caitiff Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Lvl 61,%20 Priest. 1500 Buff/1920 Heal/200 AC Bu lvl sonrasında 300 AC olacak.. 8.5k NP... üzerinde cok iyi bir item yok.. Ares Server Aynı Accounta Bermasus'Ta 46 rq-aSS İstanbul olması tercihtir... ama herkeze kapı acik. Msn : [email protected] fiyatı msn'de konuşalım bu arada gerçek ytl karşiliğinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kaç para bu ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 100$- indirim payı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 *!hemen ko kasar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 banada 100 $ dedi şaştım kaldım alt tarafı oyu esrar falan değil oyundaki account[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yani esrar 100 dolar para veririsn hımmm.. bu arada lvl 61 ol master ol.. ondan sonra anlarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TIT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 pek anlamam bu rpglerden felan ama, başkasının accountuyla girip de oyundan zevk alınırmı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 cait, çok ucuza satıyorsun haberin olsun. lvl 46 assa , 100$ a gitmişti.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 100 dolar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 KO ya para verilmez.Hani WoW olsa neyse.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bence ucuza satior diez de lvl 60 fire mage i 250 ytl ye satti arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Katlıyorum sonucata kendı basına yaratmadıgın emek harcamadıgım bır charla oynamak zevklı gelmez. Birde şöyle düşün cs de hala ogc ile oynayanlar var. Takmıyacaksın. Bende oynadım ko charım mage lvl 49 tam hatırlamıyorum ama elimde wizard staf +7 vardı pure +flame+ elc. di satmayı dusunmuyorum :D said: TIT, 01 Temmuz 2005 12:47 tarihinde demiş ki: pek anlamam bu rpglerden felan ama, başkasının accountuyla girip de oyundan zevk alınırmı yaw? [signature][hline]* Karakolda resmimi ceza ewinde ismimi bu alemde tesbihimi biraktim hepsinden waz geçtim ama dostlarımdan asla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 63 mage var alabilen varsa satim 125$ +name sucrolunuda verim fire+760 heelt+wizart staf +7 Quest gorevleri 63 a kadar tamam ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Sanirim bir alici yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Evet bencede. Her rpg ye başladığımda önceki karakterin yada partinin save'i olsa bile yenisinden başlarım. Masaüstündede yeni karakter açarım sürekli :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar