Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kan mı ne bu?

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Ben kan gördümmü böyle bi tuhaf oluyorum.Misal o çatal dil Şeyini gördüm... düşününce böyle, hani sabah kalkarsınızda yumruğunuzu sıkmaya çalışırsınızda sıkamazsınızya... Öyle oluyorum.Böyle gücüm gidiyo hiçbişey yapamıyacak gibin oluom.Sizdede oluyormu böyle bişey? Bunu yenmenin Yolu nedir ya? çok kötü bişey :(
Sosyal ağlarda paylaş

Kan fobisi heralde, bugunde ehliyet icin kan grubu testi istediler gittim poliklinige , elden aliolarmis kani uzattim elimi kadin elime bisiler suruo fln ben bekliyorum siringa cikarcak delcek falan diye bi anda hasir diye elindeki jiletimsi seyi elime soktu noluo lan diye elimi cekince jilet fazla kesti elimi ,yandada duran stajyer gibi bi kiz wardi korkak korkak bi anda kiz kani gorunce yigildi yere, boyle hemsiremi olur allsen aldi beni orda bi gülme eve gelene kadar duramadim.[signature][hline]Yap Yakışanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama o dilde ne biçim ya bendede mide bırakmıor..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 28 Haziran 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
tam tersi cok hoşuma gider :) tatmin olurum kan görünce
bilmiyorum neden böle walla

severim kan görmeyi, hoş bir görüntüsü vardır. özellikle kan vermeye bayılırım =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 28 Haziran 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
heuhe ilginç :9

ben de dayanamam kana da gördüğümde de fenalaşmam...

ben de fenalaşmam ama fenalaşmamam görmek istediğim anlamına da gelmez hani.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

YA bende veririm kan ama böyle nası diyim.Mesela kurtlar vadisinde Çakırın kalbine açık kalp masajı yapıyordu...öyle olunca dayanamıyorum.Normalde aşırı mayışma olmuyor ama .Böyle aşırı bişey görünce (ameliyat resimleri falan) bitiyorum direk O sırada bi velet getir azımı burnumu kırar o derece. öyle bişey oluom mayışıom geberiom :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 28 Haziran 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
tam tersi cok hoşuma gider :) tatmin olurum kan görünce
bilmiyorum neden böle walla
valla benimde ole bi mutlu oluyorm kendi kanımı gorunce .zaten 0rh+ bole en koyu renk kan.kıpkırmızı,capcanlı nıhaaa mutlulukk[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız

[Bu mesaj irin tarafından 29 Haziran 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende de ona benzer bişey war igne görünce dayanamıyorum özellikle damardan yapılan ignelerde bayılacak gibi oluyorum.. bende o çatal dili görünce fenalaşır gibi oldum ama fazla etkisi olmadı dorusu..allahtan kandan korkmuyorum yoksa acile fln kaldıracaklar en sonun da beni...[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

En iyisi korkuların üstüne gitmek. Mesela kurban bayramında kurbanı sen kes. Bi daha korkmazsın. :-P[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...