Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

USKO da dönen dalavereler


LastManStanding

Öne çıkan mesajlar

Öncelikler tüm forum ahalisine selamlar...
Uzun zamandır bu forumu özelliklede KO kısmını dikkatle takip ediyorum.Pek forumlara üye olup post atmak gibi de bi huyum yoktur aşırı derecede gerekmedikçe.Bu oyunu 8 aydır oynamaktayım ve Xignonda lvl 63 magem var.Nikim PROWLER dır, tanıyanlar görenler vardır elbet.Japkoda oynuyorum arada ordaki nikimde XesspE.

Gerek KO nun offical forumunda(kapanmadan evvel -ki kapanma sebebi malumdur-) gerekse KO ranking forumlarında topicleri -hatta burda da bi adet vardı sanırım("Arkamda kapı gibi gm var" gibisinden bi topic )- vede oyunda bizzat bildiğim/gördüğüm/şahit olduğum olaylardan sonra(özellikle de bugün kü olay) böyle bir topiği yazmaya karar verdim.Neyse fazla uzatmadan konuya geçeyim.

1. Büyük clanların arkasında GM ler vardır. Ve ancak bu sayede bu kadar güçlü olabilirler.Örnek vermek gerekirse Tiocfaid Ar La, TOWN, Blood vs.Her serverda top 10-20 clanlar(istisnalar olabilir).Ve bu klanlar GM lerle direk haberleşirler(msn/irc).Ve istediklerinin çoğunun yaptırabilirler.Buna örnek ise; hiç bi neden olmadan TheEND clanının beni banlatması ve GM ile arası olan başka bi clana bu banımı açtırtmam.

2. %100 +8 scroller. Zaten bunu çoğunuz biliyorsunuz. Sultans klanı banlanılacağını anlayınca moradonda Vendor da sattılar ve görmeyen kalmadı nerdeyse.Benimde bu scrollerle tanışmam eski klanımda iken oldu. Bi anda clanımdaki hemen hemen herkezde +8 staff/weapon lar bitiverdi.Ve bende viper+7 stafımı istediler. 2 dk sonra o staff bana geri verildiğinde +8 idi.

3. GM lerin reel para ile item satması. Gene eski klanımdaki çoğu kişi istedikleri itemi anında edinebiliyorlardı(Bu kişilerle neredeyse düşük lvllerden beri beraber oynarız çok iyi tanıdığım insanlar).Unique aksesuarlardan tutunda shardlara raptorlara hatta +8 scrollere kadar herşeyi para ile edinebiliyorlar.Ve hemen hemen bütün büyük clanlar bu işlemi çok kolay bi şekilde yapıyorlar.

4. SysADMIN lerin Charları editlemesi(lvl up). Yukardakilerin hepsine bizzat şahit olduğum halde bu konuya inanmıyordum.Çünkü bi GM nin bunu yapabilicek yetkileri yoktur ve bunu ancak bi SysADMIN yapabilir.Taki bugün gözlerimle görene kadar.Bi hafta önce lvl 57 ve 61 olan 2 arkadaşım(oyunda uzun zamandır tanıdığım kişiler) bugün oyuna girdiğim lvl 65 tiler :).Nası olduğunu soruncada pek dişe dokunur bir şey söylemediler.Demekki KO ranking forumlarında Omega'nın nası 70 olduğuna dair topicteki söylenenler doğruymuş.BU kişiler ne kadar arkadaşım olsada, bu oyunu legit oynayan insanlara karşı çok büyük haksızlık söz konusu.En azından ben 63 olana kadar neler çektiğimi kendim bilirim.

Gelen gideni aratır gibisinden, her gelen GM bi öncekinden daha berbat işler yaptılar.Ve bu şartlarda bu yukardaki işlere bulaşmayan(legit) playerların hakkı ciddi şekilde yeniyor.Ve en önemliside bu oyuncular/clanlarla baş etmenin mümkün olmaması.

Ve bende bu hakkı yenen kısımda olduğum için(viper+8 im olsada :)) oyunu bırakmaya karar verdim.

