Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow paketi satın almak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben bu oyunu bulamadım hiç bir yerde acaba sizin bildiğiniz bir yer var mı? sendit.com da bile kalmamış anladığım kadarı ile ağustos ortası getirceklermiş falan filan.. işin kısası bana wow satan yerleri söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Mesaj tarihi:
nerden bilebilirimki? gidip bakicaksin +sendit te halen satilior nasil bulamadin anlayamadim

http://www.sendit.com/game/item/6000000000991[signature][hline]
Mesaj tarihi:
dün nautilus e baktım bişicik yoktuk çalışanların hepsi hafif bi sırıtış ile kaşlarını kaldırdılar :([signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Mesaj tarihi:
eee yaydık o zaman peki başka iyi online satış yapan site biliyor musunuz? (yerli yabancı fark etmez)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Mesaj tarihi:
taksim istiklal'deki megavizyon(muydu neydi)'da var birkaç tane.

iki ya da 3 gün önceydi galiba; gördüm. alyans kapaklı.

"hala var mı bilmiyorum" deyim de, bulamazsan küfretme :)[signature][hline]Indeed!
Mesaj tarihi:
İlla paket mi olması lazım? www.gamersloot.com'dan cd key de satın alabilirsin eğer oyun cdlerini biyerden bulabileceksen.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar son duruma göre kadıköyde bakırköyde ve taksimde yoktur. ama capitolde ve bahçeşehirde vardır bilgilerinize. ben bu gün almış bulunmaktayım herkeze selamlar[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Mesaj tarihi:
said:
axedice, 02 Temmuz 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
İlla paket mi olması lazım? www.gamersloot.com'dan cd key de satın alabilirsin eğer oyun cdlerini biyerden bulabileceksen.

Burda cdkey ne kadar? Ya kayıt mayıt isitoyr acelem var şimdi?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
  • Yeni Oluştur...