berksank Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ben beramus 3e girdim diğerleri ile arasında ki farklar ne ?haritalar değişior mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hmm... hayır...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 beramusta çok dupe olduğu söyleniyor. Dupe bi eşyanın/paranın vs. illegal (kaçak) bi şekilde çoğaltılmasıdır. Biz aresteyiz. Seçim senin. Harita vs. farkı yok. Seçtiğin karakterle tüm beramus sunucularında oynayabilirsin. Eğer arese geçmek istersen yeni charlar açmak sıfırdan başlamak zorunda kalırsın. Fatihin açtığı yeni başlayanlar için hede hödö yazan yere bak. Kirpiyle benim yazılarımızı bulup oku. İyi oyunlar.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 peki abyys dungeon yok muş falan diolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Abyss ve Lunar'a giriş sadece 1. serverlardan oluyor. Yani Beramus1'den giriceksin. Girdikten sonra istersen gene 3e geçebilirsin.[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 58 Clan: ESC Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Oyunda lvl50 üstü adamlar savaşırlar.Kazananlar istedikleri zaman abyssi kapatabilir. Abysse girmek için Seçtiğin sunucunun birinci serverında olmalısın. Örnek Ares1 Beramus1 Diez1 Xign. 1[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 zaten oraları okudum die bu soruyu sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Demek ki okumamışsın tam olarak. :D http://forum.paticik.com//view.php?id=125799 Bu sayfaya gir. Abyss hakkında yazdıklarımı oku.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ben lvl 21 rogue oldum ama oyun bir gram bilgim yok desem yalan olmaz..çok sağolun beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Sen şu bizim aralıkta yazdığımız tutorialı iyicene oku o zaman. Sayende eski günlere gittim :([signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 okuyorum baya bi uğraşmışssın galiba..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 karakter silinmemesi olayı hala geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Uğraşmıştık. Kirpi ve ben... Bir zamanlar... Tarihe bak 14-15 aralık ühüühüh :( Karakter silinmiyordu eskiden. İd bilmem ne istiyor. O da olmadığı için olmuyordu bildiğim. Dolayısıyla hiç açma bence oynamayacağın karakteri. N'olur n'olmaz.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 kafanı şişirio olabilirim ama kusura bakmıcan artık.. SORU:açıklamalarda npclerin yanına bir numara vermişsiniz örn (304.564) bu ne işe yarıor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sol üstte senin koordinatların yazar. o koordinatları eşitlediğinde o npc nin olduğu yerdesin demektir :D[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Issac's Request Bu issac ın istekleri bitmez,İssac'a(315,342) gidip konusunca sizden 10 bulture horn, 10 gawolt wing veya 10 fang of wolfman ister,istediginiz göreve girersiniz. Geri getirince ücretini verir bu eşyalar kimlerden çıkıor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 sırasıyla: bulture,gavolt,werewolf[signature][hline]Dracula Mager[Humanity], Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] [b]Ares1-->Human : WhiteOne [Ranger] [Lvl 2X] , Soterios [Cleric] [Lvl 3x] Charlar silinmiş... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 10 shilan bone var bide.bide 10 silk bundle. shilan bone shilanlardan cıkıyo. silk bundle kapı önündeki solucanlardan. gavoltlar senin kendi ırkının ºehrinde kapı önündedir. ama bence gavolt görevini yapma.sadece 700 exp veriyo. yerine gavolt kanatlarını tezgah kurup sat. 300K civarı gidiyor areste. beramusta 400 eder heralde.[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Metakuso, 04 Temmuz 2005 11:09 tarihinde demiş ki: 10 shilan bone var bide.bide 10 silk bundle. shilan bone shilanlardan cıkıyo. silk bundle kapı önündeki solucanlardan. gavoltlar senin kendi ırkının ºehrinde kapı önündedir. ama bence gavolt görevini yapma.sadece 700 exp veriyo. yerine gavolt kanatlarını tezgah kurup sat. 300K civarı gidiyor areste. beramusta 400 eder heralde. silk bundle worm lardan cıkar 700 xp galiba bultere horn bulture dan cıkar 3000 xp arkadasın dediği gibi gavolt questi bosver zaten 3 saatte 1 wing felam dusuyo :D[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 3 saatte bi wing mi.Hoja giant gavoltlardan zırt pırt gavolt wing alıyom ben.Bendemi bi sorun var acaba.He bide topladım bissürü ne kadar eder o wingler Diez serverinda. Yanlış bişey olmasın mavi kanat.Gavolt Wing diye geçiyo.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 xigenon ve diez de paso glowwing midir nedir ondan kestim yaklaşık 3 saat 1 tane çıktı :( acaba ben de mi kutup ayısı ile akrabalık var :hmm:[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 valla ben areste ork charla 10 saat kessem çıkmıyo. ama xigenonda insanla 10 tansinde bir çıkıyo. adam daha 32 lvl gavolt wingden zengin oldu 7 milyon parası var 32 lvlda :D[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar