kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kız arkadaşım (normal arkadaş) birkaç yıldır bir erkekle birlikte. Yurttan çıkıp çocuğun evine yerleşmişti (evde ailesi de var çocuğun). İlişki önceleri güzeldi bana anlatıyordu işte evlenicez diye.. Simdi sürekli kavga ediyorlarmış, çocuk en ufak biseyde vuruyormuş. Kızı dışarı çıkarmıyormuş, bizimki sürekli evde.. :( arkadaşlarına gitmesine de izin vermiyormuş. Yani tam bir esir hayatı.. :( Okuldan geç gelsin, tepesine biniyormuş...:( Bi kaç kere ayrılmaya çalıştı başarılı olamadı. Cocuk peşini bırakmıyor. Kızın arkadaşlarını arayıp rahatsız ediyormuş :( (...) Arkadaşım simdi kesin kararlı. Herşeyi göze almış. Ama nasıl ayrılacağını bilemiyor? Yanıma gelecek birkaç hafta sonra..Bu olayı sadece ben biliyorum. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Telefonda sürekli ağlıyor. İste ayrılırsam naparım? Yeni biri olursa bu durumu ona nasıl anlatırım? Bi fikir verin de yardım edim şu kıza! Onu nasıl cesaretlendirebilirim? Kaç yıllık arkadaşım, kardeşim gibidir...üzülüyorum yaa.. :([signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Polise git ihbar et.[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 AKlıma gelmedi değil ama arkadaşım çocuğun ailesiyle kalıyor. Çocuk bise yapmadım der, ailesi de arka çıkar.. Kızın başına çorap örerim bu sefer. Arkadaşımın ailesi duyarsa işler iyice büyür, evlendirmek isterler kızı ya :( Sonra bir ömür bu pisliği çekmek zorunda kalır.. Ya kavga ediyorlarmış, sonra salırıyormuş gönlünü almaya çalışıyormuş. Vuruyormuş, 5 dk sonra yanağını sıkıyormuş. Arkadaşım kafayı yicek kesin :( Çocuk psikopat mı nedir anlamadım?![signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kızı kaçır sonra Mahkemeye gidin.Dava edin.Başka türlü olmaz.Kızı Kadının sesi gibi programlara çıkarıp rezil etmeninde alemi yok.Sakın öyle bişey yapmayında... Yapmayacağınızdan eminim zaten de, yinede bi söyliyim dedim hani.. Birde bu kız 18+ ise Kızı kaçırdıktan sonra senle yaşayacam derse polislere yada savcılığa bi b.k yiyemez ötekiler. [signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi. [Bu mesaj Erutan tarafından 01 Temmuz 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Direk polise şikayet et, eğer bişey yapmadım derse de o zaman polisin gözü önünde kız gayet rahat gider evden, çocuk da bakakalır, durdurmaya kalkarsa hani bieşy yapmıyosun olur[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu arada kızın ailesi falan yok mu? Hem erkek arkadaşının evine taşınmak da kusra bakma ama aptalca bir davranış. Yine de çok kızdım ya böyle şeyleri okuyunca deliriyorum. Direk ayrılsın gitsin kız, nası engelliycek, Polise kadar yolu var.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Arkadaşım başka şehirde okuyor, ailesinden uzakta yani.. Yurtta kalıyordu..sonra çocuğun evine gidip gelmeye başlamış. Herhalde ev ortamı olması, ailesinden uzakta olması onu bu yola itti. Ben de kızdım onun evinde kalmasına ama iste mantıklı düşünememiş başta. Simdi ayrılmak istiyor..Sanırım ailemi görmeye gideceğim deyip ayrılacak. Önceki ayrılmaları da böyle olmuştu ama çocuk kızın yaşadığı şehire gitti, kızı kandırdı. (seviyorum, affet diye) Yine aynı şekilde olmasından ikimiz de korkuyoruz. Ona cesaret vermem gerekiyor. Çünkü başka kimsenin onu kabul etmeyeceğini düşünüyor. Bu yüzden tekrar çocuğa dönüyor.. Çocuk 2-3 ay ses çıkarmıyor. Sonra egosunu tatmin edecek bi kız bulamıyor sanırım. Hemen bizimkine yanaşıyor.. :( Arkadaşımda zayıf karakterli.. :([signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kız bastan hata yapmıs ama bence hemen ayrılsın...Vuruyor ne demek ya??Oha hangi devirdeyiz vurmak fln -ki daha evkli bile deiller- çok yanlıs.Ben olsam 1 sn durmazdım ayrılsın gitsin basjka yere bi daha görüşmesin.Dağ basımı orası ya ne yapabilir ki...