fethi13 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 arkadaşlar o.c 2. sezonun tamamını indirdim fakat altyazı bulamıyorm,daha doorusu 1-9 arası (6-8 hariç) war ,ama gerisi yok.acaba geriye kalanları nerden bulabilirim... yardımcı olursanız sevinirim..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 - [Bu mesaj Laorx tarafından 05 Temmuz 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 2. sezonu nasıl searchlettin bi onu yazabilirmisin? (yani search bara tam olarak ne yazdın?) Altyazı bulamazsın gibime gelior. Diğerlerinide bilmiorum ben searchletemedim. :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 www.extratitles.to www.divxforever.com bunlarda vardı diye hatırlıyorum ben[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Hmm p2p olarak ares kullan derim. "The oc season 2 episode 4" (4. bölüm mesela) olarak searchletirsen 24.ye kadar bölümler mevcut.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fethi13 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Muhallebi, 05 Temmuz 2005 03:06 tarihinde demiş ki: 2. sezonu nasıl searchlettin bi onu yazabilirmisin? (yani search bara tam olarak ne yazdın?) Altyazı bulamazsın gibime gelior. Diğerlerinide bilmiorum ben searchletemedim. :D yaw edonkeyden indirdim 2. sezonu isterseniz daha soora verebilirim linklerini,bu arada cevaplar için teşekkürler aramaya devam edicem anlaşılan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 http://www.the-realworld.de/modules.php?name=ed2k&op=Category&cid=1&csid=76 Burada bütün bölümler var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Yalnız kimse altyazılarını bulamıyor gibi , ingilizcen biraz iyiyse ingilizce altyazılar oluyor onları dene...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar