ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 en dogrusu belden asaiya 1 tane saglam gecirip, adam yerde kivranirken olay maalinden kacmak! :lol: nukem'in bagsettigi donguye de girmekte yanlis! eger seni doverlerse doven kisi yada kisilerin genel bilgilerini edinip savciliga suc duyurusunda bulunmak en dogrusu! zaten kisa surede kisilerin evlerine karakola gitmeleri icin davetiyeler gonderiliyor. :P ondan sonrasi zaten karsi tarafin 3,5 atmasina sebep oluyo! zaten o kisilerin ifadesi alindiktan sonra sizin kiliniza bi cizik gelse bile direk ifadesi alinan kisiler sorumlu tutuluyor ve tekrar sorguya cekiliyor. beni 2 hafta once 2 kisi kiz davasina tehtit etti.ben yukaridaki teknigi uyguladim ve o 2 kisi ozur dilediler.sonra ben uzatmadim olayi zaten.[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 5000 kişilik Antalya Lisesinde tüm yönetim kadrosundan müdüründen tüm yardımcılara kadar dayak yiyen bi ben varımdır belki...[hline]i love this game! ICQ :3500388 Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Sly-One, 24 June 2003 18:23 tarihinde demiş ki: ben de yemedim, tabi yemekten kastınız yapıcak hiç bişiyinizin kalmaması we sora dağınık bir şekilde bi tanıdık bulmaya çalışmaksa yemedim. onun dışında kavgada falan aldıım darbeler olmuştur :) niho ama yemedim daha dur bakalım..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Fazla artizlenmemek lazım :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ne olur artizlenirsem döwücekmisin gel lan çıkışa[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 buyurun arkadaslar cikis buradan.. >> :lol:[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Sly-One, 24 June 2003 19:17 tarihinde demiş ki: ne olur artizlenirsem döwücekmisin gel lan çıkışa[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Silah ve kalkan(evet bunuda aldım :)) getirmek serbestmi ? :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 çooooooooookkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡¡¡¡[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Buarada boyada fazla güvenmemek lazım[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 8. siniftaydim bi tanidiğin oğlu wardi 6. sinif okul basket topu getirmiş oynamaya 5 tane 7. sınıf sığır oğlu sığır çocuu pataklayip almişlar ellerinden topu geçmiş ayakla tekmeliyorlar verin lan topu diyerekten hafif itiş kakışla aldım ellerinden topu verdim velede akşam çıkışta sallana sallana gidiyom bi döndüm arkamı bu 5 sığır dalmışlar tekme tokat yerlerde sürünüyom :) neyse sonra bende toplayıp 15 kişi bunları bi linç etmiştim of süperdi be tutuyolar 3 ü bi kişiyi ben gidip basıyom sopayı bida 2 metre yanımdan geçmemişlerdi tabi[hline]Justin (09:56 PM) : olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin Behran (02:34 PM) : bu arada baal nası okunuyo Sam (25:85 AM) : baal de beal de fark etmez nası okursan oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bi babamdan yemisimdir dayak o da cocukken, simdi o da atamaz tırsar :lol:[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hayatımda kimseden ciddi olarak dayak yemedim. kimseyle de "ciddi ciddi" kavga etmedim.tehlikeleri hiçbir zaman göze alamıyorum ama günün birinde gözüm kararsa karşımdakini akıbetini düşünmek bile istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 babam beni hic bir zaman dovmez istersem uyusturucuya basliyim yinede dovmez niye bilmiyorum ama dovmuyor hic. bu gune kadar kulagimi bile cekmemistir.ama bende istismar etmemisimdir.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 valla benimkinde biraz psikopatlık var. :lol:[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Gawain, 24 June 2003 17:52 tarihinde demiş ki: ben çok dayak yedim ondan dayak atmasını iyi bilirim ilk taktik olaraktan şşşt sen ellerini cebine sok bişi dicem kısa sürcek arkasından sazan ellerini cebine sokar cümbür cemaat hurra dalın huleyyyyn adamın zati ellerini cebinden çıkartana kadar oooooooo Yani kısacası kimse ben delikanlıyım dayak yemedim demesin yane baştan yazıyom bunu bakın [hline] Son Delikanlı Çanakkale'de Düştü Sende benim içimden küfür ettiklerimdensin yane.. Gücün mü yetmiyo delikanlı gibi döv döveceksen..