Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Friends

Hakanaka

Öne çıkan mesajlar

senko said:

abi bişi sorcam

bu dizileri niye böyle kıyaslama ihtiyacı duydunuz onu anlamadım ben

how i met te güzel freinds'te güzel yani, zaten belli bi başarı elde etmiş diziler, bide friendse gülmeyipte how i met e gülen adam nadirdir zaten, aynı konsept esprilerde aynı çizgide hemen hemen.

o ondan güzel buna gülmeyenin espri anlayışı yok demeye gerek yok.

harbi ha
bir kere de oda güzel bu da güzel hepsini izleyinverin diyen birisi çıksın
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
arada sırada dizi izlediğim bir site var. ne zaman girsem bu listede diziyi görüyorum. bir iki başka link sağlayan sitede de yeni link eklendiği oluyor. hala. görünce dayanamayıp nostalji oluyorum tabi. : ( keşke hiç izlememiş olsam da öyle oturup bir iki bölüm izlesem. : (

http://imageshack.us/f/820/capturadad.jpg/
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Ben ilk izleyip bitirdiğimin (oradaki ilk kelimesi doğru bir yere vurgu yapıyor. evet o kadar yok yaşamcıyım) gecesinde rüyamda rossla rachela telefon açmıştım. ne yapıyorsunuz falan diye sormuştum. sabah kalktım üniye gittim falan erkenden, kütüphanede ders çalıştım. sonra hayatıma çekidüzen verdim falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

aylardır başka hiç bir dizi izlemiyordum resmen finalini izlemek için az uyku uyuyorum aylardır ve nihayet bitti. içim çok fena şu an ulan ailemden birileri ölse bu kadar fena olmazdım...

oooha bunu ben mi yazmışım lan saçmalamışım resmen sarhoş muydum neydim sabahın köründe tövbe ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...