BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 karşılaştırmadan rahat duramıyoruz, içimizde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 joey ve chandler karkaterleri+takıntılı monica inanılmaz güldürürdü beni.. sonra dizi bitince joey diye dizi yaptılar.. o işte hiç olmadı.. keşke olmasaymış.. cosby show da acaip güldürüyordu beni ama hani o biraz daha eski tip komedi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 senko said: abi bişi sorcam bu dizileri niye böyle kıyaslama ihtiyacı duydunuz onu anlamadım ben how i met te güzel freinds'te güzel yani, zaten belli bi başarı elde etmiş diziler, bide friendse gülmeyipte how i met e gülen adam nadirdir zaten, aynı konsept esprilerde aynı çizgide hemen hemen. o ondan güzel buna gülmeyenin espri anlayışı yok demeye gerek yok. harbi ha bir kere de oda güzel bu da güzel hepsini izleyinverin diyen birisi çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 arada sırada dizi izlediğim bir site var. ne zaman girsem bu listede diziyi görüyorum. bir iki başka link sağlayan sitede de yeni link eklendiği oluyor. hala. görünce dayanamayıp nostalji oluyorum tabi. : ( keşke hiç izlememiş olsam da öyle oturup bir iki bölüm izlesem. : ( http://imageshack.us/f/820/capturadad.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 http://22dakika.org/friends-bilmedikleriniz/ yalan https://gs1.wac.edgecastcdn.net/8019B6/data.tumblr.com/tumblr_mdsow1Ggju1qg62bgo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 olmaz öyle şey.. vali mutludan yalanlama gelmeden inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Friends denince direkt Inbetweeners'daki "friends! fucking friends (tu) (tu)" muhabbeti geliyor, engel olamiyorum. sdf Izlemediyseniz mutlaka izleyin bu arada o diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 thanksgiving 2014 yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 seinfeld ezer gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 bide üçünüze üçümüz bayram etsin çükümüz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 aylardır başka hiç bir dizi izlemiyordum resmen finalini izlemek için az uyku uyuyorum aylardır ve nihayet bitti. içim çok fena şu an ulan ailemden birileri ölse bu kadar fena olmazdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ben ilk izleyip bitirdiğimin (oradaki ilk kelimesi doğru bir yere vurgu yapıyor. evet o kadar yok yaşamcıyım) gecesinde rüyamda rossla rachela telefon açmıştım. ne yapıyorsunuz falan diye sormuştum. sabah kalktım üniye gittim falan erkenden, kütüphanede ders çalıştım. sonra hayatıma çekidüzen verdim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Liebe said: aylardır başka hiç bir dizi izlemiyordum resmen finalini izlemek için az uyku uyuyorum aylardır ve nihayet bitti. içim çok fena şu an ulan ailemden birileri ölse bu kadar fena olmazdım... oooha bunu ben mi yazmışım lan saçmalamışım resmen sarhoş muydum neydim sabahın köründe tövbe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar