Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablesse wen com. antalya çıkartması

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

yıllardır planlarız umarız olmaz... sonunda diablesse zaman yarattı, imkanları seferber ettik, şehri boşalttık ve 3 boyunca antalyayı sallayan mini tatil başladı...

diab ın havaalanı transferi sonrası tatil başlangıcını beydağında vampir usulu kanlı et yiyerek yaptık. garsonlar kovalayana kadar mehtap manzarası ve şarap sefası yaptık. sonra yolculuk yorgunluğuna rağmen attığımız mini kaleiçi turu, gelecek günlerdeki şaşkınlığımızın ilk başlangıcı olacaktı zira action diablesse'i , energizer tavşanı misali hepimizin dili dışarıdayken "hani action" demekteydi :)=

ertesi sabah uyanır uyanmaz minik bir alışveriş[pembe havlu, güneş kremi, kamera] sonrası, aqualand fethine başladık. ilk birkaç saat karanlık tünel fobisi nasıl yenilir konulu araştırma üzerine yoğunlaştık ve o kaydırak senin bu kaydırak içerideki 3468 rusun şeklinde havayı karartık. tek kararmayan suparkı diab'ının inatçı derisi idi.

evde biraz oyalanıp thebar'a doğru yola çıktık zira cuma gecesi beni böğürüp para kazandığım gecelerden biri. miskin antalya seyircisi rockbar diablesse'inin enerjisi ve çoşkusu karşısında utanıp biraz silkelendi ve grupcak kendisine en iyi izleyici ödülünü takdim ettik. 3 saat prog. sonrası kaleiçi ve kingbar bizi ve dans diab'ını bekliyordu. iki yana sallanan ritmik kollar, votka limon ve mercimek çorbası şeklinde özetlenebilecek gecenin sonunda taksici kardeş ben neden çalar saat bulundurmam ki takside diye hayıflanacak, biz de uyku mahmuru asansöre binecektik..

ertesi sabah lara beach başına geleceklerden habersiz yeni bir güne başlarken biz çantamızı hazırlıyorduk. önden kardeşimi yollamış en hamaklı ve armutlu yeri kapmıştık bile. komik dans yarışması, korkunç su altı yaratıkları derken biz yine evin yolunu tutmuştuk. dolmuşta kumsal diab'ını turist zannederk dövmesi konusunda enterasan yorumlar yapan yurdum insanı ise neşemize neşe kattı.

gece thebar, king, mercimek çorbasından ibaretti. tabiki ritmik dans ve yakamoz da bizlerleydi.

üçüncü günün hedefi beach parktı ama gün boyu hüzün vardı içimizde. zira alınmış olan bir bilet sinsi bir yılan gibi yatıyordu çantada.

üç gün bi değişikti antalya. resimleri de görürsünüz az sonra. otobüsün ardından yaşlı gözlerle el sallaken bizler, yine gel, özletme kendini diab diyorduk içimizden. yağdı yağmur çaktı şimşek ;)=

wen "the dahadurr" digo[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Simdiiii

Resimler Wendigo'da, Modem i arizali oldundan cafede idi ama kafe kapandi simdi o yusden scanleyip bana yolladiklarini koyuyorum o yarin gerisini koyar saten =o)

Wendigo benim Ankara'dan Arkim, 2 yazdir gel de gel die beni kiskirtiordu ama bir turlu firsat olmamisti...
En sonunda yeter geliom diip bi anlik çilginlik yaptik iste... Sonuc ise, Dolu dolu 3 muhtesem unutulmicak gün!
11 gün sonra tekrarlanabilitesi yuksek ihtimal bir tatil bu aslinda!

iste Diab ile Wen'in Antalya fethiden bi kac manzara =o)

Wendigo, Aqualand, selalede cocuklar kipi oynarkene!

Simdi biz bi su alti foto makinesi aldik ya illa cilkini cikaracaz...
Bu Wendigo gibi gözüken sekercik aslinda bir fok baligi caktirmayin =oP

E Wen fok ise bizde Deniz kizi oluruz nolmush yani.
Ama Wen in Tabiri ile bu bir "Su Diab i" =o)

Bu da bi "su Diab" i ama burdaki su Diab inin artik dayanamayip su altinda gülmekten boulma tehlikesi geçiren bir modeli =o)

Simdilik elimdeki son foto ise, Lara Beach te bol debelenmeli bir günün ardindan bayilmak üzere, Wendigo nun tabiri ile bir "Hamak Diab i" =o)

E simdilik bu kadar gerisi Wen de ki o da yok shu an =o)[signature][hline]
Happiest woman in the world: Bonepart's wife
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

http://www.istanbulakademisi.com

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 18 Ağustos 2004 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bone'un yaramazlık örnekleri.. niye deviriyosun kızların hamağını be, hadi saçlarını çekmeyi, toplarını kaçırmayı anlarım. :p

bu arada hamak resmini yeni gördüm, çıkmıyodu herhalde demin.. şirin çıkmış ;) bone'ın dediği gibi çocuklar gibi şen.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...