Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 mavi sakalın herhangi bir albümünü bulabileceğim bir yer varmı? uzun bir süredir arıyorum ama hiç biyerde yok (2. el bile bulamadım!)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 benm kuzende vardı ama nerden buldu hiç bi fikrim yok ama d&r'a fln s,periş ettirsen belki getireblrler :-?[signature][hline]Wolf İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 en son d&r a gittimde ki 2 yıl oldu galba,adam mavi sakal diye birini duymadım diye terslemişti! bidaha gidip denerim ama getirceklerini sanmiorm.yinede tesekkurler! kuzenine soylesen çekse bana bi tane =P[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hemen abi hatta orjinal kapak koyarız içine daha gerçekçi olur altına hell plakcılık fln [olayın iyice boku cıktı] :lol:[signature][hline]Wolf İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: [Bu mesaj hellspe tarafından 05 Temmuz 2005 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ehehee,harbi cıktı da neyse ben yarın ne kadar sacma cevaplar alıcagımı bilsemde("grubun ismini yanlış biliyor olmayasın!"ben öle bi grup bilmiyorum.." gibi daha bir çoğu hatta) yeniden deniyim bari başka yolu yok. :)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ideefixe.com sitesinden aradım ve buldum fakat tükenmiş işin zor :) vardır biyerlerde ya, olması gerek D&R dan birşey çıkmaz, yalan orası ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 pinwheelcim bu aralar post kasiyosun galba!? daha baya yolun var ama =Pp msn de de soyliebilirdin :) neyse ama yinede umursayıp yardım ettigin icin cok saol! zaten o aptal d&r a seninle beraber gitmiştik,senin yuzunden adam öyle tersledi =)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 :utaniem: ehm.. L זּђﺃựм says: ehehe boku cıktı ama iyice bak yolladım! evet hakkaten bokunu çıkarmışın berabermi gitmiştik? personeli dövseymişim keşke :-P tamam abi, yarın tüm müzik marketlerini dolaşıyoruz bu konu kapanmıştır MSNe gel, senle işimiz var :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Benimde aklıma geldi şu anda "iki yol" adlı şarkısını çekiyorum. Bi tek o vardı aresde :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 evet çok güzel bi şarkı "iki yol" sözleri bitiriyo zaten! =([signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ben çok merak ettim bu grubu ya güzel mi?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Mavi Sakal oldu Karapaks ;) geliyo yeni albümleri...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bende kaseti vardı mavi Zakalın güzel gruptur.[signature][hline]'Cause I fucking hate you You're such a liar And I love to hate you You're all the same to me I fucking you hate you You're such a liar.And I love to hate you You're all the same to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Atmosferi güzeldi grubun bi kere.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hehe var bende ama satmam :P ist.daysan akmara bak[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Güzel gruptur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 evet çok güzel bi gruptur.özellikle sözlerini çok severim!ben istteim ama akmara baktım ve bulamadım baya uzun zamandır arıyorum bi çok yerde,bugun d&r a gittim yine 2 sene aradan sonra(iğrenç bi yer olmuş hiç bi b. yok) tabiki her zamanki gibi yok.sordum bi görevliye sipariş gibi bişey mümkün mü diye direk hayır cevabını aldım! =([signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 up up up az önce ne dinlesem lan diye bakınırken müzik klasörüne bi mavi sakal dinliyim lan baya oldu diyip dinlemeye başladım da ne güzel grupmuş lan mavi sakal. Lise yıllarında az mı çalardık stüdyoda falan. Ne Kadar falan cover rekoru kırmıştır herhalde. 1000 kez de çalınmış da olsa yıllar sonra açıp zevkle dinleyebiliyorsun ya gerçekten kaliteli iş olduğunu o zaman anlıyorsun. Balta http://www.youtube.com/watch?v=VbtS-MkWDbw Başladım Yürümeye http://www.youtube.com/watch?v=5K0LKn_OZJs Ne Kadar http://www.youtube.com/watch?v=qm6OZnLookg Şaşkın -eğlencelidir- http://www.youtube.com/watch?v=KMstfcmjg6Q tapi ki iki yol http://www.youtube.com/watch?v=gGIgRZXarvw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Akmar Pasajı'nda Pentagram'ın ve Whisky grubunun dükkanlarına bak.Oralarda bulamazsan ancak yine Kadıköy'de cadde üzerinde sahaf usulü eski kaset satan gençlerden bulabilirsin. Mavi Sakal gerçekten çok iyi gruptu.25 sene öncesinin şartlarında mükemmel müzik yaparlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 abi adam 6 yıl önce arıyormuş albümü bulmuşdur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 :))))))))))) Ya küheylan,ne bilim senin eklediğin mesaj nedeniyle güncelleşmiş demek ki mesaj.Tarihine bile bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 bunlar böyle birşey yapmış, şimdi denk geldim https://www.youtube.com/watch?v=4zcgl0BdmXc çok beğenemedim ama, şu albümü yapanlar biraraya gelmiş o da yeter. https://www.youtube.com/watch?v=6pGF4yYuWGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Metallica fontu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 şarkının girişinde "ulan sözleri neydi şarkının mk" dicek gibi geldi eleman sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar