Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fener ROBİNHO ya teklif götürmüş..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 20 Haziran 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
robinho nun menajeri dogrulamıs fenerin ilgilendigini muhabir soledi.
gelirse manyak olur

Nolacak ben de Football Manager oynarken Karşıyaka'yla Ballack'a teklif götürmüştüm. Shortlistimdeydi de adam. İlgilenmek bişey değil ki :)

O kadar ucuzsa 3-5 tane de biz alalım şu adamlardan. Halısaha maçlara koyarız.
Mesaj tarihi:
iki yuz elli milyon kere didim yine diyom

fenerbahcenin su an tek ihtiyaci olan adam

STAM[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
ya hoca allah için artık vazgeçin şundan, ortegayı alıcaz dedik ; huauhzahuzauh ortegaymış paeuauhea yaptınız noldu?, alex ,anelka aynı şekilde.yani alabiliyoruz bu adamları,stam'da yaşlı para için gelebilir , gelmemesi için neden yok.[signature][hline]Lucas
Mesaj tarihi:
ya tamam iyi guzelde gelse nolacak ya bir yabancı hakkınız var adam gibi bi defans oyuncusu alsanız yada iyi bir mücadeleci koşan aynı zamanda top yapabilen bi orta saha oyuncusu alsa daha doğru olmazmı ya?
Mesaj tarihi:
said:
sanerixx, 22 Haziran 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
bu robinho olayı fenerbahçe taraflarından yalanlanmış değil hala bu arada, bu da işin ilginç yanı olsun bakalım.
Demekki yalanlayacak kadar bile ciddi bulmamışlar bu haberi.

Şimdi çıkıp Fenerbahçeli bi yönetici ''Hayıv biz Vobinho'yla ilgilenmiyovuz'' dese ben şahsen krizlere girerim...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
UP!

Ayrıca fener hala robinho'yu almayı düşünüyomu?
:P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
sahi ya alex nerelerdeydi?[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
way şerefsiz ronaldinyo :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Mesaj tarihi:
fener gilberto silvayı almış fotomaç a göre ahahahha
nihatıda kiralamış(bu olabilir ama)

robinyo kardeşiizle ilgili hiç haber göremedim[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Fenerden başka klüpte oynamam dedi robinho o yüzden görememişsindir haber fln :-P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Mesaj tarihi:
Ya Juve de teklif yaptı ya. bonservisinin %40 ına 16 m diye duydum. 2008'den itibaren juvede oynayacak anlaşmaya göre ama daha anlaşmamışlar.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
  • Yeni Oluştur...