Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün 1 temmuz doğum günüm...bi garip..

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

Oldum olası doğum günümü sevmedim nedense...
Kim bilir belki nedeni dost dediğim insanların 1 mesajı fazla görüp unutmasıdır..
Belkide genelde 1 temmuzda arabanın içinde yazlık yolcusu olmamdır...

Hoş şeydir doğum günü aslında 1 yaş daha büyürsün belki 1 belki 15 kişi arar seni mutlu eder..Sevildiğini bilirsin..İnsanların kafasının içinde bir yere sahip olduğunu bilirsin...

Bu gün 15 e yakın mesaj aldım çok sevmesem bile bu günü yinede insan mutlu oluyor içinde biyerde..Bu akşam acısını çıkarıcam sanırım taksimde...

Soruyorum kendime niye açtım bu topiğ diye...
Aslında cevap belli..Her insan ilgi ister..Sanırım ilgi görmek insanları gerçekten mutlu ediyor =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

ilgide görmek istemiş.. sen gel şöyle sana ilginin kralını gösterelim :)

nice senelere :tebrikz:[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

1 temmuz beni de hep sıkar... haziran, tatilin daha onunde uzun uzun duriodur ama temmuza gelince yarilamissin hissi baslar airdan... bak koca haziran bitti sen hala bole fln derim kendime....
tabi bunun senin doomgunun topiiyle hic ilgisi olmadii icin susiim ve
iyki doomsssun!! diyim... =) nice senelere mutlu huzurlu vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

ilgisizlik konusunu iyi bilirim, dogum gunumde (artık akşam olmusken) anneme gidip "anne unuttun sanırm bugun benim dogum gunum" dediğimde yaptıgı işi surdurerek (bulaşık yıkıyordu ) "tamam simdi cok isim var sonra" demişti. Sonrada yanıma gelmedi zaten :) Neyse ilgi istersen, burası bi ton iyi insanla dolu, iyi ki dogdun takma kafana,hatta mumkunse bugun dogum gunun değilmiş gibi yap,o zaman geçer :D[signature][hline]- That's a jellyfish!
- Bad Squishy!

Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 01 Temmuz 2005 10:38 tarihinde demiş ki:
sen gel şöyle sana ilginin kralını gösterelim :)

İ KİSS YOU !

Ayrıca herkese çok tesekkür ederim arkadaslar...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...