Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spells from BWL..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

hunter'ın target'ladığı karakter detone olucak. şarkı söylemeye başladığında yanındaki karakterler dmg alıcaklar :P

priest yalan olmuş.

mage'inki bence çok iyi. zaten dps'e dayalı damage dealer bir karakteri coştur anam coştur.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

Bu haberin kaynağını bilmediğinden bana biraz atmasyon gibi geldi, kimse üzerine alınmasın.
Çünkü WoW forumlarında veya sitesinde böyle bir haber bulamadım.
Ayrıca BWL den düşecek kitapların büyük klanı olanlar oyuncular dışında hiç kimse tarafından alınamayacağı, tek yolun AH (ve tabiki 500g dan başlayan fiyatlarla) olacağı ortada. Böyle bir angutuluğu yapmaz diye düşünüyorum Blizzard.

[Bu mesaj HaploNexus tarafından 05 Temmuz 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu skiller iyi güzel de cooldownlarinin minimum 15dk olacagını düşünüyorum.Böyle skilleri ard arda yapmamıza izin vermezler.Yoksa warrrior un bu tarz muazzam skilleri var bildiginiz gibi.Retalliation,Recklessness.

[Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 05 Temmuz 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

druide bişi gelmıo ztn.Baktılar class ztn uber gerk yok dedıler =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...