Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bu insanlar neden küfür eder oyunda Bunun bir oyun olduğunu hala anlayamayan insanlar nekadar çokmuş bu gün iyice anladım. Herkez ana avrat küfür ediyor ve çoğuda bizden türk olanlar. Artık neden dışlandığımızın sebeplerini bilmeyen yokdur ama yinede bir söyliyim içimi boşaltıyım istedim. Millet küfür edince arkadaşlar hiç sinirinizi bozmayın senin seviyene düşemem diyip pm'i blocklayın bakın asıl ozmn nasıl sinir oluyor. Artık keşke bu türkler bu oyunu hiç öğrenmeseydi eskisi gibi oynasaydık diye düşünür oldum .Bütün türkler demiyorum ama %90lık kısmı her lafında küfür ve %70'i ks yapıyor.Bu beramusda böyle.Artık oyunu rezil ettik. İçimi boşalttım bunu sizle paylaşmak istedim teşekkür ederim[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ben bana gelen küfürlü pm lere cevap vermemeye özen gösteriyorum..Ama öyle küfürler geliyo ki bazen..KS YAPMA bahanesiyle..Evet bence de pm bloklayın seviyenizi düşürmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 adamlar bana küfür ediyo pmden bende adını sormadım diyorum bida laf gelmiyo valla :-) deneyin görün sonucu[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: rockncoke, 03 Temmuz 2005 16:57 tarihinde demiş ki: adamlar bana küfür ediyo pmden bende adını sormadım diyorum bida laf gelmiyo valla :-) deneyin görün sonucu :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Müsteri hizmetlerinde bir olay vardır, Karsındaki sana küfür ederse,sende ona "Aynen efendim" dersin. Daha çok çıldırırlar :D Bu arada,areste bir klan var,Türk ve Yunan bayrağı koymuslar.Tek Türk bayrağı koysalar o kadar umurumda olmazdı.Gerçekten gurur duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bu gün adamların iyiliği için atmayın partyden dtsde bug var bakın yatarsınız dedim adamlar bi senmi ice sın ....ğım dedier . Ben küfürü dinlemeden yine olayı anlattım bak bug var yatarsınız blizzard atarsın sadece 1 tanesine vurur 3 tanesine vurur yok adam hala küfür anlamıyor! Sonra sana küfür edecek kadar düşmedim dedim ve pmi blockladım. Bir musubet 1k nasihatten iyidir demişler görünce anlarlar[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 evt benimde hoşuma gitti o one knight stand sanırım clan[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 nolmuş birisi oks dedi de_? analamdım yazdılarınızdan...[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 türk yunan bayrağı yapmışlar ya onu diyoduk[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ewet güzel oldu bizim clandanki 1 türk yaptı onu türk yunan kardeşliği!!!!.... De ne alaka ben bu forumda sölencek bişey olduğunu anlamadım sen yanlış yere yazdın galiba güzel olmuş yazısısnı:D[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Buzkirpisi, 03 Temmuz 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Müsteri hizmetlerinde bir olay vardır, Karsındaki sana küfür ederse,sende ona "Aynen efendim" dersin. Daha çok çıldırırlar :D Bu arada,areste bir klan var,Türk ve Yunan bayrağı koymuslar.Tek Türk bayrağı koysalar o kadar umurumda olmazdı.Gerçekten gurur duydum. şuna cevaben söyledimde neyse konuyu dağıtmayalım :-P[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: rockncoke, 03 Temmuz 2005 17:20 tarihinde demiş ki: said: Buzkirpisi, 03 Temmuz 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Müsteri hizmetlerinde bir olay vardır, Karsındaki sana küfür ederse,sende ona "Aynen efendim" dersin. Daha çok çıldırırlar :D Bu arada,areste bir klan var,Türk ve Yunan bayrağı koymuslar.Tek Türk bayrağı koysalar o kadar umurumda olmazdı.Gerçekten gurur duydum. şuna cevaben söyledimde neyse konuyu dağıtmayalım :-P tamam anladım:D Clanımızın masterı yunan ..10kişi yunan 3kişi perulu geri 20 kişi türk!!!ondan böle birşey yapma ihitiyacı duyduk bizim rogue arakdaşta painnte elinden gelidiğince yaptı işte...:Dsonuçta işarette güzel oldu aslında bize artık türk clanı diyenler var:D 155k np sonra grade 1 olcaz yanarlı dönerli olcaz:) pardon konu dağıldı sorry...