Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rockrepublic Kamp Alanı Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz 1-3 Temmuz Arası Rockrepublic Open Air Festivalinde Bazı Biz Paticik Üyeleri Olarak Buluşucağız, Kaynaşıp Eğlenicegiz..

Amacımız:
Kamp alanında çimlere yayılıp tüm paticik olarak biralarımızı (alkol türevlerimizi) yudumlayıp sohbet edip kaynasmak, tanışmak..

Yer: Rockrepublic Open Air Festival Sarıyer M.Akif Ersoy Kamp Alanı

Saat: 15,30

Kamp'ta Buluşma Yerimiz: Rock Parti Eğlence Cadırı

Şuan Gelicek listesi:
Mayhem
Jester
Moonfall
Chuck
Spirit Crusher
Einherjer
Heffer
turkı
kfg
shapshal
glamdring_s
Natural
Baltic

Dipnot:
Her hangi bir sorun olduguğunda bendeniz organizatörünüz Hakan yani benim telefon numaralarım;
0535 85 85 323 veya 0555 561 56 07
Msn: [email protected] [signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 30 Haziran 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi şimdi ben izin dilekçesiyle geliom ama alkol vermezlerse?
:D[signature][hline]"And how I lust for the dance and the fire, deep of the nectarine sunset to drink
Spill me the wind and its fire, to steal of the colors
I'm the moonshield..."
In Flames - Moonshield
Mesaj tarihi:
Jester alırız merak etme alkol falan =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Bu gece ben bursa'dan yola çıkıyorum arkadaşlar yarın sabah 8 gibi beşiktaşta olucagım..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
saolasiniz ya pic ettiniz guvenip almadik dun bugun 100m kicimiza girio hayde bismillah almaya basliorum ben ( ulasabilirsem tabi daha degisir bu yorum :P )
ty Mayhem....
[signature][hline]Mira

[Bu mesaj Death tarafından 01 Temmuz 2005 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...