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: ReaperXS, 24 June 2003 20:39 tarihinde demiş ki: valla benimkinde biraz psikopatlık var. :lol:[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. +8275294354257 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 8. ya da 7. siniftayiz bi alt siniftaki kizlarin toplarini aldik birbirimize atip kizlari kosturuyoz (giciiz ya) bunlarin arasinda erkek fatma vardi bi tane, kiz geldi hirkamdan tuttu topu braktim birak ulan hirkami dedim birakmadi gozum dondu kiz bendne uzun tabi (ben kisayim o aralar) kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum kiz 1 hafta okula gelmedi kasi sismis bunun abisi geldi aptal bi tokat atti gitti, yanindaki ezik tipler de aha tokat atacak velet cikti hadi atalim buyuk hissedelim triplerine girmek icin sivazladilar (tokatladiklarini sanip :)) onun disinda ben fazla kavgaya girismedim cunku genelde tum sinif arkadaslarim benden buyuk olurlar, ne ben onlara o sekil satasirim ne onlar bana bisi yaparlar[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum AHAHAHA vahşisin aahahah[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: trikeratops, 24 June 2003 19:51 tarihinde demiş ki: hayatımda kimseden ciddi olarak dayak yemedim. kimseyle de "ciddi ciddi" kavga etmedim.tehlikeleri hiçbir zaman göze alamıyorum ama günün birinde gözüm kararsa karşımdakini akıbetini düşünmek bile istemiyorum.. Bendede öle bi olay var kızınca sakinleşemiyorum napar ne eder gebertirim katil olurum diye bulaşmıyorum ama napacak kücücük çocuh diye dalaşıyorlar sanki küçücük çocuk görüntüsü olan insanlar sinirlenmiyor? yazlıkda kızlar beni sinirlendirdiği için(benden beklenir) kağıta benzin döküp top yapmıştım sonra yakıp kızların üzerine fırlatmışdım Annemdende dayağı yemişdim tabii...[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Orta1 dyim bir arkadasla kavga ettik araya giren çocuk dahil olmak üzere üçümüzü de beden hocası müdür yardımcısının odasına çekti ben suçu üstüme aldım ve dayagı yedim:lol:[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 kız kısır döngüsü yüzünden yemişliğim var ama kısırdöngüyü durdurmayı da iyi bilirim hani[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Chemical, 24 June 2003 22:09 tarihinde demiş ki: yazlıkda kızlar beni sinirlendirdiği için(benden beklenir) kağıta benzin döküp top yapmıştım sonra yakıp kızların üzerine fırlatmışdım oha manyak mısın sen.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yeni mi anladınız :lol:[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bikaç gün önce kadıköyde bi adam cep telefonumu istedi, vermedim. Bi on adım sonra apartman eşiğinin önünden geçerken adam beni oraya itmeye çalıştı ama itemedi... Çok feci giriştim adama orda. Tek dövüş olayım budur hayatımda... Bi de 7. sınıfta bizi gıcık eden tipler vardı. Onları kovalardık ama dövmezdik, duvarlar falan döverdi onları :D Cidden dayak yemedim hayatımda... Çok uysalımdır...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: EarS, 25 June 2003 00:17 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 24 June 2003 22:09 tarihinde demiş ki: yazlıkda kızlar beni sinirlendirdiği için(benden beklenir) kağıta benzin döküp top yapmıştım sonra yakıp kızların üzerine fırlatmışdım oha manyak mısın sen.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. manyak değil pyromaniac, fallout perk'i.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: fizban, 24 June 2003 22:13 tarihinde demiş ki: hayatımda bi kez dayak yedim .. ortasondaydım .. bi çocuğu dövdüm, yan sınıftaydı ve benden 2 yaş büyüktü .. sora bi lise 1 ve o beraber dağıtmışlardı beni ehe :)[hline]Bonecrusher: yoğurttan çıkmış ak çatal Cagirsaydin bizi verseydik agizlarinin paylarini :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar