trapt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 süper bişi o ya bende şimdi onu yiyorum onun yanında kazandibilisini öneririm[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Süper cornetto :P bide bizim bu parkın orda bi dondurmacı war o süper, tozkoparanda..500 bine eşşek kadar lezzetli süper dondurma koyuo hem de :D
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Erutan, 02 Temmuz 2005 21:43 tarihinde demiş ki: Hala buz parmak diyorum... Deli tahrik ederim yerken karşıdaki insanı :-P yalamak çok zevkli ama Maraş dondurmalarını yalamam sevmem cunki :> Seni Fistan islah etsin ben bişi diyemiyorum :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Siz üsküdardaki Kanaat lokantasını bilirmisiniz gibin ordan yiyin bir dondurmayıda görem[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Erutan, 02 Temmuz 2005 21:43 tarihinde demiş ki: Hala buz parmak diyorum... Deli tahrik ederim yerken karşıdaki insanı :-P yalamak çok zevkli ama Maraş dondurmalarını yalamam sevmem cunki :> ahada ben bılıoudm zaten erutanın bole bıs cıkcanı ;)[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Magnum bademli[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Erutan, 02 Temmuz 2005 21:43 tarihinde demiş ki: Hala buz parmak diyorum... Deli tahrik ederim yerken karşıdaki insanı :-P yalamak çok zevkli ama Maraş dondurmalarını yalamam sevmem cunki :> düşkünsün yalamaya yani?[signature][hline]shinsetsu desu..
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: CusTodeM, 02 Temmuz 2005 23:47 tarihinde demiş ki: Magnum bademli bi de cevizli ve vanilyali carte d'or ..[signature][hline] Never Ending Nightmare Always there instead of you
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 maraş usulü vienetta[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ekmek kadayıflı süper ama ...tek geççek bişi varki oda Korkuteli yanık dondurması süperdie denemeyenlere tavsiye edilir carte d'or falan palavra :D[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ekmek kadayıflı? Carte D'or saçmalamaya başlamış yahu (: Ali Ustanın (Kadıköy) dondurması güzeldir denemeyenlere tavsiye, kahveli dondurma özellikle :)
arina Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 beyz magnımla karamelli cartedora dayanamıyorum ben aslında ben karamelli hiç bişeye dayanamıyorum yaşasın karamel!!![signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 magnum. cornetto. algida'nin pek çok ürünü :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
BamMargera Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 nogger tabiki... bi oturusda 5 tane yiyebilirim
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 her ne kadar şekli yerken cinsel çağrışımlara sebep olsa da zihini donduran soğukluğu ve yoğun tadı ile buzparmak hakikaten kral bi dondurmadır, bu mesajı sağa sola çeken de dombilidir ehe.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mado - antep fıstıklı..[signature][hline]
helena Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 algida maraş usulü magnum twister[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 03 Temmuz 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 magnum (neydi tam ismi unuttum karamelli olan) kornet cilek-kaymak buzzy[signature][hline]go2hell
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 çevre civarlardakı bakkallarda ve pastahanelerde c. nugger bırakmadım. Kalmadı. Nerden bulacam ben şimdi.[signature][hline]Deli333
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ülker----> manga.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
irin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 eskiden bi ayak vardı bole elmalı ayak seklinde oydu benim en sevdiğim dondurma.simdi de seftalili carte dor.ama keske seftalileri sadece uste koymasalarmış[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 o ekmek kadayıfı nı ben herkesten önce yedim nioahhaha. daha çıkmadan yani :) babam çekti onun resmini =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Buyrun Maraş'ta misafir edeyim sizi de dondurma yiyin[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Öne çıkan mesajlar