Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ne olduğunu gören eden var mı ? 20 dk dır fln bir bağırış çağrış var. Caddebostan civarında. Kavga nihayetinde ama pek basit bişey gibi değil.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yarın haberlerde cıkaR kavgaLaRı her zaman sevmişimdir ama seyirci olarak :D:D[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 harbimi.mevzumu var.hadi gidiyoruz o zaman caddebostan ya illa olur bagırma cagırma[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
EharD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 simdi geldim caddeden.... herifin biri motorlu 2 kisiye carpti ve kacti. Motorlularda kovalamaya basladilar. Sanirim caddebostanda yakalayip patakliyolardir muhtemelen :)
TURBOFURKAN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ah şehir magandaları yine iş başında anlaşılan. Bunlar yüzünden eski İstanbul'u arar olduk.
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 kurucesmede her allahın gecesi olay var caddede ayda yilda 1 oluyor[signature][hline]caddepiyasa.com
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: TURBOFURKAN, 03 Temmuz 2005 03:34 tarihinde demiş ki: Ah şehir magandaları yine iş başında anlaşılan. Bunlar yüzünden eski İstanbul'u arar olduk. Ne kadar güzeldi değil mi istanbul geceleri . Aşk kokardı aşk mmmm .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Yahu bir konuda da bulaşmayın şu adama. Siz böyle yaptıkta travesti çağrı misali zevk alıyor mahlukat. Zor mu bu kadar bu tipi görmezden gelmek ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Xaenin, 03 Temmuz 2005 03:45 tarihinde demiş ki: said: TURBOFURKAN, 03 Temmuz 2005 03:34 tarihinde demiş ki: Ah şehir magandaları yine iş başında anlaşılan. Bunlar yüzünden eski İstanbul'u arar olduk. Aşk İstanbulu terk edeli baya oldu bence... Ne kadar güzeldi değil mi istanbul geceleri . Aşk kokardı aşk mmmm . [signature][hline] "Yok bu sabahların bir anlamı falan..."
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 cadde iyidir ya çok olay çıkmaz çıkarsada çarşı tayfasının parmağı vardır :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 adam lazım mı?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
TURBOFURKAN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: MartinLGore, 03 Temmuz 2005 04:10 tarihinde demiş ki: adam lazım mı? İşte bu zihniyet benim zıvanadan çıkmama yetiyor doğrusu
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 çıkarsan sokmasınıda biliriz anadın mı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ciddimi bu adam.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Çok güzel ya.. Bayıldım... said: MagicGladiator, 03 Temmuz 2005 03:32 tarihinde demiş ki: yarın haberlerde cıkaR kavgaLaRı her zaman sevmişimdir ama seyirci olarak :D:D Ama daha da güzel olan buydu: said: Muhallebi:Ciddimi bu adam.
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 biraz daha geç vakitlerde olsaydı bari olaylar görgü tanığı olabilirdim belkim neyse kaçtı
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Hangi cadde? rofl.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Freedom'a hak veriyorum. Başka napcan ki? Geçcen dalganı, bulcan ayarını. Ben de hep öyle yaparım :D
TURBOFURKAN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 O zaman seni de kınıyorum. Birde pişkin pişkin gülücük işareti yapmışsın.
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 oo herkes kavga çıksada gitsek die bekliomuş da haberimiz yokmuş..delikanlı paticik halkı :D[signature][hline]I'm For ReaL *
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 cadde'de alışılmadık bişi değil.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog | gececi|mail/msn| Founder of AAL'05| insomnia * *
Öne çıkan mesajlar