eldar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Kendime bir fotoğraf makinesi alayım diyorum, 400-500 euroyu aşmayacak.Önerilerinizi bekliyorum, daha da ucuz olabilir tabi hatta daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ismi duyulmuş markalardan şaşma.. fiat olarka bişi diyemeyeceğim ama. kodak,canon falan al.. cdd olmasına dikkat et. optik zoom u mutlaka olsun..gece cekiminin iyi olup olmadıgını mutlaka öğren..önemli tiyolardan bir kaçı[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yarım doktor candan yarım hoca dinden edermiş hocaefendi. ne diyosun bu konuda?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hmm profesyonel mi amatör mü? bana eşşek şansımla baya sağlam bi makine düşmüştü direk -o yüzden bütçeye göre optimum makine tavsiyesinde pek danışılacak bi birikime sahip olduğum söylenemez yani- ama canonu önerebilirim pazarda satış sonrası destekte üstün olduklarından. karaköyde olması lazım bunların merkezi, git, dolaş, satıcılarla felan da konuş, yüzyüze makine tercihini yap aslında -gene canon öncelikli-. hem kendi bütçen de bellidir, hem karşı tarafın tekliflerini de öğrenir, bi üst model bir şeyler edinebilirsin o imkanı sunuyorlarsa -taksit maksit kredikartı vs.-. o fiyat aralığında pek dallanmıyor çünkü ürünler.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 horace a katılıyorum paranı bırıktır ıyı bısey al acele etme yanı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Canon a70 veya a80.. Renk gerçekliliği gayet iyi.. Tüm manual ayarlar mevcut... İlerde ihtiyacın olursa eksternal olarak takabileceğin 3 adet lens opsiyonu var..biri makro, biri geniş açıydı, diğerini unuttum.. Makro lensi olmasa dahi güzel makro alıyor.. Kullanımı şık.. Kasasının sağlam ve kaliteli bir hissi var.. Ele güzel oturuyor.. Canon kalitesi Photosig'den bu cihazlarla çekilen resimlere bir göz at.. Gayet tatlı makinalar.. Paran da yeter hatta artar.. kalanında da ekstra lenslerden alabilirsin.. hatta su altı kiti bile mevcut.. Amerika fiyatı buradan çok daha makul, eğer getirtme imkanın varsa.. Cihazlar sorunsuz..Ne benimkinde ne de alan diğer arkadaşlarımda sorun çıkartmadı.. Canon bu cihazlarında Digital SLRler gibi,binlerce dolarlık üst modellerinde kullandığı çipi kullanıyor.. Sonuçta bu cihazları da bir sor soruştur.. beğenebilirsin..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Dynamick in de tavsiyesiyle Fujifilm s5500 ve 512 mb xd card aldım, müthiş memnunum. Yarı profesyonel bir makine. Teleobjektifi var 10x optik zoom yapıyor. Sesli 640*480 video cekimi var. Macrosu da gayet leziz. Aldığıma gayet memnunum. Dediğin fiyat aralıgında, üstelik xd cardıyla beraber bile o fiyatı aşmadı. Çekilmiş bir kac fotografı da upload eder linklerim buraya hemen hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 horace sana tek şey söliim.. hocayla hacıdan kork.ensene biner her an anim allah..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 [spo1=Fujifilm s5500][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 önce cevap verenlere teşekkür ederim... Acelem olmadığı için tavsiyelerinizi dikkate alarak bir araştırıcam.Ayrıca önerilen iki makine de hem canon a80 hem fujifilm s5500 oldukça sağlam gözüküyor ama canon sanki daha bir kullanımı kolay, yani s5500 gözümü korkuttu biraz duruşuyla. Bir de Amerika'dan almak ne kadarlık bir fiyat avantajı sağlar? [Bu mesaj eldar tarafından 04 Temmuz 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: HocaEfendi, 04 Temmuz 2005 01:28 tarihinde demiş ki: horace sana tek şey söliim.. hocayla hacıdan kork.ensene biner her an anim allah.. hocaya 1, haciya 5 emi.[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Amerika'dan yeni Nikon Coolpix 5600 aldım 512mb memory kartı, koruma kabı, şarjı falan hep baraber toplam 270$ tuttu. Burada sadece makinanın fiyatı 650YTL. Bariz bir fark var yani.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Abi ben de ilk once cıldırıyodum şimdi manualdan başka mod acmıyorum :D Uğraşamam manuala diyosan autodur portraitdir gece çekimidir onlar da var. Üstelik gece çekimi cok iyi diyordu başka kullananlar (Hic isim olmadı gece cekimiyle). Zaten ben de kocaman ağır birşey bekliyordum ama kesinlikle yok oyle bişey gayet şık objektifli bir makineye gore gayet kucuk ve hafif. Bi makina daha olsa karşılatırmalı boyut koyiyim dicem de ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bende su anda bir tane olympus 5060 WZ var. 5.1 megapixel. 5.7-22.9mm 1:2.8-4.8 gibi okuzcene bir lensi var. enstantene, diafram ve netlik ayarini manuel yapabiliyorsun. ve satmayi dusunuyorum. garantisi var ve faturali. eger 350 euro ya alirim diyorsan hemen satabilirim. Amerika satis fiyati 600-700 dolar arasinda degisiyor. Turkiye satis fiyati ise 490 euro + KDV bendeki kutulu ve sertifikali. eger ilgilenirsen ozel msg at.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 elvyn o Fujifilm s5500'ü gördükten sonra inca'mı kafamda kırmak istedim bi an....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 20D. Halam almış, çalacağım kısa bir süre içerisinde.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 nikon d100 diyicem öküzlük olucak o yzuden demiyi veriyim.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 yok cuce d2x var daha:) yada istersen canon 1ds markII var:P[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: StRencher, 05 Temmuz 2005 22:09 tarihinde demiş ki: elvyn o Fujifilm s5500'ü gördükten sonra inca'mı kafamda kırmak istedim bi an.... Olur öyle arada :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 makul öküzlük yapıyım dedim bende zaten, d2x, canon 1ds markII bana öküzlük olarak geliyo =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya sony nin bi makinası vardı 8.1 mp 1300$ flndı sanırım... adı neydi * kafayı duvara vurur *[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 F-828[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 mercury Cyperpix S-550V Almayın... ben aldım hata ettım..gece cekimi sıfır..hiç bi makrosu yok.. böle oyuncak gibi bişi..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Dorsia, 06 Temmuz 2005 00:55 tarihinde demiş ki: 512 mb ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Alexi_Septimus, 05 Temmuz 2005 23:00 tarihinde demiş ki: 20D. Halam almış, çalacağım kısa bir süre içerisinde. Sen gel benim kamerama milyarlik diye laf et sonra yaptigina bak REZIL![signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar