Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir light saber ın kesiti....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
IllidanStormrage, 04 Temmuz 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
Ya böyle bişiy gerçek olsa dünya nüfusu hızlı bi düşüşe geçer.Yaklaşık 6 Milyar insan var desek 5999999999 kişi ölücek demektir.

ne alaka ya:) laser tutarım jedi in gözüne. "lan anansk-" diyene kadar çifteli ile sıkarım. noluyoruz şeklinde olduğundan adam iner aşa.[signature][hline]kedi
Mesaj tarihi:
Bu şey gerçek mi değilmi cvbı göremedim. Allahım bunlarıda mı yapıyolar artık ya... auzu billahi şeytani racim bismillahi rahmani rahim *!tü tü tü*[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
gerçek değil ne yazkkı ... olsa hepinizi keseceğimden emin olabilirsiniz :) ışın çıkaran bişi yapılabilir ama 1metre boyunda bir ışın çıkaran alet yapılmaz (belki yapılır şimdi aklıma bişi gedli)[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
Mesaj tarihi:
ben hep merak ederim. o dünyada hiç mi bazuka ayarı silah yok. koy dibine tutuşsun allahın rengarenk palyaçosu.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 04 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
ben hep merak ederim. o dünyada hiç mi bazuka ayarı silah yok. koy dibine tutuşsun allahın rengarenk palyaçosu.

Ha bravo be. Harbiden saçma sapan şeyler var. Adam bir ışının gelişini nasıl görüyor ışık hızında olması gerekmezmi. Nese enerji çeşitleriyle açıklanabilir o fakat niye ışın atıyolar? Minigunu alsın adam eline saniyede 10 mermi sıkıyosa karşıla bakayım. Onu bitek neo durdurabilir jedi medi değil.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
said:
skyly, 04 Temmuz 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
said:
ben hep merak ederim. o dünyada hiç mi bazuka ayarı silah yok. koy dibine tutuşsun allahın rengarenk palyaçosu.

Ha bravo be. Harbiden saçma sapan şeyler var. Adam bir ışının gelişini nasıl görüyor ışık hızında olması gerekmezmi. Nese enerji çeşitleriyle açıklanabilir o fakat niye ışın atıyolar? Minigunu alsın adam eline saniyede 10 mermi sıkıyosa karşıla bakayım. Onu bitek neo durdurabilir jedi medi değil.

+1 asdhsau güzeldi bu...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
mermi olayı mantıklı değil, o lazer mermiyi eritebilir. yani deflect yaparken eritmiş olur zaten. force push konusunda da, eğer yapabiliyorlarsa starshiplerden çıkanları da force push yapsınlar.

force deflect bile çoook sınırlı bir ability iken yavas force push yapsın.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 05 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
tamam matrix fedaileri.
lütfen vizyon bölümündeki star wars topiğini okuyun hazmedip gelin :)

Matrix fedaisi degilim :) ama saçma geliyor bana jedilara ışın atmaları hem ışını nasıl oluyorlarsa görebiliyorlar tabancadan çıkan mermiyi göremezler yalnızca hissedebilirler ama saniyede kaç mermi hissedebilirlerki? 2-3? yoksa 6-7 mi? 2-3 tanesini gelirken, 4-5 tanesinide geldiklerinde hissederler :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 05 Temmuz 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
mermi olayı mantıklı değil, o lazer mermiyi eritebilir. yani deflect yaparken eritmiş olur zaten.

Sonra yüzüne gözüne yapışır eheh.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
said:
skyly, 05 Temmuz 2005 00:08 tarihinde demiş ki:
said:
kingpin, 05 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
tamam matrix fedaileri.
lütfen vizyon bölümündeki star wars topiğini okuyun hazmedip gelin :)

Matrix fedaisi degilim :) ama saçma geliyor bana jedilara ışın atmaları hem ışını nasıl oluyorlarsa görebiliyorlar tabancadan çıkan mermiyi göremezler yalnızca hissedebilirler ama saniyede kaç mermi hissedebilirlerki? 2-3? yoksa 6-7 mi? 2-3 tanesini gelirken, 4-5 tanesinide geldiklerinde hissederler :D

Jedi kurbanlarin felsefesinde söle bisi var yanliz unuttugun sanırsam jedilar lazer ateslendiginde Hissetmiyor lazer ateşlenmeden evvel nereden ateslenip neresine gelecegini hissediyor ona göre kılıcini ceviriyor yani yok öle lazer ucarken o zaman jedilerin yaptigi hareketleri görememiz lazim dimi :??? :-) düsünsene karin jedi fln ... aldattınmı hissediyo :-p Amanın düsünmesi bile igrenc :-)
  • Admin
Mesaj tarihi:
tam saçmalık bu
zaten sw da sevmem
ne abicim gelmişsin 3000 5000 yılına
hala kılıc mı kullancan

ışın tabancası cıkar vur herifi
vovv vavv viyoff fiyuvv diye sallayacagına[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
said:
Mum_Chamber, 05 Temmuz 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
mermi olayı mantıklı değil, o lazer mermiyi eritebilir. yani deflect yaparken eritmiş olur zaten. force push konusunda da, eğer yapabiliyorlarsa starshiplerden çıkanları da force push yapsınlar.

force deflect bile çoook sınırlı bir ability iken yavas force push yapsın.

speed açar 2 manaya.
Mesaj tarihi:
said:
skyly, 04 Temmuz 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
said:

Ha bravo be. Harbiden saçma sapan şeyler var. Adam bir ışının gelişini nasıl görüyor ışık hızında olması gerekmezmi. Nese enerji çeşitleriyle açıklanabilir o fakat niye ışın atıyolar? Minigunu alsın adam eline saniyede 10 mermi sıkıyosa karşıla bakayım. Onu bitek neo durdurabilir jedi medi değil.

niye abi adam forceuyla durduramazmi?

bu arada gercekte lightsaber olsa nasil gotcezki lazer o yada lazer silahlarinin mermilerini nasil gorucektik[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you
düzbaşı trgdy

*
Mesaj tarihi:
ligthsaber'ın özü parlayan kılıçtır ama gelgelelim ne hale geldi olay. o bir yana sanki maddeymiş gibi nasıl bir birini durduracak (kılıç gibi) ya da lazerleri yansıtacak ? nsaıl sonsuza ışımayacak ulan bu ne ?[signature][hline]Öyle dudak büküp hor gözle bakma
Bırak küçük dağlar yerinde dursun
Çoktan unuturdum ben seni, çoktan
Ah bu şarkıların gözü kör olsun

Güzelsen güzelsin yok mu benzerin
Goncadır ilk hali bütün güllerin
Aklımda kalmazdı yüzün, ellerin

Bir gülüşün var ki kaş çatar gibi
En sıcak sözlerin azarlar gibi
Hiç bağlanır mıydım çoçuklar gibi

Sonunda tuz bastım gönül yarama
Nice dağlar koydun nice arama
Seni terkedip de gitmek var ama

Şahin çandır
Mesaj tarihi:
said:
ReD_DoG, 05 Temmuz 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
aahhauha oyun mu oynuoz burda böle saçma şeyler olmıcaı için kapatın bu konuyu bence.

STAR WARSA SACMA DİYEMEZSİN TAMAM MIAAAA!!!!!!11
Mesaj tarihi:
El feneriyle bizi mi kesecen lan :)[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş.
Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ...
Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
  • Yeni Oluştur...