Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yağmur ===> Sıcak (hekşat durumu)

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Sakaryada nerden baksanız bir 4 saattir sağnak yağış var + fırtına

Odamın camdan baktım aşadaki yol göle dönmüş
sürekli şimşek çakıyor
bir dönem önce hastaneyi su basmıştı burda sel olduğunda
sanırım gene olabilir
sıcak sıcak diye bagırıyordum bikaç gündür cevap geç kalmadı gibi
alalım bi duru mraporu bakalım oralar nası?[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
izmitli biri olarak oldum olası büyük gürültülerde deprem olur sanarım okulda davul çalınırkende tırsmışımdır , üst katta biri bişey i düşürüncede geceki ilk gök gürültüsü çok uzun sürdü tırsan ben kalkmayı düşündüm ama uykusuzluktan salla dedim istanbula gidecektim vazgeçtim yarın az dinerses gidecem izmitte çok yağyo istanbulda öleyse çekilmez bu çile[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
Mesaj tarihi:
Yaz yağmuru dediğin kısa sürer geceden beri halen yağıyo istanbul'da..

Bu sabah yağmur var Istanbul'da
Gözlerim dolu dolu oluyor bilinmezliğe
Anne sozu dinler gibi masum
Ağladım bu sabah

Günler dayanılmaz oldu
Senden uzak olunca
Martılar mahsun oldu
Onlar bile ağladılar

Şarkılarda düşünmek seni bana getirmez ki..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Mesaj tarihi:
zonguldakta da basladı hayvanlar gibi yagıyor..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
Dun de dunyalar savasina gitdik zaten uzaylilar dunyaya yildirimlarla saldiriyordu. Orda da ilk once herkez firtina saniyordu. Sakin uzayli saldirisi olmasin. Neyseki Amerika komsumuz oldu artik bizi hemen kurtarir:)
Mesaj tarihi:
valla ordan buraya havanın etkisi geçiyor herhalde Bodrum da hafif bir bulutlanma var.Bir de hava esiyor.Diğer sahil kentleri nasıl?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
geleceğin türkoloğu
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 04 Temmuz 2005 09:44 tarihinde demiş ki:
Küçükyalı hafif serin , böle değişik bişey...

değil hocam bende küçükyalıdayım 3 gecedir akşam uyuyamıyorum sabaha karşı ayaz olmasını bekliyorum

bu sabah deli gibi yağmur yağdı ama hava yinede sıcaktı..[signature][hline] Coder
-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Mesaj tarihi:
bu gece ist.'da cok pis vard dunyalar savaşını izledikten sonra bana biras acayip geldi bu kdr şimşek :-P :lol:[signature][hline]Wolf
İşlem İptal Edildi!!!!!
:rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:

Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
koltuktan zıplarken kolumu kırdım
Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki:
peki biz sizi ararız

[Bu mesaj hellspe tarafından 04 Temmuz 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ankara'da yağmur falan yağdığı yok ama cok sıcak bunaltıcı bir hava var. Bugün ise bulutlarala kaplaı gökyüzü. Hayırlısı bakalım...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
  • Yeni Oluştur...