılmak istiyor. Cesareti yok. Yine çekip gidecek ailesinin yaşadığı yere, sonra ne olacak? Bu pislik gelip yine alacak kızı :(

nası ya? ne hakkı var![signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

Bi hakki yok canim kiz cocugu seviyor sanirim kolayca kaniveriyor olayı galiba soz konusu anladigim kadari ile..[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

yahu işte kiz ne yapacagini bilemiyor bu yuzden elemandan yardim istemiş oda bizlere danisiyor Oyle bir duruma dusmediginiz için size basit geliyor olabilir ama kiz belliki bir seylerden korkmus işte.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Sosyal ağlarda paylaş

kızın kendisinin istemesi lazım çocuktan ayrılmayı, eğer "ben galiba onu seviyorum, onsuz güçsüzüm zayıfım" ayaklarına yatarsa ona yardım etmeye çalışan herkesin emeği boşa gider.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Dogru bir yaklasimla her turlu bagimlilik birakilabilir. Ancak birinin ona neyin ne oldugunu gostermesi sart. İşte arkadas da secilmis kişi : D Ayrica sevgide cok onemli bir faktor birinin evinde yasayacak kadar cok seviyorsan. Ondan vazgecmesi zor olacaktir ne yaparsa yapsin...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir duygu insanı hem nefret etmek hem sevmek kadar yıpratamaz. aslında kzıın psikolojik açıdan durumu gerçekten kötü ama bu noktadan sonra kararlı davranması lazım ki kendisiyle ilgilenecek birini bulduğu için şanslı hissetmeli, en önce kendi kendine yardım etmeli [signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 01 Temmuz 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle daha once de belirttigim gibi sorunu ile ilgilenen bir arkadasinin olmasi onun için cok sansli bir durum. Zaten kizcagiz sevmese belki duzelir umudu ile yasamasa simdiye dek coktan ceker giderdi . Artik cekip gitmek istemesindeki neden ise duzelmeyeceginin dank ettigi olsa gerek...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi kiz istemesede arkadasinin bir sekilde ona bu dusunceyi bu fikri asilamasi ve ona gore hareket ettirmesi gerek olmaz boyle...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

Haftaya ailesinin yanına gitcekmiş. Ben de aynı zamanlarda yanında olacağım. Güzelce konuşup bu sorunu halledeceğiz, umarım..
Yazdıklarınız çok iyi geldi bana, çok saolun. Riehn gerçekten beni ve arkadaşımı çok iyi anlamışsın. Tekrar tesekkürler, rahatladım biraz.. :)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 01 Temmuz 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
O zaman senin tek yapacagın yurek vermek kıza cekip gitsin bi yurda bi eve yerlessin yada 1 donem okulunu dondursun ailesin,ini yanına yetrlessin.

Baba yuregidir affeder ne yaptıysa yapsın kızı.

Bi de çocuğu dövmesi lazım ama... Ciddi ciddi şöle hastanelik edinceye milyarlık hastane faturası çıkartıncaya kadar...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kabataslak, 01 Temmuz 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
Haftaya ailesinin yanına gitcekmiş. Ben de aynı zamanlarda yanında olacağım. Güzelce konuşup bu sorunu halledeceğiz, umarım..
Yazdıklarınız çok iyi geldi bana, çok saolun. Riehn gerçekten beni ve arkadaşımı çok iyi anlamışsın. Tekrar tesekkürler, rahatladım biraz.. :)

Basimdan daha beteri gecti bu yuzden gercekten bu konulaarda anlayıslı oluyorum. Esas boyle bir seyi bizimle paylastigin için sana tesekkurler. Bir nevi diger arkadaslaara ders olur inş. zaten bunun gibi yasadigim bir olayı su hikaye yarismasi baslar felan diye yaziyorum su an bitince koyarım sizlerde aglarsiniz :D[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

kız bi süre senin yanında kalsın
o süre içinde o lavuğu sürekli kötüle nefret duygusu aşıla adama karşı.
eğer lavuk tekrar geri dönerse ve birazda aklı varsa onu yalnızken yakalayıp konuşmak isteyecektir onun için dikkatli ol. takipte ol.

ve eğer lavuğu bi şekilde kızın yanında görürsen adam akıllı patakla sopayla falan(beyzbol sopası öneririm)
sonrada bi daha bu kızın yanına yaklaşmayacaksın diye uyar...[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de çorap diye düşünmüştüm:)
Ancak amma şiddet yanlısı mesajlar gördüm. Çocuğu milyarlık hastane faturası çıkacak kadar dövmek falan. Çok yanlış buldum ben bunu. Onu döverseniz, ondan ne farkınız kalır ki? Kızın da çocuğu bırakamamasının sebebi anladığım kadarıyla çok sevmesi falan değil. Çocukla birlikte olduğu ve onunla aynı evi paylaştığı gibi nedenlerden dolayı gelecekte başka bir erkek tarafından namussuz damgası yiyerek kabul görmeyeceği korkusu. Artık bazı şeyler aşılmıştır diye düşünüyordum ben umarım erkeklerde bu eski mantalite kalmamıştır da bu kızcağız böyle problemler çekmez ve umarım ailesi ona arka çıkar.[signature][hline]I'm rubber, you're glue.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam Kızı anladım pasif. Ama bunun ailesidemi yok?! Benimde böyle çok zevidğim 1-2 kız arkım var. Onlar için bende herşeyi yapardım. Ama arkadaşında en başta çorapı örmesi için bir sürü ip vermiş adama oda örmüş örmüş bu durum bu vaziyete gelmiş... Her gün duyuyoruz sevgsine karşılık vermeyen kızı öldürcen genç cinnet geçirdi falan diye. Umarım durum bu kadar kötü değildir. Git konuş adamla baktın olmuyor işi rayına oturtucak bi karar ver. sizin olayınızı tam bilmeyen adamlar sana forumlardan fazla yardımcı olamaz ....

Not: Ama Bazen şiddet tek çözümdür. Üzgünüm belki öküz falan diceksiniz amaişin gerçeği bu...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür durumlarda işin en kötü tarafı "vazgeçmeyen, pes etmeyen erkek" tipinin olması..

Konuşup, anlaşarak ayrılmaktan başka şansını yok gibi. Çünkü erkek yediremicek kendine bu sefer daha büyük işler açıcak başına kızın :/[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...