delikan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Çocuk akşam eve gelmiş ve babasına ; "Baba hayat bilgisi dersinde yonetimleri işliyoruz, bana demokrasiyi anlatır mısın? " demiş. Babası; "Anlatmasına anlatırım yavrum, ama senin bazı tanımları bilmen gerekiyor." demiş. "Bak şimdi benim fabrikam var ve eve para getiriyorum, ben kapitalistim. Paranın nasıl harcanacağına annen karar verir, o hükümet. Hepimiz senin için yaşıyoruz, sen halksın. Beşikteki kardeşin, gelecek. Hizmetçimiz ise işçi sınıfı. Sen bunları öğren. Ben sabah sana demokrasiyi anlatırım" demiş. Gece çocuk uyanmış bir bakmış ki küçük kardeşi altını pisletmiş ve durmadan ağlıyor. Hemen anne ve babasının odasına gitmis. Annesi horul horul uyuyor. Uyandırmaya çalışmış ama başaramamış. Babası yatakta değil, geçerken hizmetçinin odasına bir bakmış ki hizmetçiyle babası sevişiyor. Çaresiz dönüp yatmış. Ertesi sabah babası "Gel oğlum sana demokrasiyi anlatayım." demiş. Çocuk: "Gerek yok baba, ben artık biliyorum" yanıtını vermiş ve anlatmış; "Kapitalistler işçi sınıfını! becerirken hükümet uyuyor, halk endişeli, gelecek ise bok içinde."[signature][hline]
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 her fıkra icin topic acacakmıyız biraz ust tarafta bir topic var ve herkesler fıkra yolluor ?[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
delikan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sen bunu sadece fıkra olarakakgılıyorsan benim yapacagım bişey yok bu şu anki turkiyenin durumunu gayet iyi açıklıyor[signature][hline]
EharD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: delikan, 03 Temmuz 2005 03:36 tarihinde demiş ki: sen bunu sadece fıkra olarakakgılıyorsan benim yapacagım bişey yok bu şu anki turkiyenin durumunu gayet iyi açıklıyor +1
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 anlamlı bi yazı daha oncede okumuştum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 lol iyimiş[signature][hline]oh yeaa
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Tam Nihat Genç hikayeleri gibi bi fıkra. Hani hep anlatır anlatır da sonra bir hikayeyle dinleyeni mest eder, hikaye olaya cuk oturur ya, işte tam onlar gibi
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 güsel :D bayıldım hatta[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 okumustum.. güzlligini hala koruyor[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main**
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 güzel fıkra[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 güzelmiş..[signature][hline]chuck!
555 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hehehu çok güzelmiş ya .. =)[signature][hline]la petite ezique
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 fıkradan başka bişi bu güzel yani[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
huntercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Çok güzelmiş :=)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: delikan, 03 Temmuz 2005 03:36 tarihinde demiş ki: sen bunu sadece fıkra olarakakgılıyorsan benim yapacagım bişey yok bu şu anki turkiyenin durumunu gayet iyi açıklıyor Of of of çok fena denmiş. :D Lafı yiyen arkadaşımıza hayatında başarılar diliyoruz :tebrikz:[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bazı siyasi bozukların gece gündüz düşünüp yazdığı bi demeç[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 guzel fıkra daha once de okumustum[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Gusel bir fikra. Hep Takdir Etmişimdir...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yazıyı mı?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 03 Temmuz 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 1- bu bir fıkra değildir 2-her fıkra için topic açanlara tepki gösteren arkadaş haklıdır. 3-yazı güzel[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 fıkra ulen iste[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Öne çıkan mesajlar