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Tamam kız da ayrılmak istiyor. Cesareti yok. Yine çekip gidecek ailesinin yaşadığı yere, sonra ne olacak? Bu pislik gelip yine alacak kızı :( Çünkü başka kimsenin onu kabul etmeyeceğini düşünüyor ve böyle bir yaşama geri dönüyor. Siz bir kızı beyenseniz, ilişki iyi bir seyirde..Belirli bir zaman sonra kız dese ki ben birisiyle birlikte yaşadım. Ne yaparsınız? Ya kızı kullanırsınız ya da ayrılırsınız.. Sonuçta dürüst olmak zorunda..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: kabataslak, 01 Temmuz 2005 18:38 tarihinde demiş ki:Siz bir kızı beyenseniz, ilişki iyi bir seyirde..Belirli bir zaman sonra kız dese ki ben birisiyle birlikte yaşadım. Ne yaparsınız? Ya kızı kullanırsınız ya da ayrılırsınız.. Sonuçta dürüst olmak zorunda.. Bence böyle düşünmemeli.. Herkesin geçmişte ilişkileri olur ( bu farklı boyutlarda da olabilir) Ama olaylara bu açıdan bakıp kızı kullanan adamın döven adamdan pek bi farkı kalmaz.. Kız kesinlikle böle düşünmesin bence.. Ayrıca arkasına bile bakmadan kaçsın hiç düşünmesin yedii dayaklara he dedikçe karşıdaki adam akıllanmaz daha kötü şeylerede kalkışabilir..[signature][hline]... LeviathaN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kabataslak abi senin arkadasin ama ne kadar iyi bir arkadasin bu onemli. Sahsen ben bir keresinde kiz arkadasimi eski sevgilisi bir gece zorbalikla siddet uygulamisti işte sansya bende o sirada ona telefon etmiştim. ( cagri attim ) cocuk birakmis kacmis hemen işte soyledi boyle boyle. 1 hafta cocugu aradim sonunda buldum bi gusel patakladim bir daha da ne kizi aramis nede sormus. Simdi anlayamadigim sey su ki ? Sen bu kadaar seyi duyuyorsun ve hiç bir icraat gostermiyorsun benim bir arkadasimin basina gelecek ucarim serefsizim duramam. Senin yapman gereken delikanli gibi gideceksin kizi alacaksin evine getireceksin yapacagin baska hiç bir sey yok ! Ha o gelirde kapina dayanirsa ve kizi rahatsiz etmeye devam ederse verirsin savciliga dilekceni adami alirsin takipe olur biter. Zaten Kiz sana geldikten sonra 1 hafta sende kalsa yeter daha sonra bir yurta yerlesir. O adamda ole gecer gider. Direk sikayet etmeniz halinde sadece sefalet cekersiniz. Arti duyulur. Kiz ailesine karsi mahcup olur. Ama halen anlayamadigim bir konu var ki ! sen bu kadar aciyi dinleyip de birsey yapmadan nasil oturdun yerinde bugune kadar orasi merak konusu !!! Ayrica o herifi de cok kinadim vurmak felan ankarada iseniz konusalim beraber halledelim her turlu yardimci olurum...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kızı direk etkile, çocuğun yaptıklarını hatırlat ve asla geri dönmemesini sağla. Hatta ben olsam sonra bu çocuğu bir ara hastanelik oluncaya kadar pataklardım bi daha kendine geldiğinde yaklaşamazdı. Ama öyle çat çut vurmak değil, ciddi ciddi kolu bacağı kırılıp ağzı burnu yer değiştirinceye kadar. Evet son günlerde buraya çok fazla şiddet içeren mesajlar yazıyorum, asla şiddet yanlısı değilim ama bu durumda bu bence kaçınılmaz olmalı...