Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Dondurma???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
süper bişi o ya bende şimdi onu yiyorum onun yanında kazandibilisini öneririm[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 02 Temmuz 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
Hala buz parmak diyorum... Deli tahrik ederim yerken karşıdaki insanı :-P yalamak çok zevkli ama Maraş dondurmalarını yalamam sevmem cunki :>
Seni Fistan islah etsin ben bişi diyemiyorum :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
Siz üsküdardaki Kanaat lokantasını bilirmisiniz gibin ordan yiyin bir dondurmayıda görem[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
said:
Hala buz parmak diyorum... Deli tahrik ederim yerken karşıdaki insanı :-P yalamak çok zevkli ama Maraş dondurmalarını yalamam sevmem cunki :>

ahada ben bılıoudm zaten erutanın bole bıs cıkcanı ;)[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Mesaj tarihi:
said:

düşkünsün yalamaya yani?[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
said:
CusTodeM, 02 Temmuz 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
Magnum bademli

bi de cevizli ve vanilyali carte d'or ..[signature][hline]
Never Ending Nightmare
Always there instead of you
Mesaj tarihi:
ekmek kadayıflı süper ama ...tek geççek bişi varki oda

Korkuteli yanık dondurması süperdie denemeyenlere tavsiye edilir carte d'or falan palavra :D[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Mesaj tarihi:
beyz magnımla karamelli cartedora dayanamıyorum ben
aslında ben karamelli hiç bişeye dayanamıyorum
yaşasın karamel!!![signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
her ne kadar şekli yerken cinsel çağrışımlara sebep olsa da zihini donduran soğukluğu ve yoğun tadı ile buzparmak hakikaten kral bi dondurmadır, bu mesajı sağa sola çeken de dombilidir ehe.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Mesaj tarihi:
algida maraş usulü
magnum
twister[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 03 Temmuz 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ülker----> manga.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
eskiden bi ayak vardı bole elmalı ayak seklinde oydu benim en sevdiğim dondurma.simdi de seftalili carte dor.ama keske seftalileri sadece uste koymasalarmış[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Mesaj tarihi:
o ekmek kadayıfı nı ben herkesten önce yedim nioahhaha. daha çıkmadan yani :) babam çekti onun resmini =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Mesaj tarihi:
Buyrun Maraş'ta misafir edeyim sizi de dondurma yiyin[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
  • Yeni Oluştur...