Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknoloji harikası akıllı donlar. her sevgiliye lazım!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Teknoloji fln tamamda bi yere kadar be kardeşim, "don"unu çıkartmışlar olayın artık. sevgilinizin yada kızınızın her tür olayını takip edebiliyorsunuz. paranoyaklara müjde olsun.

yorumlara ve resimlere dikkat çekerim;
http://forgetmenotpanties.contagiousmedia.org/index.html

not: bilmiyorum bu konunun daha önce açılıp açılmadıgını[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi

[Bu mesaj HasMez tarafından 02 Temmuz 2005 08:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Onu bilmemde kullananların ve kullandıranların kafasında kontak olduğu kesin..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
hahaha :D wc ye gidince bile alo nerdesin öldürücem lan sizi yakıcam daytttt . :P[signature][hline]Hasan abi : bölülü bölülü ordard nedio bu ya
Hasan abi : Ostardı anladıkta bölülü bölülü ne olu
Cafe camiası : Abi bölülü ne ?
Hasan abi: Ne biliyim ya adam vallah öyle yazı bölülü bölülü
Cafe Camiası sabahlamak üzere iken : Pjauıjhauhauha kopar .
Mesaj tarihi:
Zaten böyle bir ilişki olabilir mi onu bilemiyorum. Ha Anne-kız için ideal olabilir belki :D "kızım nerelerde sürttün bu saatlere kadar??" tarzında tartışmalara son verebilir.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
Off offf frekansların karıştığını bi düşünsenize:D

hele türkiye gibi bi yerde... "la kızım hasta etme adamı, alet yalan mı söylicek, aha bak dakikası dakikasına not ettim."

Sonra herif dayanamayıp saldırcak falan peheeyy.. yalan olur bu iş.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
Set of 7 Basics (1/day): $650.00 bu ii miş :-)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
benim anlamadığım o ipe nası sığdırcaklar bu mekanizmayı ;D

[Bu mesaj Erutan tarafından 02 Temmuz 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Helal olsun be...
işleri güçleri yok..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
testimoniallara bakın abi ben orda bittim. babanın yüz ifadesi ve paranoyak düşüncelerini yazmışlar. türklerde harbi dediginiz gibi ufak frekans hataları yada vücut ısı degişimlerini bi yanlış verdimi kız ölür kesin.[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 02 Temmuz 2005 11:07 tarihinde demiş ki:
bunların antileri de çıkar :D

cok doru :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
  • Yeni Oluştur...