Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Power Rangers Fanlari Buraya

DekaRanger

Öne çıkan mesajlar

ben küçükken de dandik geliyordu bu bana yahu.. ne bileyim transformers'ından voltran'ına kadar hastasıydık ama bu artık live action diye midir başka nedenden midir, dandini görünüyordu herşeyiyle..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

biz o saate okulda oluyoduk.tüm okulda o izleniyodu.hocalarda izin veriyodu.ben çok severdim.yaz tatilinde olur da bişey olur kaçırırsam çok üzülüyodum.bittiinde de üzülmüştüm.olsa da izlesek.gerçi bi ara bi yerde veriyolardı galiba yeni bölümlerini ama emin değilim :([signature][hline]la petite ezique
Sosyal ağlarda paylaş

Polonya FoX Kids'inde görmüştüm..Hatta bizden sonra abardı onlar,Zeoydu Time Force'ydi bi sürü değişiklik oldu.Bizim tvlerde en son Zeo nun ilk bi kaç bölümü gözüktü sanırım..Sonra rtük kaldırdı,hatta ondan sonrada bi korku programı vardı onuda kaldırdılar..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
Sosyal ağlarda paylaş

bende butun figurler (du$manlar dahil) + 2 tane elektronik saati "rangers,return to the command center" tarzi bir$ey diyen ve oyunlu filan elektronik bir$ey var + kiliclari ve tabancasi var tabanca gameboy gibi icinde bir oyun var kilicda acaip sesler cikariyor satiyorum ucuza ilgilenen varsa hepsini toptan satiyorum.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!
Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 21 Haziran 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Doktor pavır rencırs.

aahaha ah lol :D
bende öyle bağırıyodum ufakken :D
sonra onun go go olduğunu öğrenince büyük hayal kırıklığına uğramıştım :)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yahu jherkes de doktor pavır rencırs yazıcakmış, oysa ki ikinci sayfada ne güzel hayallar kurmuştum "ilk doktoru ben yazıcam" diye :(

olsun yazarım ben ehehe *!DOK-TOR PAVIR RENCIIIIIRRSSS*[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

hmm evet hepimiz şovda! izledik geçenlerde düşünüyordum dizinin adı aklıma gelmemişti :) tam da bu sorunun üstüne konuyu açmışsınız . Küçükken çok izledim hemen hemen hepsini tabi bu show tv nin yayınladıklarıyla sınırlıydı gerisini niye izlemeye başlamadın derseniz tahminimce ben internetten dosya indirmeye başladığımda power rangersla olan bağlantı kopmuş ,unutulmuşlardı.Yenileri izlemek istermisin derseniz güzel olur derim küçüklüğümdeki gibi eve onları izlemek için hızlı hızlı geleceğimi sanmıyorum ama yinede eğlenceli olur...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
Sosyal ağlarda paylaş

yok diye bisi yoktur aslinda ben butun sezonlari butun bolumleri izledim halada izliyom cunku devam ediyor.
imkan yok diye biside olmaz kablotv varsa izlersin, uydun varsa izlersin, netin varsa gene izlersin. ama hec biri yoksa elinde bende butun sezonlarin ve butun yayinlanmis bolumlerin divxleri var. onemli olan fan olmak fan olduktan sonra bi sekilde izlersin zaten.[signature][hline]Power Rangers Turkiye
http://www.powerrangers.com.tr.tc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...