Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yıllardır planlarız umarız olmaz... sonunda diablesse zaman yarattı, imkanları seferber ettik, şehri boşalttık ve 3 boyunca antalyayı sallayan mini tatil başladı... diab ın havaalanı transferi sonrası tatil başlangıcını beydağında vampir usulu kanlı et yiyerek yaptık. garsonlar kovalayana kadar mehtap manzarası ve şarap sefası yaptık. sonra yolculuk yorgunluğuna rağmen attığımız mini kaleiçi turu, gelecek günlerdeki şaşkınlığımızın ilk başlangıcı olacaktı zira action diablesse'i , energizer tavşanı misali hepimizin dili dışarıdayken "hani action" demekteydi :)= ertesi sabah uyanır uyanmaz minik bir alışveriş[pembe havlu, güneş kremi, kamera] sonrası, aqualand fethine başladık. ilk birkaç saat karanlık tünel fobisi nasıl yenilir konulu araştırma üzerine yoğunlaştık ve o kaydırak senin bu kaydırak içerideki 3468 rusun şeklinde havayı karartık. tek kararmayan suparkı diab'ının inatçı derisi idi. evde biraz oyalanıp thebar'a doğru yola çıktık zira cuma gecesi beni böğürüp para kazandığım gecelerden biri. miskin antalya seyircisi rockbar diablesse'inin enerjisi ve çoşkusu karşısında utanıp biraz silkelendi ve grupcak kendisine en iyi izleyici ödülünü takdim ettik. 3 saat prog. sonrası kaleiçi ve kingbar bizi ve dans diab'ını bekliyordu. iki yana sallanan ritmik kollar, votka limon ve mercimek çorbası şeklinde özetlenebilecek gecenin sonunda taksici kardeş ben neden çalar saat bulundurmam ki takside diye hayıflanacak, biz de uyku mahmuru asansöre binecektik.. ertesi sabah lara beach başına geleceklerden habersiz yeni bir güne başlarken biz çantamızı hazırlıyorduk. önden kardeşimi yollamış en hamaklı ve armutlu yeri kapmıştık bile. komik dans yarışması, korkunç su altı yaratıkları derken biz yine evin yolunu tutmuştuk. dolmuşta kumsal diab'ını turist zannederk dövmesi konusunda enterasan yorumlar yapan yurdum insanı ise neşemize neşe kattı. gece thebar, king, mercimek çorbasından ibaretti. tabiki ritmik dans ve yakamoz da bizlerleydi. üçüncü günün hedefi beach parktı ama gün boyu hüzün vardı içimizde. zira alınmış olan bir bilet sinsi bir yılan gibi yatıyordu çantada. üç gün bi değişikti antalya. resimleri de görürsünüz az sonra. otobüsün ardından yaşlı gözlerle el sallaken bizler, yine gel, özletme kendini diab diyorduk içimizden. yağdı yağmur çaktı şimşek ;)= wen "the dahadurr" digo[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 nispet![signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 nazar etme ne olur gel senin de olur ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Wen'nin scanledii bir kaç resmi kucultim bende havuz deniz hamak maceralarimizi sise gostercem =o) Az beklemeyim alayim sizleri.[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Çağıran mı var? :( Şimdi siz buluşma diye ilan etmişsinizdir.. Görmedim ama ben .[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae [Bu mesaj Kalhiae tarafından 18 Ağustos 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bencede çaarılmadık böhü de böhü.. :([signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 e hani resim?![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Resimleri çılgın merak ediyorum. bknz: çılgın merak etmek[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Yaw şimdi evde oturan patileri böyle sahillerden göstereceğiniz resimlerle içlerini burkmayı mı istiyorsunuz. böhüü de böhhüü :( Nerde kaldı resimler?[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Simdiiii Resimler Wendigo'da, Modem i arizali oldundan cafede idi ama kafe kapandi simdi o yusden scanleyip bana yolladiklarini koyuyorum o yarin gerisini koyar saten =o) Wendigo benim Ankara'dan Arkim, 2 yazdir gel de gel die beni kiskirtiordu ama bir turlu firsat olmamisti... En sonunda yeter geliom diip bi anlik çilginlik yaptik iste... Sonuc ise, Dolu dolu 3 muhtesem unutulmicak gün! 11 gün sonra tekrarlanabilitesi yuksek ihtimal bir tatil bu aslinda! iste Diab ile Wen'in Antalya fethiden bi kac manzara =o) Wendigo, Aqualand, selalede cocuklar kipi oynarkene! Simdi biz bi su alti foto makinesi aldik ya illa cilkini cikaracaz... Bu Wendigo gibi gözüken sekercik aslinda bir fok baligi caktirmayin =oP E Wen fok ise bizde Deniz kizi oluruz nolmush yani. Ama Wen in Tabiri ile bu bir "Su Diab i" =o) Bu da bi "su Diab" i ama burdaki su Diab inin artik dayanamayip su altinda gülmekten boulma tehlikesi geçiren bir modeli =o) Simdilik elimdeki son foto ise, Lara Beach te bol debelenmeli bir günün ardindan bayilmak üzere, Wendigo nun tabiri ile bir "Hamak Diab i" =o) E simdilik bu kadar gerisi Wen de ki o da yok shu an =o)[signature][hline]Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...http://www.istanbulakademisi.com[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 18 Ağustos 2004 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 vav...[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bir çeşit su hamağı olsa gerek hmm....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ehehh antalya deniz güzel fln ama karada foto olmaması komik geldi(tamam ya şimdilik bunlar!)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ben de sadece vav diyim.. :([signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Hamak Diab'ını göremiyoruz :-) Diablessecim valla o su altındaki gülme halin çok komik çıkmış :lol:[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 wendigo ilk resimde iyi eğleniyor gibi gözüküyor. su diab'ı da fazla su yutmamıştır inş o resimlerde.. ;)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 sen ilk kullandığına göre biz rahat rahat kullanabiliriz herhalde[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 mayo seliné :D[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 "hamak diabı"nda küçük kızlar gibi çıkmış. 13 yaşındaki veletler olur ya. devirirsin hamağı, sonra ağlamaya başlar felan[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 *!REsimlere bakarak ağzını açacakken,bonepartın iri cüssesi ve kaslı kollarından korkup suskun kalır* :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ahah süper ya[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 selin toktayın mayolu resimleri iğrenç ya banshee görmüse dönüyorum[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bone'un yaramazlık örnekleri.. niye deviriyosun kızların hamağını be, hadi saçlarını çekmeyi, toplarını kaçırmayı anlarım. :p bu arada hamak resmini yeni gördüm, çıkmıyodu herhalde demin.. şirin çıkmış ;) bone'ın dediği gibi çocuklar gibi şen.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Valla eğlenmişiniz de daha çok resimmm.!! :)[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bone abi ne selin toktayı tuğçe kazaza bak sen.Sülün gibi mübarek...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar