nczl Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu son günlerdeki lag neyden kaynaklınıyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nczl Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu lag sadece bende mi var acaba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 son 4-5 gündür oyunda aşırı lag var ama bu senden kaynaklanmıyo herkesde böle. WoW da bile 4-5 gündür feci lag sanırım TT gene bişeyler karıştırıyo. En düşük hız 512 olucak diye söylentiler var o yüzden olabilir, ayrıca adsl de kesintilerde yaşanıyo. Velhasıl bilmiyorum bekliyip görelim[signature][hline]The_Other El Morad warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 adsl diil galiba sadece kablonettede bikaç gündür sorun yaşıyorum. birde buna oyunun kendi lagı ekleniyor. ke denemesi yapıyorlarmış diye söylentiler dolaşıyor ama kesin birşey yok ortada.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Adslde de lag war.Kablonettede lag war.Karşılaştırdım kablonetde daha çok lag war.Bence serverden kaynaklanıyor.Çünkü diğer internet erişimlerimlerimde (Download , Upload) herhangi bir değişiklik yaşanmadı.KE geliyo olmasın LooL...[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 KE denemesini şu andaki çalışan serverlarda yaparlarsa vay halimize. Feci karmaşa çıkar. Ayrıca KE'de bağlantı değişikliği yokki. Şu andaki bağlantıların aynısı kullanılacak. Bu yüzden eğerki deneme yapıyor olsalar bile bağlantıyı etkileyeceğini düşünmüyorum...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 japkodada lag var sorun uskodan deil tt den[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 E iyi de bu adamlar zaten "KE için nasıl bi makina kullanalım serverlarda" diye bi anket yapmadılar mı? Yani bu da yeni update için yeni makinalar demek oluyor. Test yapacaklarsa orada yapmaları daha doğru olmaz mı?[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Öyle olacak zaten.. Yeni gelecek olan patchta login ip'ler değişecek. Bu sayede sürüm değişikliği sırasında oyundan kopmamızda engellenmiş olacak..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Light Feet kullanırken DC olma olayı bitsinde, kurtulayım abi yaa, CZ de adam kesicez kovalıyoz, Light Feet e bi basıyos anında DC :D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Cahillime verin Light feet de ne olaki :D[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 swift x2[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 4x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Light feet; Swift den daha hızlı koşabilme imkanı sunan 40-60sn lik bi skill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 roguelarda exploreun 25. lvlında açılan bi hızlı koşma büyüsü. sprint gibi işler ama swiftin kat katı hızlıdır[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Asıl görevini explorer yapan assesin varmıdır :D Alakasız oldu ama merak ettim de:)[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 58 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: CaNNi, 04 Temmuz 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Asıl görevini explorer yapan assesin varmıdır :D Alakasız oldu ama merak ettim de:) Var. Benim arkadaşımda level 65 explorer/archer char var. Cz de clan partilerinde feci işe yarıyor...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben denedim skilleri sıfırladım beramusta 61 likj asassin var cz de adam üstüme doğru geliyor scaled skini basıyorum adam dumur oluyo tabi :D eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar