electra Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Hiçbir şekilde açılmamış / kullanılmamış, henüz jelatini üzerinde şekilde bulunan, "WoW US Collector's Edition" kutumu satıyorum. World of Warcraft Collector's Edition Kutusunun İçeriği: * The full game on both CD-ROM and DVD-ROM * One-month subscription to World of Warcraft * The Art of World of Warcraft, 200+ page hardcover art book * World of Warcraft Behind-the-Scenes DVD * Exclusive in-game pet (Diablo or Panda or Zergling) * Official soundtrack * Cloth map charting the continents of Kalimdor, Azeroth, Khaz Modan, and Lordaeron * Signed Collector's Edition game manual * 10-Day Free Guest Pass - invite one of your friends to join the epic quest ---------------------------------------------------------- Ben İstanbul'dayım ama kutu America'da bulunuyor. Zamanında oynarım diye almıştım ama zamansızlıktan getirtemedim bile. Kutuyu ebay'den satmayı düşünüyordum aslında. Açılmamış WoW Collector's Edition'lara iyi para veriliyor (zaten çok az bulunuyor, hatta şu anda baktım 1 tane var tüm America Ebay'de). Ama paticik'ten isteyen olursa buradan satarım. Yabancıya gitmesin:) Kutunun 2 ayrı fiyatı var; İstanbul; $340, Elden teslim, Alacak kişi benim kutuyu getirtmem için 1 hafta beklemek zorunda. America; $290, America içine posta ücreti (zaten max $20-30 'a kadar tutuyor) benden (ama yinede üzerinde konuşmak gerekir). Hemen yollayabilirim. * Özellikle America'da oturanlar varsa kutuyu yollatmak benim için çok daha kolay olur. İlgilenenler özel mesajdan ulaşabilirlerse sevinirim. Ayrıca beni paticik'teki eski dostlar tanıyacaklardır. Hepsine selamlar ediyorum. Teşekkürler. -*-*-*-*-*-*-*-*- RaXert MercyStaff [Bu mesaj electra tarafından 04 Temmuz 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 collector's edition ın farkı ne?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electra Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 World of Warcraft Collector's Edition özelliklerini yazmıştım ama bir kez de Türkçe yazayım; * WoW CD versiyonu CD'leri + WoW DVD versiyonu * 1 aylık bedava WoW account'u * 280 sayfalık süperötesi, resimli "The Art Of World of Warcraft" kitabı. (almasanız bile bu kitabı bir yerden görün, URL'sini bulamadım şimdi ama özellikle Blizzard fanı iseniz bu kitabı mutlaka görün bir yerlerden derim). * World of Warcraft, yapım aşamalarını gösteren "Behind-the-Scenes" DVD'si. * Oyun içinde, karaktere eşlik edebilen pet hayvanı (minik Diablo veya Panda veya bir Zergling figürü arasından birini seçiyorsunuz, sadece Collector'larda olması hoş bir şey) * WoW'da geçen tüm müziklerin olduğu süper bir soundtrack cd'si. * Kalimdor, Azeroth, Khaz Modan ve Lordaeron'u gösteren ayrıntılı bir "bez" harita. * Oyunun kendi kitapçığı. * 10 gün kullanım sürelik ikinci bir "Guest Pass" account'u. Bu account'u 10 gün süreyle kullanabilirsiniz. Ayrıca buna ek olarak, "devasar" boyutlarda (afedersiniz blizzard oyunlarındaki "tome" lar gibi :)) bir kutusu var ki, tam odanın başköşesine koymalık :) Kutu resmi için Kutu açıklaması için ------------------ Collector's Edition'u satan bir dükkan yok çünkü tükendi. Ve bir daha hiç satılmayacak (bildiğim kadarı ile). Özellikle; Blizzard, WoW fanatiği iseniz kaçmaz derim. Teşekkürler. -*-*-*-*-*-*-*-*- RaXert MercyStaff [Bu mesaj electra tarafından 04 Temmuz 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 şakacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hic ugrasma burayla ebay'den sat bence.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 lol baya ucuz.80 doalrlık paketi 340 doalra satmak pff.komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Sanırım anlayamadığınız bi nokta var. WoW collectors adition sayılı sayıda satıldı. 80 dolar/milyona aldığınız WoW Box lar ile bu aynı değil. "Meraklısına" bu para fazla gelmez zaten :=)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Malibu arkadaşımıza katılıyorum kesinlikle. Benim buradaki önerim meraklısı için bir öneri. Türkiye'de WoW'un nasıl kutularda ve şartlarda satıldığını bilmiyorum ama orjinal oyun kültürü olmayan ülkemizde bir oyunun veya bir şirketin (misal Blizzard) "fanatiği olmak" durumunun da gelişmemiş olduğu (legal yollardan oyunun parasını verip almak sureti ile) zaten açık. Bir oyunun sadece köşedeki cd'cide satılan kopya cd lerin içindeki program olmadığını düşünenler için kutusunun içinden çıkan metaryaller hatta kutusunun bile ne kadar değerli olduğunu biliyorum (yabancı ülkelerde bulunanlar çok daha iyi bilir). Özellikle oyun arşivlemek gibi ülkemiz için imkansız bir uğraş içinde olanlar bunu daha da iyi bilirler. Burada sunduğum teklife, ebay'den aynen bakabilirsiniz. Oyunun sadece kutusunun veya kitaplarının veya soundtrack'lerinin + DVD'lerinin bile ülkemizde tüm oyunun satıldığı (yanlış bilmiyorsam) 80-100 milyon gibi fiyatlara satıldığını görürsünüz. -*-*-*-*-*-*-*-*- RaXert MercyStaff [Bu mesaj electra tarafından 06 Temmuz 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar