DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bizimkilere Haziran başından beri yalwarıodum tatile gönderin beni die.Babam en sonunda lanet olsun git nereye gideceksen dedi we parayı werdi.Ben Kuzenimi aldım Sapanca'da Doğa Kent die bi yerde arkadaşımın yazlıkları war oraya gitmeyi kafaya koyduk.Sıra geldi ark kafalamaya 1 hafta kafalamaya çalışdık we çocukda lanet olsun gidelim hadi dedi.Biz hazırlandık bi hewes gidiyoruz.Bindik trene 3 kişi.Gittiğimizde sabah 1 gibi falndı deli gibi yağmur yagıo tabi biz uyuz olduk.Aklımızda hawuza girmek faln wardı.Bu kadarda deil indik trenden 2 saat yol yürüdük.(2 saat lafın gelişi deil)Ark dedi ewin orda tekel faln yok ne alacaksak alalım şimdi dedi.Tabi bizde misafir oldugumuz için parayı biz werdik.Bi daha gelemeiz die çok çok aldık we paranın 41 gitti.En sonunda wardık akşam üzeri giydik mayoları yağmurda hawuza girdik bi kaç kız wardı onlarla tanışdık.Kızlar Tenis oynamayı biliomusunuz dedi.Bizde malllll gibi ewt bilioruz dedik.ilk ben oynamaya başladım 2. wuruşumda tenis topunu tenis kortunun tellerine takmayı başardım.(yerden 5 6 metre yükesek gibiydi)Bizde erkekliğe laf olması die gittik almaya tırmadın tellere aşaya bakamıon yoğun çabalar sonunda topun sewiyesine geldim tam aldım derken ayağım kaldı we aswalta yapışdım sağ kolum kırıldı.Sonra erkesi gün tıpışl tıpış geri döndük.Bütün yazım zehir oldu.Birde Babamdan aldıgım paranın büyük kısmını hastaneye werdik.Şimdi keşke hiç gitmeseydim diyorum.[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Valla sen çolde kutup ayısına rastlayan bahtsız bedeviden bıle daha sansızsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 giden para olsun karizma olsun boş ver ya kolun nasıl kolun?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 geçmiş olsun okadar zoraki tatil planı neticesinde zaten biyerden patlayacak görüntüsü oluşmuş bile bende lisedeyken bir yaz toplam 7 kere ayak burkmuştum birde bisiklet le düşüp takla attım dizi parçalamıştım 2 hafta yattım heh[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bilmiom wallaha nasıl ağrısını sızısını daha hissetmiom sinirim daha geçmedi.[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bi sey yapacakken bir yere gidecekken Yapacam gidecem deme Hayırlısı ile gidecegiz Allah izin verırse gidecem derim mesela ben. Uzme kendını bu kadar kısmet buymus Dusup yere kafanıda vurabılırdın allah beterınden korumus senı. bence olaya birde bu yonden bak kendını daha iyi hissedeceksin :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 geçmiş olsun hem kolun hem tatilin için :/[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ne diyelim gecmiş olsun ...ama kızlarla olan tenis sahnesini dusunemiyorumm:p[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Çok doğru demiş geçmiş olsun kolun nasıl? Kaç ay içi,nde düzelir??? said: St_Dreamer, 04 Temmuz 2005 13:02 tarihinde demiş ki: giden para olsun karizma olsun boş ver ya kolun nasıl kolun? [signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 vehpi aşmışın vehpi.[signature][hline]The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 of ya çk kotu geçmiş olsun..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 way behh bu kadar bahtsızlık olurmu[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Oyle tatil olmaz olsun beah.[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Geçmiş olsun[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Yazık tabi ama bu kadar zorlayınca böyle aksilikler olabiliyor. Bir program zorlana zorlana yapıldıysa aksilik olmasada böyle ahım şahım bir keyif vermiyor. Neden döndün ki? Kızlara deseydin sizin için başıma neler geldi filan otursaydın oralarda alçıyla en azından sevimli hemşirelerin olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 gecmıs olsun valla colde kutup ayısı bulmussnuz[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Abi helal olsun walla nasıl becerdin anlayamadım :D Düşme sahnesini şöyle bi gözümün önüne getirdimde.. Harbii geçmiş olsun ;=)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 geçmiş olsun kötü olmuş tatilin sonu[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 geçmiş olsun.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 söyle o kızları zegna abine öcünü alır :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ailenin zoruna giden bişey yapınca benimde bir kere kolum kırılmıştı. geçmiş olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Özetle ;[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 tüh be geçmiş olsun[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 pff harbi çok kötü. Bak bi kızın sana yaptığına ehe :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar