Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben kan gördümmü böyle bi tuhaf oluyorum.Misal o çatal dil Şeyini gördüm... düşününce böyle, hani sabah kalkarsınızda yumruğunuzu sıkmaya çalışırsınızda sıkamazsınızya... Öyle oluyorum.Böyle gücüm gidiyo hiçbişey yapamıyacak gibin oluom.Sizdede oluyormu böyle bişey? Bunu yenmenin Yolu nedir ya? çok kötü bişey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kan fobin var cok kasma bayılırsın[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Kan fobisi heralde, bugunde ehliyet icin kan grubu testi istediler gittim poliklinige , elden aliolarmis kani uzattim elimi kadin elime bisiler suruo fln ben bekliyorum siringa cikarcak delcek falan diye bi anda hasir diye elindeki jiletimsi seyi elime soktu noluo lan diye elimi cekince jilet fazla kesti elimi ,yandada duran stajyer gibi bi kiz wardi korkak korkak bi anda kiz kani gorunce yigildi yere, boyle hemsiremi olur allsen aldi beni orda bi gülme eve gelene kadar duramadim.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yenmek pek mümkün değil... kan fobisi... Uğraşmaya da değmez.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 heuhe ilginç :9 ben de dayanamam kana da gördüğümde de fenalaşmam...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Kafam yarılırdı ağlamazdım. Kanı görünce ağlardım :) Entersan bi olay bu kan fobisi.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 var benim de bazı arklarda. geçmio çok uğraştılar. ama geçen de vardır heralde?[signature][hline]neden siyah conta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 asla vampir olamazsın :P[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 tam tersi cok hoşuma gider :) tatmin olurum kan görünce bilmiyorum neden böle walla[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bendede ona benzer bisi, biriyle kavga edersem biyerlerinden kan cikmazsa sanki dayak yemis gibi hissediyorum kendimi.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ama o dilde ne biçim ya bendede mide bırakmıor..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Vay... Fistan hippysi yüzünden hep bunlar. :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Diablo, 28 Haziran 2005 18:41 tarihinde demiş ki: tam tersi cok hoşuma gider :) tatmin olurum kan görünce bilmiyorum neden böle walla severim kan görmeyi, hoş bir görüntüsü vardır. özellikle kan vermeye bayılırım =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: HymnOfSnuk, 28 Haziran 2005 18:15 tarihinde demiş ki: heuhe ilginç :9 ben de dayanamam kana da gördüğümde de fenalaşmam... ben de fenalaşmam ama fenalaşmamam görmek istediğim anlamına da gelmez hani.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 YA bende veririm kan ama böyle nası diyim.Mesela kurtlar vadisinde Çakırın kalbine açık kalp masajı yapıyordu...öyle olunca dayanamıyorum.Normalde aşırı mayışma olmuyor ama .Böyle aşırı bişey görünce (ameliyat resimleri falan) bitiyorum direk O sırada bi velet getir azımı burnumu kırar o derece. öyle bişey oluom mayışıom geberiom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hehe o zaman bi kavganın ortasında direk ameliyat resmi gösterirlerse bittin sen :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 var o bazı insanlarda, benim bi arkadaşım kill bill'i izleyememişti bu yüzden =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 lOl .| /. : ya uf ya.Ne kötü bişey bu ya Ufak kanlar pek etkilemiyor ama mesela arkadaşında dediği gibi Parmağımın ucundan camla keserek falan alınca öehhh :> kendimi kaybediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: helena, 28 Haziran 2005 20:17 tarihinde demiş ki: var o bazı insanlarda, benim bi arkadaşım kill bill'i izleyememişti bu yüzden =) wallahi o sahnelerde obarey die bagırıodum gaza gelmiştim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Aslinda hemsireyede hak veriorum bi parmaktan nasi okadar kan cikar sasirdi tabi, elimi yaran hemsireye saygilarimi sunuyorum burdan, kan grubu testine gittik kan bagisladik.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Diablo, 28 Haziran 2005 18:41 tarihinde demiş ki: tam tersi cok hoşuma gider :) tatmin olurum kan görünce bilmiyorum neden böle walla valla benimde ole bi mutlu oluyorm kendi kanımı gorunce .zaten 0rh+ bole en koyu renk kan.kıpkırmızı,capcanlı nıhaaa mutlulukk[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız [Bu mesaj irin tarafından 29 Haziran 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bende de ona benzer bişey war igne görünce dayanamıyorum özellikle damardan yapılan ignelerde bayılacak gibi oluyorum.. bende o çatal dili görünce fenalaşır gibi oldum ama fazla etkisi olmadı dorusu..allahtan kandan korkmuyorum yoksa acile fln kaldıracaklar en sonun da beni...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kandan korkulur mu yaa kurban bayramında en ön sıralardayım hep :)[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 En iyisi korkuların üstüne gitmek. Mesela kurban bayramında kurbanı sen kes. Bi daha korkmazsın. :-P[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bizim bi arkadaş kanın tadına bayılıyo.adam paso kanıyan yerlerini emiyo hatta kanatıyo bazen :D mazoşist midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar