elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bilgisayarıma birşeyler oldu yaklaşık 1 hafta önce o ana kadar mutlu mesut kullandığım bilgisayarımın monitörü bir anda off mode a geçti ve pc kitlendi format attım sıfır windows kurdum. 1-2 gün güzel kullandım sonra yine oldu bu olay bilgisayar açılıyor xp nin hoşgeldiniz penceresi geliyor. sonra 2-3 dk geçince bir anda monitör off mode a geçiyor yani ledi kırmızı oluyor ve kasa üstündeki kapat restart tuşları çalışmıyor. klavyenin numlack capslock ları da kitleniyor çalışmıyor şu anda bilgisayarı her açışımda masaüstünü görüyorum görür görmez kapanıyor hangi parça bozuk ? işlemci ? anakart? psu ? ekran kartı? ya da başka birşey?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 fanın bozuk oalbilir[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hiç bir değişiklik yapmadığın anda oluyorsa %90 fan (ısınma) dır.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 işlemcim 50 derece civarı anakart 28 derecelerde normal mi fazla mı ısınmış[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 soğuk bile hemen ısıt :) ısısı iyi valla.. Ama benim voltajlardan kaynaklanan bir anakart sorunum vardı çok benziyor seninkine. Anakartın hafiften yanmış olabilir. Hatta sorun neredeyse tıptaıp aynısı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 gayet normal, bu dereye restart attıktan hemen sonra mı baktın?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 evet restart attım sonra del e basarak biosa girip de baktım[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 www.akvaryum.org a bak[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: blackchaos, 04 Temmuz 2005 19:05 tarihinde demiş ki: www.akvaryum.org a bak hehe adresi yanlış yazmışsın !! bir de öneri söyleyip yardımcı olmayacaksak lütfen boş mesajlar atmayalım aaa!!![signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sus gereksiz balık[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Elektrik hattının topraklamasını kontrol ettir, pc yanında manyetik alan oluşturan bişey olmamasına (hoparlör, cep telefonu, kasanın etrafınad toplu halde duran elektrik kabloları vs.) dikkat et.. Chipsetin, statik elektrikten etkilenmesine benziyor tarif ettiğin sorun...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ablamın laptop da aynı sorun yaşadı 1 ay önce istanbuldaydı ozmn o günden beri bi daha açmadı.1-2 gün önce izmire geldi bilgisayarcıya götürdük orda açtık taş gibi çalışıodu.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bir bilgisayarın en büyük düşmanı statik elektriktir. Ama hemen hiç kimse bunun farkında değildir. Kahrolsun statik elektrik :-p[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 04 Temmuz 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 benim bilgisayarın yanında statik etki yapacak birşey yok 4 senedir aynı masada aynı yerde kullanıyorum . ha son 1 aydır bilgisayarın 2-3 metre yanında büyük bir akvaryum var. su etki eder mi bilmiyorum hehe 4 senedir taş gibi çalışan makinenin bozulacağı tuttu. sanırım büyük ihtimal anakarttan oluyor[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ekran kartin ,monitorun ve psu etrafinda sorununu ara. bence psu daha guclu bir etken psu markan ne kac watt ekran karti ne fani donuyomu sicakligi kac derece monitor kac yıllık ,markasi ne [spo1=not :]bu gibi sorunlarda parca adlarini markalarini falan yazarsaniz cozmek kolaylasir[/spo][signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 monitörü 98 den eri kullanıyorum beko 15" psu markasını bilmiyorum ama kaliteli birşey ağır 350 watt anakart luckystar i845pe ( 2001 de fabrikası kapanmış) işlemci p4 1.6 williamette[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 monitorunu biran once okut[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 monitörünün tüpü bitmiştir tüpü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar