Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karizma

Hammerheart

Öne çıkan mesajlar

said:
TheFury, 01 Temmuz 2005 11:22 tarihinde demiş ki:
Gururlu, onurlu ve doguştan savaşçı = Orc
Gururlu, onurlu ve doguştan gay= Elf
Orc'un ilk bakışta o yıkılmaz gozuken fizigini yumusak elf erkekleriyle karşılaştırdın ya eh

Sen adam gibi yazarsan cevabında öyle olur. burda gay diyen kim? Ha yazdıgınının farkında değilsen bunu belirt kaale almayalım yazdıklarını.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle akıllı olmaz isem ne olucak onu merak ettim.
Sen kimsin ki havasında bir yazım yok sadece NEler hakkında gay demenin nedenini merak ettim yani hangi kitapta elfler gaydir yazıyor bilmiyorum ama yazdığına göre sen biliyor olmalısın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

Ne oldugunu hala anlamadım heh..Olay ne hadde geldi..Bu arada son olarak..Burning Legion Thefury Guild:Blood Rage..Önceki postlarda Paladinim var şöyle yeniyorum böyle healim var diyen arkadaşlarla itinayla ilgilenir :)

Edit:Sen ayak yaptın bende yedim öylemi şimdi? Hehe aslında zeki bir insanım tufaya geldim :) Suçum yok

[Bu mesaj TheFury tarafından 01 Temmuz 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj TheFury tarafından 01 Temmuz 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hammerheart, 01 Temmuz 2005 12:48 tarihinde demiş ki:
konuyla alakasız ama undead rogue'ma hangi meslekleri aliym :) herb alchemy iyimi

karizma/arama al derim ben çok lazım oluyo.

e "0" alakası olan bi konuya neden böyle şey yazarsın ki ? :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ironhammer, 01 Temmuz 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
Şu meslek konusunuda anlamadım yani millettemi bi kıt zekalık var herhalde classına göre ya zırh yapma alıcaksın yada
alchemy seç işte çokmu zor yani sanki 300 çeşit meslek var.

Bide cvp verdim burda ya.

sacma salak cevap vericegine vermesen daha iyi deilmi? adam rogue kasmis adamlara hangisi dha kullanisli die sormus ne gariplik var bunda?[signature][hline]Mira
Sosyal ağlarda paylaş

senin sorununmu var anlamadın mı yazılanları ne forumları araştırmışın ne kuralları bilip doru yerler yazıyosun bide üste çıkmaya çalışıyon.neden sorunum olsun ki bütün konuları mahvedin muhabbetine bizde forumları 0 verimle kullanalım bravo.[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Death, 01 Temmuz 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
said:
ironhammer, 01 Temmuz 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
Şu meslek konusunuda anlamadım yani millettemi bi kıt zekalık var herhalde classına göre ya zırh yapma alıcaksın yada
alchemy seç işte çokmu zor yani sanki 300 çeşit meslek var.

Bide cvp verdim burda ya.

sacma salak cevap vericegine vermesen daha iyi deilmi? adam rogue kasmis adamlara hangisi dha kullanisli die sormus ne gariplik var bunda?

Birincisi saçma salak cvp veren sensin
2.si burası yeri değil
3.sü birisi arkan çıktı diye haklı olmassın hammer
4.sü bu benim fikrin saçma salak demek sana kalmaz bi yardımın dokuncak sa adama cvp ver sırf laf sokmak için cvp yazmayın biraz yapıcı olun ozmanda görelim bakalım.[signature][hline]O==[=============- -============]==O

[Bu mesaj ironhammer tarafından 01 Temmuz 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evil Kötü iğrenç çirkin demek değildir doğru. Ama O iğrenç olmayan Karizma Güçlü görünen Evillardaki Deathknightlar, Lich ler yada ona benzeyen gücünden etrafında aura oluşmuş kişilerdir. Kıçıkırık 2 tane orc 1 tane tauren değildir :)

Tamam Orcların baş kötülerin Minionları, sadece savaşmak için kulandıkları bir araç olduğunu, Önüne gelene dal Sonrada YE mantığında olduklarını bu mantığıda başka mantık kuramadıkları için kulandıklarını, Az zekaları yüzünden bütün oyun,kitap,vs de sayıca çok üstün oldukları İnsan,elf lere Yenilip sürüldüklerini unuttuk.

Ama yinede Bi defa renkleri yeşil, Hiçbir işi düşünerek halledebilecek bi yapıları yok karşına bir orc aldığın zaman iki kelime edebileceğin paylaşabileceğin hiçbişeyy yok :). Her saniye savaşmazsınız hayatta :) karşısına güçlü bir düşman olduğu zaman saldırıp ölen hiçbişeyi savaş dışında çözemeyen, Kimyadan anlamaz Mühedislikten çakmaz tipler. Dünyaya getirdikleri , yada savundukları hiçbişey yok. Oyundaki Boar,Bearların biraz daha gelişmiş hali. Ayrıca kendimize bakalım karizma olalım diye hiçbi çabaları yok. Dişleri pistir muhtemelen kokuyolardırda. Tuvalet kullandıklarınıda Hiç sanmıyorum. :) Taurenlere gelirsek. Onlara saygım var. Çünkü orclardan bile aptallar Ogrelerle eş tutuyorum onları. Ogrelerden zeki değiller. Onlar gibi cüsseleri büyük. Put Totem gibi ele avuca sığmaz şeylere tapıyolar. Hiçbi teknoloji, Zeka namına çalışan hiçbi içraatları yok. Kendi çaplarında yaşıyolar Sırtlarında totemle. Orclardan bile çirkinler ayrıca

Bu elfler Gay muhabbetinide HİİİİİÇ anlamıyorum. Sanki hiçbişey uyduramayan Orc playerlar Şu elflerede bi lakap bulalım aha gay olsun neden gay? bilmem gibi bi mantıkla oluşturulmuş. O Kaslı çevik vücutlu, Kaslı, Uzun boylu Yakışıklı insan potansiyelindeki elfler görünüşlerinden dolayı gaysa biz normal insanlar yandık zaten :) . Orcların söylediklerini tutan lafları yok. Ortaya bişey atıp kaçan tipler....

*laf atar*

Orclarda kominist :)

*Kaçar*[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...