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kesinlikle yani ne la baska erkek mi kalmamis dunyada ? Ayrica o nasil anne baba kizi eve almislar anlamadim bizimkiler hayatta ole bişi yapmazlar. Arkadasim olsa oke de yani sevgilim bizde kalacak diye getirsem valla benide atar evden : ) Bu arada bi ust mesajda yazdım ben cok ciddiyim eger ankara da iseniz yardımcı olurum... Edit :hatta ayın 13 u gibi de istanbula gidicem istanbulsa ancak o tarihte yardimci olurum. yani herturlu yardımcı olmaya calisirim. Tabi mumkunse... [signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? [Bu mesaj Riehn tarafından 01 Temmuz 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Riehn, 01 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Kabataslak abi senin arkadasin ama ne kadar iyi bir arkadasin bu onemli. Sahsen ben bir keresinde kiz arkadasimi eski sevgilisi bir gece zorbalikla siddet uygulamisti işte sansya bende o sirada ona telefon etmiştim. ( cagri attim ) cocuk birakmis kacmis hemen işte soyledi boyle boyle. 1 hafta cocugu aradim sonunda buldum bi gusel patakladim bir daha da ne kizi aramis nede sormus. Simdi anlayamadigim sey su ki ? Sen bu kadaar seyi duyuyorsun ve hiç bir icraat gostermiyorsun benim bir arkadasimin basina gelecek ucarim serefsizim duramam. Ama halen anlayamadigim bir konu var ki ! sen bu kadar aciyi dinleyip de birsey yapmadan nasil oturdun yerinde bugune kadar orasi merak konusu !!! Canım arkadaşım..Ben olayın bu boyutta olduğunu sonradan öğrendim. Arkadaşım bana anlaşamıyorum ayrılıyorum diyordu. Sonra geldi, özürdiledi barıştık diyordu. Ben onlardan ayrı, başka bi şehirde kalıyorum. Yani ne kızın kaldığı şehirdeyim ne de çocuğun kaldığı şehirdeyim. Kızın ailesi ile aynı şehirde kalıyor ailem. Ama arkadaşımı görmeye fırsatım olmadı ki..Ben gidiyorum o yok, ben geliyorum o gitmiş.. İlişki başlamadan uyardım bu lavuğu..Bu kız benim kızkardeşim sayılır canını acıtırsan cevabını alırsın dedim. Ne bilim sonradan böyle yapacağını.. Arkadaşım da anlatmamış korkusundan bana..Bişey yaparım diye..Şimdi ciddi ayrılmayı düşününce ben de şüphelendim noluyoruz diye. Zorla aldım ağzından..Yoksa bana anlatsa dururmuyum? Gırtlağını sıkarım o şerefsizin ama saklamış benden.. :( Şimdi hala onun evinde kalıyor. Ailemi özledim diyerek ailesinin yanına gidecek. Sonra da bitirecek ilişkiyi. O zaman ben devreye gireceğim. Gerekirse yaşadığı şehre de giderim. Ama sorun o değil. Ben bunları yaparım bu pislik 3-4 ay sonra gelir kızı kandırır alır götürür. Korkum o!! Sonuçta kızın tek birlikte olduğu insan :( o yüzden bağımlı hissediyor kendisini.. :([signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Yahu nasil bagimliliktir be bu oyle sey olurmuymus ? Afedersin bilmeden bir haksizlik yaptim galiba sana. Neyse o zaman senin onu bir sekilde ikna etmen gerekecek ne bileyim bir seyler soyle işte yada paticige getir kaydet bi konu acsin biz onu ikna ederiz. :D ama kesinlikle siddet olan bir yuva uzun surmez bence henuz erkenken donsun bu yoldan. Su kizin ailesi ile oglanin kaldigi yerler neresi soylesene sen bakem birde sen ne zaman bossun onu da soyle gidek halledek su işi : )[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kızı koru, aklını çelmesin diye yakınında ol.. Ve o çocuğu mutlaka bi daha kıza yaklaşamayacak şekilde benzet, şöle bi süre hastanede kalacak şekilde. Ve "bi daha yaklaşırsan çok daha kötü olur" diye uyar...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Riehn, 01 Temmuz 2005 19:07 tarihinde demiş ki: Bu arada bi ust mesajda yazdım ben cok ciddiyim eger ankara da iseniz yardımcı olurum... Edit :hatta ayın 13 u gibi de istanbula gidicem istanbulsa ancak o tarihte yardimci olurum. yani herturlu yardımcı olmaya calisirim. Tabi mumkunse... Çok sağol ama bu olayı kendim çözmeliyim.. Sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. Tekrar teşekür ederim..