forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 p2 350 yi nasıl zorlayabilirim :) patlasınki yenisini alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 evet evet ben de Iceq2 X800XT mi nasıl 520 mhz den 700lere çekerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezreel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Eski Ekran Kartını mi ben nası yeniledim sanıyorsunuz Verdim gazı ana karta Zaten Onboard olan kart yanaraktan yeni ekran kartı almamıza ve benim sevinmeme yol açtı :P[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ekran karti oc guide isteruk! fx 5200umle rezil oluyorum :/ *!3dmark03den 977puan aldigini hatirlar, kafasini monitore vurur*[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ekran kartına hızaşırtmak işlemciden daha kolay. Hemen "rivatuner" isimli programı indiriyoruz. Main tabından => "driver settings" => "enable driver-level overclock [% 1 ihtimalle sorun çıkarsa low-level ayarlardan yapabiliriz] diyor frekansları (3d-performance) yavaşça arttırıyor. Her artırmadan sonra 3dmark2k3 veya 2k5 sonucu alıyoruz. Alıyoruz çünkü yüksek frekans her zaman yüksek hız demek değildir. Görüntü de bozulma vs olmadıysa, 3dmark puanı da arttıysa tamamdır, frekansları biraz daha artırabiliriz. GPU ve hafızayı sırayla yükseltin ki, daha fazla gidemediğiniz de hangisi engel oluyo anlayabilesiniz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 250/400den 290/440 a cikarttim :) 3dmark puanim 1100e cikti ehe ama 300/450 yapinca kitleniyo makina 3dmarkda :/ bide aletin uzerinde default fan var, sicaklik problemi olur mu?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Normal oyun oynayabiliyosan olmuyo demektir.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 3d markta 2433 puanım var ühü.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ya biri açıklasa şu overclock olayını 3dmark ile rivatuner çektim şimdi. vericem overclock'u ama , of.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 rivatuner ile detect ettirdim , 800x600 32 bit yaptım 2932 oldu puanım[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kevlar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ARKADAŞLAR CELERON 2.4 CPU VE ASUS P4V800-X ANAKARTIM VAR...BU CPU YA OC DENEMESİ YAPTIM VOLTAJA ELLEMEDEN %6 OC YAPABİLDİM...VOLTAJI ARTTIRMAK İSTEDİĞİMDEYSE İKİ ALTERNATİFLE KARŞILAŞTIM YA AUTO VOLTAJ YADA OVER VOLTAJ SEÇENEGİNİ TERCİH ETMEM GEREKİYOR... YANİ KAFAMA GÖRE 1,675 OLSUN DİYE YAZAMIYORUM... BU SORUNUMLA İLGİLİ BİR ÇARE BİLEN ARKADAŞLARIN YAZILARINI BEKLİYORUM...İYİ GÜNLER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 auto voltaj de , over voltaj dersen patlatırsın gibime geliyor[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Son overclock denememi yazayım size. Elimde 128mb Leadtek WinFast A360 TDH var (FX 5700) normalde default değerleri 425/557 haliyle biraz zorlayayım dedim ve şuanda 505/700'de gayet stabil çalışmasına devam ediyor. Sıcaklık 42 derece civarında. Bu ekran kartından olup da bundan daha iyisini yapan varsa yazsın ona göre tırsmadan arttırmaya devam edelim. not: Buradaki değerler bende düzgün çalıştı ama sizde çalışmayabilir hatta ekran kartına zarar verebilir bu durumda hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmem.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 asus radeon 9600xt imi dendim 3dmark05 de default deeri ile 530 yaptım defaulttan 580/324 yapınca(enfazla buraya kadar gitti)puan 551 e çıktı aynı ekrankartıyla daha ii puan yapan varsa deerleri sölerse sevinirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 sokğukken test ettim kartı 578 verdi(551 verdiinde bilgisayar 2 gündür açıktı:D)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 anakartla işlemcimi deiştirdim.o/c suz 1457 oldu puan :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 benim anakart Asus A7N8X-E Deluxe. nvidia controller la fsb 332mhz görünüyor dual ddr takılı ikiside kingston 256-400mhz. yukarı çekiyorum fsb yi kitleniyor makine? işlemcim athlon 2800+. ekran kartım HIS ati radeon 9600. 256mb. napayım ben bu makineyi overclock etmek istiyorum ekran kartını falan. bana bilgi verecek msn de sorularımı yanıtlayacak arkadaş varmı? eheh[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Valla fistana cevap vericek biri varsa bana da cevap versin pleaseeeee[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Fistan, 04 Ocak 2005 12:28 tarihinde demiş ki: benim anakart Asus A7N8X-E Deluxe. nvidia controller la fsb 332mhz görünüyor dual ddr takılı ikiside kingston 256-400mhz. yukarı çekiyorum fsb yi kitleniyor makine? işlemcim athlon 2800+. ekran kartım HIS ati radeon 9600. 256mb. napayım ben bu makineyi overclock etmek istiyorum ekran kartını falan. bana bilgi verecek msn de sorularımı yanıtlayacak arkadaş varmı? eheh dh_overclock.sitemynet.com/ şöle bir site buldum, belki işene yarar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 tnx forgiver[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hmm bütün millet soru sormuş cevaplayan yok :),ben bildiğim kadarıyla bir kaç noktaya değinicem genel olarak, çok iyi bildiğimden ama diil bildiğim kadar anlatıyim arkadaşlar overclockda 2 aşama var biri software mod bunlar hardwareinizin firmalarının yada dışardan başka elemanların yazdıkları softwareler, amaçları optimum performansı sağlamak yada stock değerlerinin üstüne çıkmak belli bi yerden sonra a soğutmanızın iyi olup olmadığı çok önemli ilk başlarda düşük miktar overclockta o kadar önemli değil belki ama %20 ,30 luk artışlara kalkıştığınızda farkediyorsunuz. software modla bir yere kadar overclock edebiliyosunuz mesela benim anakartım asus ,işlemci overclocku için aibooster denen asus un bir programı var onu kullanıyorum ama %40 artışın üzerine çıkamıyo çünkü FSB çarpanını filan belli bir yere kadar arttırabiliyor işte bu noktadan sonra daha ileri gitmek için 2.aşama donanımsal olarak müdahele ediyoruz v_mod yani voltaj modding olayına giriyoruz bu sefer elimize lehimleri alıp bide bu benim liseye gittiğim zaman bizim fizik laboratuvarında voltaj ölçen aletler filan vardı bide onlardan alıp işlemcinin ekran kartının vs voltajıyla oynuyoruz ama bu çok tehlikeli iş ,yani yaptığınızı bilmiyosanız parçayı kaybedersiniz[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Voltaj değerleri yeni anakartların çoğunda BIOS'dan görülebiliyor hatta müdahale edilebiliyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 gf2mx 400 64 mb. kartımı o/c yaptım :D 200 / 286 hızından 235 / 330 hızına yukselttim baya bi değişme var saolun beyler ama yarın gidip yeni ekran kartı alcam zaten niye yaptıysam :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 okadarmı ben gf 2 mx 200 32mb ekran kartını 265'e 180 de çalıştırıyorum :D Ramler yarı yarıya oyüzden düşük 2. rakam :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 aldım yeni ekran kartı asus 9550ge ama ati tool win 98de çalışmıyor mu ya?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar