Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flash Haber - Adalet Bakanlığı'na Bombalı Saldırı

Bone

Öne çıkan mesajlar

Herif içerde bombayı xray cihazı tespit edince patlatmaya kalkmış ancak fünyesi patlamış sadece. Sonra koşa koşa dışarı çıkıp kaçmaya başladı. Ardından özel tim ekibinden bir kişi onu sakin bir yere kadar kovaladı. Dur diye havaya ateş etti. Sonra ayağından vurdu adam yere yattı. Sonra kafasına sıktılar adam hala can çekişiyordu. Bir kurşun daha böylece toplum için bir mikrop zarar veremeden öldürülmüş oldu. TV'de 3-4 kez izledim. Huzurumuzu bozucaklar yine köpeğin evlatları. Sabahki yapılan açıklamaya göre aşırı solcu yasadışı bir örgüttenmiş adı da Muharrem Bilmemne.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

Adalet Bakanlığı Önünde Katliam - 01 Temmuz 2005

1 Temmuz günü sabah saat 09.30 sıralarında Adalat Bakanlığı binası önünde bir kişi üzerinde bomba olduğu gerekçesiyle vurularak öldürüldü.

Verilen bilgilere göre, Adalet Bakanlığı binasına personel girişinden girmek isterken, üzeri aranmak istendiğinde üzerindeki fünyeyi patlatan kişi, bombanın tetiklenmemesi üzerine polisten kaçarak, Kızılaya doğru koştu. Bu sırada ellerinin arkadan kelepçeli olduğu televizyon görüntülerinden belli olan kişi polis tarafından vurularak katledildi. Can çekişmeye devam eden, kimliği henüz belli olmayan 30-35 yaşlarındaki erkek, vurulduğu yerde ölüme terk edildi.

Vurulduktan sonra üzeri çırılçıplak soyularak aranan kişinin üzerinden bomba çıktığı iddia ediliyor. Gelişmelere ilişkin elimize bilgi ulaştıkça sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Saat 10.50: Adalet Bakanlığı önünde öldürülen kişinin üzerinden çıkan kimlikte Muharrem Akyurt isminin yazılı olduğu bildirildi.

Saat 11.00: Adalat Bakanlığı önünde kafasına ateş edilerek katledilen kişinin gerçek adının Eyüp Beyaz olduğu açıklandı. Eyüp Beyaz'ın DHKP-C'li olduğu bildirildi. Beyaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Saat: 16.34: Bugün sabah saatlerinde Adalat Bakanlığı binası önünde, güvenlik güçleri tarafından infaz edilen Eyüp Beyaz'ın cenazesini almak için TAYAD'lı Aileler Ankara'ya gidecek. TAYAD'lı Aileler bu akşam TAYAD İstanbul Derneği'nin önünde yola çıkarak Ankara'ya gidecekler.

TAYAD'lı Ailelerden Açıklama

TAYAD'lı Aileler, bugün sabah saatlerinde Ankara da yaşanan katliama ilişkin olarak yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamayı size sunuyoruz.

İKTİDAR KATLİAMLARINA DEVAM EDİYOR ;

ELLERİ KELEPÇELİ BİR İNSAN KATLEDİLDİ

Bugün sabah saat 9.30 sularında Adalet Bakanlığı binası önünde üzerinde bomba olduğu gerekçesiyle bir kişi vurularak öldürüldü.

İktidar katletme özgürlüğünü kullanmaya devam ediyor. Dağlarda, hapishanelerde, sokak ortalarında katliamlar sürüyor.

Bugün bir katliama daha tanık olduk. İktidar, 18 Haziran da 17 devrimcinin ölümüyle sonuçlanan katliamın ardından bu sefer de elleri kelepçeli bir kişiyi, kendi deyimiyle etkisiz duruma getirdiği halde tüm insanların gözü önünde katletti.

Basından verilen bilgilere göre; Adalet Bakanlığı binasına personel girişinden girmek isterken, üzeri aranmak istendiğinde üzerindeki fünyeyi patlattığı, bombanın tetiklenmemesi üzerine polisten kaçarak, Kızılay'a doğru koştuğu, bu sırada ellerinin arkadan kelepçeli olduğu televizyon görüntülerinden belli olan kişinin polis tarafından vurularak katledildiği belirtildi.

Katliamlarla, tecritle, baskı-tutuklama ve sansürle tüm muhalif düşünceler yok edilmeye çalışılıyor.

Bizler TAYAD'lı Aileler olarak tüm duyarlı kamuoyunu yapılan katliamlara karşı çıkmaya çağırıyoruz.

KATLİAMLARA SON!

1 Temmuz 2005

TAYAD'lı Aileler

www.halkinsesi-tv.com[signature][hline]?!?!

[Bu mesaj Thestral tarafından 01 Temmuz 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada polis x-ray de şaşırıp kaldığına göre o an heyecandan veya korkudan ateş edemezler çünkü elleri titrer
herife head shot koyanın özel tim ya da ona benzer bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü haberlerde asker ünüformalı herifler gördüm. onlar heyecan yapmadan atış uzmanlarıdır...[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

Sosyal ağlarda paylaş

said:
codename_curse, 01 Temmuz 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
bu arada polis x-ray de şaşırıp kaldığına göre o an heyecandan veya korkudan ateş edemezler çünkü elleri titrer
herife head shot koyanın özel tim ya da ona benzer bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü haberlerde asker ünüformalı herifler gördüm. onlar heyecan yapmadan atış uzmanlarıdır...

evet iyi indirmişler puştu
uyuz oldum ben de ya
katliam falan diolar deli ediolar adamı!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 01 Temmuz 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
Herif içerde bombayı xray cihazı tespit edince patlatmaya kalkmış ancak fünyesi patlamış sadece. Sonra koşa koşa dışarı çıkıp kaçmaya başladı. Ardından özel tim ekibinden bir kişi onu sakin bir yere kadar kovaladı. Dur diye havaya ateş etti. Sonra ayağından vurdu adam yere yattı. Sonra kafasına sıktılar adam hala can çekişiyordu. Bir kurşun daha böylece toplum için bir mikrop zarar veremeden öldürülmüş oldu. TV'de 3-4 kez izledim. Huzurumuzu bozucaklar yine köpeğin evlatları. Sabahki yapılan açıklamaya göre aşırı solcu yasadışı bir örgüttenmiş adı da Muharrem Bilmemne.
[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i]
kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

Elindeki düşmanına ne derece iyi davrandığın senin ne derece doğru bir amaca hizmet ettiğini gösterir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gladros, 01 Temmuz 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
iyi engllemişler helal olsun güven parkda patlasa çok can yanardı
Orda onlarca (belki yüzlerce) insan ölmediyse sadece şans eseridir. Çok şanlı polisimizin, özel timimizin yaptığı bir halt yok yani. Adam daha düğmeye bastığı halde patlamadı bomba. Sonra kaçmaya başladı. Etraftaki o mangal yürekli koruyucularımız da ya dondu kaldı ya da kaçmaya başladı. Son olarak yerde kıvranan birini vurdular ve kahraman oldular.

Ha diyeceksiniz ki adamda bomba vardı. O bomba patlasaydı ateş ettikleri uzaklıktanda param parça ederdi o mangal yüreklerin bi taraflarını. Yani o kadar yaklaşıpta sadece ateş etmek saçmalık.

Ha ateş ediyorsun omzuna ve dizlerine ateş edersin kaçamaz ama hayatta kalır. Rastgele ateş etmek bambaşka bir mallık.

Son olarak yalaka medya çok süper şekilde ballandıra ballandıra anlattı olayı ve şu anda bu şekilde kurtarılmış(!) halde hayatımıza devam etmekteyiz.

Şans eseri patlamadı o bomba. Kimse bir kahramanlık yapmadı yani.

edit: Kimseye bişey söylediğim yok bu arada. Olayın bu şekilde yansıtılmasına ve izlediklerime sinirlendim ve anlattım. Alıntıya fln takılıpta kimse üstüne alınmasın yani.
[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...

[Bu mesaj Zopik tarafından 01 Temmuz 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vurmalarının nedeni adamın eli bağlı bile olsa, sonuçta adama yaklaşamazlar bomba onun üstünde, çıkartamazlar hiç bişey yapamazlar;
büyük tehlike atlatıldı.
adamın kendini öldürme isteği yoktu, yoksa kaçacağına iyi kötü kendini patlatırdı.

evt bizim polisimiz, güvenlik görevlileriz kahramandır, bomba patlarsa; paramparça olacağını bile adamın yanına yaklaşmışlardır

önce bi bomba ile karşılaşcağınızda ne yapcağınız düşünün ondan sonra oturduğunuz yerden klavye yardımıyla ahkam kesmeyin.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...