Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaşamaya artık dayanamıyorum...

Joker

Öne çıkan mesajlar

kendimi bişeylere kaptırıp aslında olmadığımı unutmak için bi şeyler yapmak istiyorum, bu sayede hayata kaptırır herkes gibi yaşarım diyorum ama olmuyor...
bu yalan dünya artık dayanılmaz oluyor bana :(

Anlamsızca yaşamak yüzünden başıma ağrılar giriyor artık...

*Bunu neden yazdığımıda bilmiyorum... Bi sonuç çıkmayacağını bile bile...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Artık "Gençlik bunalımları" diye bi konu açmak lazım, herkesin aynı yaş aralığına gelince aynı şeyi düşünüp düşünüp boş yere bunalıma girip bi de bunu kendine özel sanması yetmezmiş gibi hepsini teker teker ayrı konularda okumak yerine bi tanede okusak daha iyi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 29 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
Rewendor saçmalamışsın özetle.Her insan kendi problemini yazma özgürlüğü var burda.Onları kısıtlamak oluyor senin bu dediğin.

Yazmasınlar demiyorum ki kısıtlamıyorum, tek topic açalım, herkes oraya yazsın. Çünkü hepsinin aynısı aynı cümlelerle daha bi iki hafta önce açılmış oluyo, o da bikaç gün önce açılanın aynı o da...

Ya da diğer konular gibi "bu daha önce açılmıştı" diye link verelim :)

Çünkü artık "fabrikasyon" oldu konular..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu 30 tane aynı topicten bıkmadı mı millet.
Bunalıma giren topic açıyor yahu, bir de topicler arasında fark olsa gam yemeyeceğim ama sorunlarda zerre fark yok.
Rew'e katılıyorum ya tutorial yapmak lazım bunalımdan çıkma hakkında.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sorun çok karışık aslında,
artık olmadığın mantığına varınca (insanlar buna nihilizm diyormuş) hayatın boş gerçekleri bunaltıyor...
şunun gibi örnek veriyim..
sıkıcı bir oyun oynuyorsunuz,
oyun aslında yok bunu biliyorsunuz ama oyundan çıkamıyorsunuz... Zorla oynuyorsunuz...
Çıkmak istediğinizdende emin deilsiniz...

dahamı karıştırdım acaba :([signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

bnce ortada sorun yok belli bir zmn sonra mecburen deişir ve sürü kültürüne ayak uydurursun[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

İnsanın değerini sadece kendi biçer... Eğer sen kendini boşluk orak görüyosan kendini öyle değerlendirdiğin için. Aynı şekilde süper bi insan olarak görüysan ya da 5 para etmez biri olduğunu düşünüyosan da kendine öyle değer biçtiğin içindir.
Kendini boşluk olarak görme olsun bitsin, hayat boşluksa doldur sen de..

Dyna haklı mı ne...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 29 Haziran 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
İnsanın değerini sadece kendi biçer... Eğer sen kendini boşluk orak görüyosan kendini öyle değerlendirdiğin için. Aynı şekilde süper bi insan olarak görüysan ya da 5 para etmez biri olduğunu düşünüyosan da kendine öyle değer biçtiğin içindir.
Kendini boşluk olarak görme olsun bitsin, hayat boşluksa doldur sen de..

Dyna haklı mı ne...

ya dostum, kardeşim, güzel arkadaşım sen olayı pek kavrayamamışsın. gerçekten dediğim gibi bu topicten sonuç çıkmasını ummuyorum... Çıkıcağınıda sanmıyorum...
içgüdüsel yazdım bunları... (içimde kalan son insanlık)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

çoğu kişi nitche okumamı söylüyor zaten,
bağzıları beni ona bağlıyor...
hatta düşüncelerimi söylediğimde nitche okuyormusun diye soruyorlar...
hayatımda bi tek kitabı yarım yamalak okudum...
büyük bi felsefecinin kitabıydı...
kitabın 2. bölümünden sonra zaten benim bildiğim şeyleri yazdığını görünce bıraktım. ondan sonrada bidahada kitap okuma fikri gitti bende...
ama kitap gerçekten çok iyi bi kitaptı tam benim düşüncelerimi yazmış adam tavsiye ederim ilgilenen varsa öm den veriyim kitabın adını yazarını fln...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Aşağılama olarak algılama da, 18-19 yaşlarındayken ben de aynı şeyleri yaşadım -ki zannetmiyorum böyle bir dönemden geçmeyen arkadaşımız olsun burada-

Yapman gereken şey, kendine kısa vadeli hedefler koymak. O hedeflerde başarılı olunca, yeni hedefler koyup onlar üzerinde çalışmaya başlarsın. Ha diyebilirsin ki, böyle böyle ömrüm geçecek, nereye kadar? Ölene kadar derim ben.

Zaten büyük bir planın küçük parçaları olduğumuz teorisine (Master plan olayı) katılmıyorum, niye yaşadığımız sorusunun da cevabını veremiyorum ama madem bir kaza olmuş gelmişsin bu dünyaya, mümkün olduğunca eğlen derim ben yine...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...