Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Sakaryada nerden baksanız bir 4 saattir sağnak yağış var + fırtına Odamın camdan baktım aşadaki yol göle dönmüş sürekli şimşek çakıyor bir dönem önce hastaneyi su basmıştı burda sel olduğunda sanırım gene olabilir sıcak sıcak diye bagırıyordum bikaç gündür cevap geç kalmadı gibi alalım bi duru mraporu bakalım oralar nası?[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 gece bomba patladı zannettim, rüyamda böle halka halinde çapı genişleyen bi toz bulutu gördüm seste gelince kalktım baktım yaşıyomuyum diye :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 İstanbul'da bayadır yağmur yağıyo , şimşekler çakıyo...hava sıcak...[signature][hline]chuck!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 tek izmir de mi yagmıyor nedir.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yaz yağmuru işte evde paso divx izlemelik 1-2 gün yaratıyor ne güzel[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Arthur_HellsFire, 04 Temmuz 2005 07:47 tarihinde demiş ki: gece bomba patladı zannettim bende[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 izmitli biri olarak oldum olası büyük gürültülerde deprem olur sanarım okulda davul çalınırkende tırsmışımdır , üst katta biri bişey i düşürüncede geceki ilk gök gürültüsü çok uzun sürdü tırsan ben kalkmayı düşündüm ama uykusuzluktan salla dedim istanbula gidecektim vazgeçtim yarın az dinerses gidecem izmitte çok yağyo istanbulda öleyse çekilmez bu çile[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Yaz yağmuru dediğin kısa sürer geceden beri halen yağıyo istanbul'da.. Bu sabah yağmur var Istanbul'da Gözlerim dolu dolu oluyor bilinmezliğe Anne sozu dinler gibi masum Ağladım bu sabah Günler dayanılmaz oldu Senden uzak olunca Martılar mahsun oldu Onlar bile ağladılar Şarkılarda düşünmek seni bana getirmez ki..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 nerden de söyledin be...off...[signature][hline]chuck!
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 istanbulda yağmur ve sıcak bir arada deliricem!![signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 antalya sux gene sıcak[signature][hline]go2hell
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Küçükyalı hafif serin , böle değişik bişey...[signature][hline]chuck!
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Sarıyerde valla şakır şakır yağmur yağıyor...[signature][hline]
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 zonguldakta da basladı hayvanlar gibi yagıyor..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
malcolm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Dun de dunyalar savasina gitdik zaten uzaylilar dunyaya yildirimlarla saldiriyordu. Orda da ilk once herkez firtina saniyordu. Sakin uzayli saldirisi olmasin. Neyseki Amerika komsumuz oldu artik bizi hemen kurtarir:)
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 antalya 360 derece dondu bu ne ya :P[signature][hline]go2hell
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 valla ordan buraya havanın etkisi geçiyor herhalde Bodrum da hafif bir bulutlanma var.Bir de hava esiyor.Diğer sahil kentleri nasıl?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: HymnOfSnuk, 04 Temmuz 2005 09:44 tarihinde demiş ki: Küçükyalı hafif serin , böle değişik bişey... değil hocam bende küçükyalıdayım 3 gecedir akşam uyuyamıyorum sabaha karşı ayaz olmasını bekliyorum bu sabah deli gibi yağmur yağdı ama hava yinede sıcaktı..[signature][hline] Coder -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu gece ist.'da cok pis vard dunyalar savaşını izledikten sonra bana biras acayip geldi bu kdr şimşek :-P :lol:[signature][hline]Wolf İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız [Bu mesaj hellspe tarafından 04 Temmuz 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Antalyada'da basladi ya pufff :)[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Bursa güneşli,şu an ama dün gece parmak kadar dolu yağdı,lol[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ankara'da yağmur falan yağdığı yok ama cok sıcak bunaltıcı bir hava var. Bugün ise bulutlarala kaplaı gökyüzü. Hayırlısı bakalım...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 dun walla elektrikler kesilcek diye cok korktum :).is zmanı kesinti ııh:([signature][hline]icq ¶ msn
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 güneş açıo yavaş yavaş...[signature][hline]chuck!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 elektrikler gitti sabah 7 de 12 de geldi cok yagmur yagdı ya o yüzden sular kesik burda hehe[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Öne çıkan mesajlar