Bu topici yazmaktaki amacımda bizzat bu olayları yaşamış birisi olarak, oyunun gerçek yüzünü size göstermekti.Umarım oyuna bakış açınızı bi nevze de olun değiştirebilmii olurum ki sonunda bunca emeğiniz 1 çırpıda yabana gitmesin.

Saygılarımla,
PROWLER lvl 63 Elemental Lord.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyice baymaya başladı artıq oyun lagı şuyu buyu editi dupesi falan filan fıstık artık sıkmaya başladı herkes birazda KE yi bekliyor bırakmamak icin gelirde düzelir gibisinden inş gelirde düzerlir. gelmezsede zaten bi cok kişi bırakacak gibi en azından arkadaşlarımdan[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bi çoğumuz, "öööehhh artık oyunun cılkı çıktı" desek de oynamaktan kendimizi alamıyoruz.

Ama oyunda dönen pisliklere artık tahammül edemicek olanlar senin gibi bırakıyor oyunu... Aslında oyunu tamamen bırakmak yerine bu kadar ciddiye almasan daha güzel bi çözüm olur senin için. Girer, 1 saat PK yapar çıkarsın... Çünkü gerçekten zevk alıyorum bu oyunu oynarken... Bilemiyorum bu benim düşüncem...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyun daha iyi bir şekilde yönetilseydi ve alt yapısı biraz daha saglam olsaydı gerçekten iyi yerlere gelebilirdi. customer supportu fln gerçekten çok kötü (en azından extradan para vermeyen kişilere kötü)[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

knight empire için 2 temmuz şeklinde seviniyordum.4 temmuz oldu ses yok. sanırım ağustosun ortalarında gelir uskoya :(

umarım yanılırım[signature][hline] Deneme İmzası .

Char : Priest/Delikanlı
Clan : LéSath
Level : hakgetire
lagdan imanın gevremesi söz konusu
tam teşkilat knight empire beklenmekte.
temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dediklerinin çoğuna katılıyorum.duwolf ve omega'nın arkalarında birilerinin bulunduğundan kesinlikle eminim zira nasıl oluyosa duwolf'un ban yemesinden 2 gün sonra ban'ını sildirdiğini kendi gözlerimle gördüm :) . oyunu oynayan binlerce insan var ve nedense son 1 aydır ben hiçbir gm'in online olduğunu göremedim xigenonda. yardım alacağımız kimse yok. eskiden epimetheus filan ara sıra gelir yardım ederdi. gm'lermi değişti artık bilmiyorum.
Reel para olayına ise hiç şaşırmadım. Üçkağıt diyebileceğim herşeyi beklerim bu oyundan ama lanet olsun oynamadanda edemiyoruz. Bu arada o +8 scrollları bende gördüm. 25m'den satıyolardı zamanında. Param olmasına rağmen almamıştım sonra patlar bir şekilde diye. Zira o olaydan sonra server geri alınmıştı ve o +8'lerin gittiğini duymuştum. Sen bende var diyorsun ama nasıl oluyorsa illegal item olmuyolar onuda anlamıyorum. Zira çekmişlerdi. Neyse dedimya. Hiçbirşeye şaşırmamak lazım...
(Bu arada gidiyosan bana versene +8'i yadigâr olsun eheh)[signature][hline]Server :Xign
NicK :serdarrr
CLaN :ßlack
Nation :EL Morad
LvL :6X paladin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu anlattığın olayların hepsine şahit oldum ve başıma gelen olaysa daha 2-3gün önce pandoradan banlanmamdı ve gerekçede ben hackermışım :) ayrıca gm den şifremi istemişler itemlerimi istemeseler şifremi ne yapacaklar ki bunlar kimki benim şifremi alacaklar?ewt bende bu konudan rahatsız olmuştum ama şu anda pekte umursamıyorum çünkü bu oyun kafamda bitmeye başladı artık[signature][hline]LuciferTR
x de pandora diezde lasombra
lvl6x
master warrior-kasar hood
server:diez(human)-xgenon(karus)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...