RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abi onların robotlarına hastaydım ben ya....Hele böyle birleşip voltran türevi birşeyler yapıyorlardı ya o süperdi[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Çocuk şeysi değilmiydi bu? Böyle arabalı falan?[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 konusurken surekli elleriyle ve ayaklariyla hareketler yaparlardi. arkadasimizi kurtaracgiz derken mesela bir parende atmadiklari kalirdi durduk yere. yaww dur derdik durmazlardi...[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben küçükken de dandik geliyordu bu bana yahu.. ne bileyim transformers'ından voltran'ına kadar hastasıydık ama bu artık live action diye midir başka nedenden midir, dandini görünüyordu herşeyiyle..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bi daha yayınlanmaya baslıycakmı ? walla baslasın otururum tv karsısına hç üşenmem islerim..[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 biz o saate okulda oluyoduk.tüm okulda o izleniyodu.hocalarda izin veriyodu.ben çok severdim.yaz tatilinde olur da bişey olur kaçırırsam çok üzülüyodum.bittiinde de üzülmüştüm.olsa da izlesek.gerçi bi ara bi yerde veriyolardı galiba yeni bölümlerini ama emin değilim :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben izlemezdim ama kuzenim küçükken sırtına örtüleri bağlayıp power rangers olduğunu iddia ederk kardeşinin üstüne uçmaya çalışırdı =p[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Polonya FoX Kids'inde görmüştüm..Hatta bizden sonra abardı onlar,Zeoydu Time Force'ydi bi sürü değişiklik oldu.Bizim tvlerde en son Zeo nun ilk bi kaç bölümü gözüktü sanırım..Sonra rtük kaldırdı,hatta ondan sonrada bi korku programı vardı onuda kaldırdılar..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ya onda bole dusmanların basları bazen degisiodu falan filan.sonra bi bolumde baktım 2 lider birlesmisti.hep merak etmisimdir bunu.neden guclerini birlestiriolardı onlar?[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 böyle göğsüne bastırdınmı kafası dönen bebeklerden bende 3 tane var :D biri beyaz biri kırmızı vs :D[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bende butun figurler (du$manlar dahil) + 2 tane elektronik saati "rangers,return to the command center" tarzi bir$ey diyen ve oyunlu filan elektronik bir$ey var + kiliclari ve tabancasi var tabanca gameboy gibi icinde bir oyun var kilicda acaip sesler cikariyor satiyorum ucuza ilgilenen varsa hepsini toptan satiyorum.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Doktor pavır rencırs.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Werewolf, 21 Haziran 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Doktor pavır rencırs. aahaha ah lol :D bende öyle bağırıyodum ufakken :D sonra onun go go olduğunu öğrenince büyük hayal kırıklığına uğramıştım :)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DekaRanger Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yaff siz standart sevenlerdensiniz aranizda hec gercek fan yokmu butun bolumleri izlemis olan 13 amerikan ve 27 japon sezonu yada bunlara yakin izlemis olan yokmu yoksa burdaki herkez showtv ve rtl izleyicisimi ?[signature][hline]Power Rangers Turkiye http://www.powerrangers.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Werewolf, 21 Haziran 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Doktor pavır rencırs. Ahanda benden önce yazmışlar :D[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yahu jherkes de doktor pavır rencırs yazıcakmış, oysa ki ikinci sayfada ne güzel hayallar kurmuştum "ilk doktoru ben yazıcam" diye :( olsun yazarım ben ehehe *!DOK-TOR PAVIR RENCIIIIIRRSSS*[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DekaRanger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ne gunlerdi diyoruz hep ama yakinda turkiyede yeniden yasatacaz. power rangers turkiye sponsoru olma yolundayiz[signature][hline]Power Rangers Turkiye http://www.powerrangers.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hmm evet hepimiz şovda! izledik geçenlerde düşünüyordum dizinin adı aklıma gelmemişti :) tam da bu sorunun üstüne konuyu açmışsınız . Küçükken çok izledim hemen hemen hepsini tabi bu show tv nin yayınladıklarıyla sınırlıydı gerisini niye izlemeye başlamadın derseniz tahminimce ben internetten dosya indirmeye başladığımda power rangersla olan bağlantı kopmuş ,unutulmuşlardı.Yenileri izlemek istermisin derseniz güzel olur derim küçüklüğümdeki gibi eve onları izlemek için hızlı hızlı geleceğimi sanmıyorum ama yinede eğlenceli olur...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya başka bi kanalda unuttum şimdi foxkidste mi bi yerde değişik kişilerle değişik bi versiyonu wardı bunların.hangi kanaldaydı ya?hala var mı bilmiyorum ama onlar showdaki kadar keyif vermiyordu ben izlemedim onları.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 of of kçüklüğmüzde ne izlerdik bunları :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DekaRanger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sizde bi tutturdunuz kucuklugumuzde simdi izlenmezmi yane amerikada 20nin ustunde binlerce kisi izliyo pr bizim turkiyede herkez kucuklugumde diyo[signature][hline]Power Rangers Turkiye http://www.powerrangers.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 küçüklüğümüzde diyoruz çünkü şimdi yok ki?olsa , belki izlenir.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DekaRanger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yok diye bisi yoktur aslinda ben butun sezonlari butun bolumleri izledim halada izliyom cunku devam ediyor. imkan yok diye biside olmaz kablotv varsa izlersin, uydun varsa izlersin, netin varsa gene izlersin. ama hec biri yoksa elinde bende butun sezonlarin ve butun yayinlanmis bolumlerin divxleri var. onemli olan fan olmak fan olduktan sonra bi sekilde izlersin zaten.[signature][hline]Power Rangers Turkiye http://www.powerrangers.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya küçükken ben kardeşim ve kuzenim hastasıydık. ben beyaz rangerdım. sevgilim de kimberly cok güzeldi yaa (:[signature][hline]Mike Portnoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hatırlıyorumda berbattı :) ama fan sayfasına yazılmamalıydı bu doru[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar