Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Dondurma???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gelmez ki kimse :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 03 Temmuz 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
o ekmek kadayıfı nı ben herkesten önce yedim nioahhaha. daha çıkmadan yani :) babam çekti onun resmini =P
nası ya?[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Mesaj tarihi:
Beklerim, tükürdüğümü yalamam ben :D[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
Kötü espri bombardumanı?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
Msn var muhabbet için arkadaşlar, burası yeri değil ;)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
Ama burası da forum, burda böyle ikili-üçlü muhabbete girilmesine karşıyım ben (Zevkli olsa dahi :) )[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
Burdaki dondurmalar yalan, ingiltere'de çeşitli dondurmalar yedim. Burda Zeynel'in yada mado'nun yaptığı dondurmalardan güzeldi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
FRİGO
bi de bu tatlılı dondurmalşar bence cok kötü bi kac tanesini yemistimde igrencti tatları bence sade dondoruma yada sütlü ytatlılarda koyunca güzel oluyo serbetlilerde cok kötü kacıyo[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
said:
Vicious, 02 Temmuz 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
Siz üsküdardaki Kanaat lokantasını bilirmisiniz gibin ordan yiyin bir dondurmayıda görem

ewt çok meşhurmuş, duydum ama denemedim...

algida sakızlı maraşı severim,madonun maraş usulüde güzeldi ama en son hijyen problemi yaşandı,bir de buz parmak ın yeni versiyonu twister var,ohhh buz gibi çok güzel :)[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Mesaj tarihi:
*!mado ismini duyar duymaz saldırma pozisyonu alır*[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 05 Temmuz 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...