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ailesinin yanına bi gitsin o zaman rahatça konuşuruz paticikte.. :) saol..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 rewendor adam sonra kin yapipda kiza bişi etmesin bence soyle sert bir sekilde uyarsa yeterli olur ha devami gelirse benzetmek farz ama ilk etapda tanimadigimiz kişiler uzerine fazla gitmeyelim derim belki pskopatin tekidir. Zaten artık bu donemde (ki sehirler yurtlar felan anladigim kadari ile )birde universiteli iki gencin bu kadar bilinçsiz ve tecrubesiz davranmasi pekde akil kari degil. Dusunulerek verilen bir karar herzaman dusunulmeden verilenden daha iyidir...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: kabataslak, 01 Temmuz 2005 19:23 tarihinde demiş ki: Ailesinin yanına bi gitsin o zaman rahatça konuşuruz paticikte.. :) saol.. Hah gozunu seveyim cok iyi olur toplumsal bir sorun gencler nasil bu kadar cekimser kaliyorlar anliyamiyorum.... Valla neyseki kizin senin gibi bir arkadasi varmis...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Benim gibi bir arkadaşı olduğu için şanslı ama arkadaş seçiminde şanssız garibim.. Unutturmak için napayım nedeyim bilmiyorum ki? Simdi biri ile tanışsa biraz ileri gitse bağlanır hemen biliyorum. :( Duygusal boşlukta ya! Ben biraz yanımda dolaştırim bunu..Kendine gelsin, öyle her erkeğe güvenmemesini öğrensin.. Halbuki çok zekidir, kimseye kanmaz. Ya lisedeyken elini tutturmuyordu erkek arkadaşına. Bana söylüyordu rahatsız ediyor diye, çok kulak çekmişimdir.. Nasıl böyle bişey olmuş, nasıl gitmiş ailesi ile kalmayı kabul etmis anlamadım yaa.. :(:(:([signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bonepart iyi gusel hos demissin ama boyle bir sey yapamayacak bir durumu var sanirim arkadasin anlattigi kadari ile, Ama bencede dedigin gibi bu işi en iyi hukuk cozer...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Vurduğu yerler belli olmuyormuş. Arkadaşım esmer olduğu için bir iki vurduğunda farkedilmiyor diyor. Yoksa ben de söyledim. Gelim yanına gidelim diye ama polislerin dikkate alacağı kadar değil dedi bana.. :( Şöyle açık tenli olsaydı belli olurdu..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 evinde ailesi olan cocugun evine gitmeden once dusunmek lazim tabii bazi seyleri . sonra boyle akil sorarsin . ayrilmak istiyorsa gitsin bir cumhuriyet savcisinin yanina . gitmiyorsa gerisi bos konusma .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yahu cumhuriyet savcisinda ne yapacak evli mi ki bunlar ? Anladigim kadari ile evli felan degil kiz cekse gitse hiçbir hak iddia edemezler ki zaten. oglan yaptigiyla kalir ama yaptiklari da kiz tarafindan hak edilmiş. Haa ! Kiz halen o evde kaliyorsa o kizin da aklindan suphe etmek gerek. Zeki felan demiş ama, demekki zeka yetmiyor birde kullanmak gerek. Arkadas sen en iyisi kiza yardimci olmaya calis al gotur ailesinin yanina bi gusel konus soyle bak birak o cocugu felan de hatta iyi kalpli bir tanidiginla felan gecici bir sure takilsinlar. Zaman harcasinlar.. Unutsun. Ancak dedigimi tekrar ediyorum oglan kizin pesini birakmassa sikayetci olsun, olay cozulsun.. P.s : İzlerin disaridan gorunur olmasina gerek yok siz rapor isteyin o belli eder herseyi. Adli tip bu boru degil. Oyle bi bakim bişiyin yok demez ![signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar