Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pending hasidesi

whissinn

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar benım free mounth sürem bitti fakat kredi kartıyla ilgili bir problemim var ödemelerde 3 aylık ödeme tipini işaretledim ve pending de kaldı otomatik ödemede sorun ne olabilir 2 ayrı kredi kartı denedım bıde sonra tekrar eski kartın 1 aylık olanından secıcektım kı bişeyler yazdı kabul etmedi acaba onceki karta onay gondermıs olabilirmi yanı 2kartımdanda para cekmezler dimi ayrıca ne kadar beklemem lazım ve kartlarda para var eminim fakat sorunun ne oldugunu bi türlü çözemedim.[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests
Sosyal ağlarda paylaş

EU
ayni sorundan muzdarıbım
full heryerde gecerli cesit cesit kredi karti denedim
Pending deyip ertesi gun hesap frozene geciyor.
ne hikmetse anlamadim gitti.
denedigim finans deniz ziraat sirasi ile hepsinden visa master denenmistir.
Yarin garanti deneyecem bakem ne olcak.

Bu garantinin sanal karti calisiyor mu ?

bende bir soru sorayim bari.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda yeni acc actiysan odemen kredi kartindan daha sonra cekilecegi icin blizzard odemeyi almis gorunmuyor bu nedenle beklemede diyor . kredi karti ekstrelerinle karsilastirirsan gorebilirsin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Benim de yeni başıma geldi , böyle saçma şey mi olur yaw, 30 haziran diyor güyaa ama 3 temmuzdayız, işin komik tarafı aşağıda pending yazmasına rağmen, yukarıda "This account is active and can be used for playing." yazıyor şaka gibi. Hayır olay o deil, yeni yatırayım tekrar diyorum, credit-card entry success diyor fakat hala giremiyorum oyuna. varmı acaba çözümünü bilen[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 ay bedava oynadım walla ben CC yi giriyorum pending diyo 2-3 gün sonra ( aslında 1 gün ama offline olmayınca bana 2-3 gün gibi geliyordu :) ) frozen oluyordu geri. Mail attım bakın böyle böyle sömürüyorum sizi çekin parayı bende kurtuluyum sizde diye tınlamadılar neyseki başka bi CC çalıştı rahatım şimdi.

Acc management düzgün çalışsa ( 3 gün offline olduğunu biliyorum acc managementin) yine sömürürüm walla :)

Problemli olan kart Master dı şu an kullandığım VISA[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...