[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:8xxx..........................Np:13xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 03 Temmuz 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Özellikle seçtiğim takma adlarda (Nick) Tr takısı bulunmamasına özen gösterdim. Nedenleri 1) Acaba ülkemi küçük düşürecek bir davranış yapar mıyım. 2) Acaba parti bulmada güçlük çeker miyim. Dün bi partideyim türk olduğumu kimse bilmiyor. Partinin yarısından çoğu türk gerçi. Neyse buffer priestla oynuyorum ben de. Partiye sırayla buff geçiyorum. En alttaki arkadaş kendine sıra gelmesini bekleyememiş heralde. Privateden yazdıkları: X: Bufff plsssssss X: Bufffff X: Plssss X: A.k. mun çocuu buff atsana bilmem ne evladı. Ben: Doğru düzgün konuş. X: Baba pardon özür dilerim gavur sandım. Sonuç parti lideri benim klanımdandı, attık partiden. Adamın özrü kabahatinden beter ya.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefarion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bu küfür olayini oyuna girer girmez anladim. O andan beri kimseyle tek kelime türkce konusmadım. Buna ragmen bile cogu zaman küfür gelio sebepleri ise tplememek party e almamak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Daha neler görüceksiniz bi bilseniz :-)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ya öle diosunuzda yabancılarda az değil adam amerikalı swift istedi işim vardı 50 questini yapıyorum öncedende muhabbet etmiştim adamla neyse vermedim geçtim iki dakika sonra attığı mesaj aynene şöle you fool genocider all of you will be our slave(seni zavallı soykırımcı hepiniz kölemiz olacaksınız)dedi ben sadece güldüm pmi bloke ettim halbukide en hassas olduğum konuya dokunmuştu TÜRKLÜĞÜNÜZDEN UTANMA MESAJLARI YAZMAYIN ARTIK...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Kimse Türklüğünden utanmıyor. .ıçınla anlama. Hem adamın tamam öyle yazması ayrı bir konuda,sen muhabbet ettiğin adama niye swift vermessin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sus kirpi senin cümleyi daha unutmadık if i say, you can hate me. eehuehuehuehu :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 şu oyunda ne çekiyosam türklerden çekiyorum. geçen gün goblinelerdeyim herif party pls diyo . lvl farkından dolayı alamıyom diyorum adama. herif bana saydırıyo küfürleri[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: holigun, 03 Temmuz 2005 22:25 tarihinde demiş ki: TÜRKLÜĞÜNÜZDEN UTANMA MESAJLARI YAZMAYIN ARTIK...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE HAR HAR HAR. Oyun oynadığınızın farkına varsanız zaten küfür de etmezsiniz Bunlarıda söylemezsiniz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Aslında doğru adamın biri geliyor bir mesaj ''party pls'' sorry diyorsun,herif bi başlıyor ana avrat bırakmıyor.ULAN BİR KEREDE BİR YABANCI KÜFRETSİN BE YUH BU KADAR MI EZİĞİZ YA![signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: DraculaVigorous, 03 Temmuz 2005 18:50 tarihinde demiş ki: Sonuç parti lideri benim klanımdandı, nassssssssı yani? sen benimkinden başka bi clanamı girdin ? :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 euheuhe elbette fatihciğim lvl 50- almıyomuşunuz suç bende değil. nabalım artık böyle yapacas eki eki[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben de daha önceden yakınmı$tım bu konu hakkında. hatta beramusu bu nedenden bırakıp areste kasmaya ba$ladım bakalım hayırlısı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 04 Temmuz 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 :D ares daha beter bea :D:D:D:D:D:D[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar