Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz 1-3 Temmuz Arası Rockrepublic Open Air Festivalinde Bazı Biz Paticik Üyeleri Olarak Buluşucağız, Kaynaşıp Eğlenicegiz.. Amacımız: Kamp alanında çimlere yayılıp tüm paticik olarak biralarımızı (alkol türevlerimizi) yudumlayıp sohbet edip kaynasmak, tanışmak.. Yer: Rockrepublic Open Air Festival Sarıyer M.Akif Ersoy Kamp Alanı Saat: 15,30 Kamp'ta Buluşma Yerimiz: Rock Parti Eğlence Cadırı Şuan Gelicek listesi: Mayhem Jester Moonfall Chuck Spirit Crusher Einherjer Heffer turkı kfg shapshal glamdring_s Natural Baltic Dipnot: Her hangi bir sorun olduguğunda bendeniz organizatörünüz Hakan yani benim telefon numaralarım; 0535 85 85 323 veya 0555 561 56 07 Msn: [email protected] [signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 30 Haziran 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 birşey sorucam bu alan barışarock festivalininde olduğu yer dimi sarıyerde ?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Jester Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 abi şimdi ben izin dilekçesiyle geliom ama alkol vermezlerse? :D[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink Spill me the wind and its fire, to steal of the colors I'm the moonshield..." In Flames - Moonshield
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Jester alırız merak etme alkol falan =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 disarda icmek daha mantikli icerde bi biraya 4m verip sarhos olamayacaksiniz :)[signature][hline]Mira
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya orda güvenlik sorunu olur mu?[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kamp alanindaa hirsizlik olmasi buyuk olasilik o yuzden cadirda degerli birsey birakmamak lazim[signature][hline]Mira
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bu gece ben bursa'dan yola çıkıyorum arkadaşlar yarın sabah 8 gibi beşiktaşta olucagım..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tobe ya adamar teli verio kapatiolar telefonlari nasi ulasacam ?? tobe ya[signature][hline]Mira
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 saolasiniz ya pic ettiniz guvenip almadik dun bugun 100m kicimiza girio hayde bismillah almaya basliorum ben ( ulasabilirsem tabi daha degisir bu yorum :P ) ty Mayhem.... [signature][hline]Mira [Bu mesaj Death tarafından 01 Temmuz 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 benim mesaj yazma adabim yok bir harfi degistirince terbiyeli oldugumu saniyorum ben! [Bu mesaj Volfied tarafından 02 Temmuz 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar