CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Oldum olası doğum günümü sevmedim nedense... Kim bilir belki nedeni dost dediğim insanların 1 mesajı fazla görüp unutmasıdır.. Belkide genelde 1 temmuzda arabanın içinde yazlık yolcusu olmamdır... Hoş şeydir doğum günü aslında 1 yaş daha büyürsün belki 1 belki 15 kişi arar seni mutlu eder..Sevildiğini bilirsin..İnsanların kafasının içinde bir yere sahip olduğunu bilirsin... Bu gün 15 e yakın mesaj aldım çok sevmesem bile bu günü yinede insan mutlu oluyor içinde biyerde..Bu akşam acısını çıkarıcam sanırım taksimde... Soruyorum kendime niye açtım bu topiğ diye... Aslında cevap belli..Her insan ilgi ister..Sanırım ilgi görmek insanları gerçekten mutlu ediyor =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 o zamaaaaan; HEPİ BÖRTLEEEEEEEEK!!! :tebrikz:[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 epi pürtlek , hatırlanmak güzel şey di mi :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ehe teşekkürler arkadaşlar...İlgi görmek güzel şey valla insan sevindirik oluyo...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 iyi ki doğdun, ye iç gül eğleen ! :tebrikz:[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 mutlu yıllar[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 nice senelere o zaman ")[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki: Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu... Oha diyorum sayin arcane, Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ilgide görmek istemiş.. sen gel şöyle sana ilginin kralını gösterelim :) nice senelere :tebrikz:[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 1 temmuz beni de hep sıkar... haziran, tatilin daha onunde uzun uzun duriodur ama temmuza gelince yarilamissin hissi baslar airdan... bak koca haziran bitti sen hala bole fln derim kendime.... tabi bunun senin doomgunun topiiyle hic ilgisi olmadii icin susiim ve iyki doomsssun!! diyim... =) nice senelere mutlu huzurlu vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 nice seneLere[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Nice topiclere..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 mutlu yıllar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mutlu yıllar[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ilgisizlik konusunu iyi bilirim, dogum gunumde (artık akşam olmusken) anneme gidip "anne unuttun sanırm bugun benim dogum gunum" dediğimde yaptıgı işi surdurerek (bulaşık yıkıyordu ) "tamam simdi cok isim var sonra" demişti. Sonrada yanıma gelmedi zaten :) Neyse ilgi istersen, burası bi ton iyi insanla dolu, iyi ki dogdun takma kafana,hatta mumkunse bugun dogum gunun değilmiş gibi yap,o zaman geçer :D[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 mutlu y1llar dogum gunun kutlu olssun[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 iyi ki dogrunnnn (sahsen ben kendı dogum gunu mu bıle annem hatırlatınca hatırlıom ama neyse)[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: BabacumMostors, 01 Temmuz 2005 10:38 tarihinde demiş ki: sen gel şöyle sana ilginin kralını gösterelim :) İ KİSS YOU ! Ayrıca herkese çok tesekkür ederim arkadaslar...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Yaşgünün kutlu olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 nice yıllara,kutlu olsun :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hepi pörtlek cray.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hepi portlek..[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Nice Yıllara[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 iyiki doğdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 nice mutulu yıllara..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 mutlu yıllar cray...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar