whissinn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 arkadaşlar benım free mounth sürem bitti fakat kredi kartıyla ilgili bir problemim var ödemelerde 3 aylık ödeme tipini işaretledim ve pending de kaldı otomatik ödemede sorun ne olabilir 2 ayrı kredi kartı denedım bıde sonra tekrar eski kartın 1 aylık olanından secıcektım kı bişeyler yazdı kabul etmedi acaba onceki karta onay gondermıs olabilirmi yanı 2kartımdanda para cekmezler dimi ayrıca ne kadar beklemem lazım ve kartlarda para var eminim fakat sorunun ne oldugunu bi türlü çözemedim.[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 EU ayni sorundan muzdarıbım full heryerde gecerli cesit cesit kredi karti denedim Pending deyip ertesi gun hesap frozene geciyor. ne hikmetse anlamadim gitti. denedigim finans deniz ziraat sirasi ile hepsinden visa master denenmistir. Yarin garanti deneyecem bakem ne olcak. Bu garantinin sanal karti calisiyor mu ? bende bir soru sorayim bari.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya harbı cok uyuz ya frozen olior ertesi gün ve oynıyamıom napcamı sasırdım bıde onceden denedım kartta bıdaha gecmıor o cok kotu acaba sonra duzelıormu?[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 oyunda yeni acc actiysan odemen kredi kartindan daha sonra cekilecegi icin blizzard odemeyi almis gorunmuyor bu nedenle beklemede diyor . kredi karti ekstrelerinle karsilastirirsan gorebilirsin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 nasıl yanı ya bıraz daha detaylı anlatırmısın =)[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 blizzardin parayi talep ettigi gunle kredi karti firmanin odemeyi yapacagi gun kadar pending yazar .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kredi kartının hemen ödemeyi yapması ıcın ne yapmamız gerek peki?[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yapacak bir sey yok . paralarimizi 1-2 gun gec odemese bu adamlar nerden para kazanacak ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Benim de yeni başıma geldi , böyle saçma şey mi olur yaw, 30 haziran diyor güyaa ama 3 temmuzdayız, işin komik tarafı aşağıda pending yazmasına rağmen, yukarıda "This account is active and can be used for playing." yazıyor şaka gibi. Hayır olay o deil, yeni yatırayım tekrar diyorum, credit-card entry success diyor fakat hala giremiyorum oyuna. varmı acaba çözümünü bilen[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ben 2 ay bedava oynadım walla ben CC yi giriyorum pending diyo 2-3 gün sonra ( aslında 1 gün ama offline olmayınca bana 2-3 gün gibi geliyordu :) ) frozen oluyordu geri. Mail attım bakın böyle böyle sömürüyorum sizi çekin parayı bende kurtuluyum sizde diye tınlamadılar neyseki başka bi CC çalıştı rahatım şimdi. Acc management düzgün çalışsa ( 3 gün offline olduğunu biliyorum acc managementin) yine sömürürüm walla :) Problemli olan kart Master dı şu an kullandığım VISA[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Berbat bişi yaw, aylardır kullandığım aynı kart, hep haftasonu diye oluyo bunlar, ilgilenmiyo topaçlar siteyle bilmemneyle[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hehe benden de almiyolardi para. haberim yoktu benim meger süre dolmus 6 gün gecmis hala oyuna giriyordum ben. merak ettim ne kadar gün kaldi diye öyle gördüm de icim rahat etmedi yatirdim para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar