Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

publish 19

Eamer

Öne çıkan mesajlar

ben bh yerinde olsam accountu kapatir bilgisayari falan satardim ezmis direk adam valla ne salak bhlar gecende benzeri geldi bana tell atti online olup olmadigimi görmek icin seni gebertcem dedi 100k verirsen yapmam bende hade gel kim kimi öldürcek dedim 2 saat gecti adam paso tell atiyor sonra 75k 50k en son 25k ver birakim dedi 3. saat oldu hala gelmedi böyle adamlarda var ama tanidigim cok baba serefli bhlarda oldu incap. edip bilerek db atmadi jedilerin ne kadar zor exp. kaybettigini bende parasini verdim cekti gitti
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gidip 2 kere incap edip 250k para istiodum ama sonra herifler tamam yollayacaz numarasi çekip bi anda kendilerini iyileştirmeye başladılar.(Al sana uyanık jedi)Heriflerden birine çok hırslandım 2 kere kestim 3.ye gittiğimde adam avdaydı baktım piketlere 250-300 damage verio acıdım...İşte jEdi lar bukadar düştü ki adamın parası da iyiydi...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun)

[Bu mesaj Bayrog tarafından 24 Haziran 2005 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bu arada biri demisti görmedim benim arkadasim theed meydaninda kendine gelen 5bh kesti aralarinda cmde vardi bu bir taktik meselesi ben bile ls0404^heal4000 +ench0002 ile cm+pistol olan arkadasi yendim bir sürüde yemek yemisti 4-5k hami vardi savas 15dk sürdü o kadar dayandim yani sonra mindi falan kalmadi healliycek bende kestim forceda problem olmadi channel yaptim 2 tane infusion sagolsun bekledim adama damage vuramadi health 3k oldu ayni taktigi yapa yapa kestim :) ama uzun bir yöntem normalde bu kadar ugrasmaz ölürdüm bilerek :)

peki ya bu dediklerini elinde 500 damage vuran bir carbine olan cm ye karşı yapabilecekmisin ?

electrolyte attıktan sonra force run mu açıp kapatacaksın ?
adamın yanına gidince sana tekrar atıp uzayacak

500 500 damage yemeye devam edebilirken nasıl sürdürebileceksin ?
LS nin blokunu kıstı adamlar , filmlerde görüyoruz hepsini dodge ediyor jedilar , sürekli ls den sekiyor , sen oyuna koyuyorsun master ls %25 blok

e ne bu şimdi[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Bu respec bh lere çok kıl ooluyorum

adam bh grind etmiyor
nasıl kullanacağını bilimyor
EHE EHE BH jedi öldüreceğiz

lamerlikten başka birşey değil
haa hakkıyla kasmıştır , loot kasmıştır item bulmuştur bıdı bıdı öle gebere avlamayı öğrenmiştir süper de oynuyordur gelir vurur , ki zaten böyle adamlar padawan peşinde koşmazlar.

Adam entertainer , 3 skill masterlı yanına tailor var
respec edip kantin kapısında
bakıyorsun 3 badge in combatla alakası bile yok ama adam level 80 elinde bir silah jedi avlayacam ben diyor
daha ne yaptığının farkında değil.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
draedan, 25 Haziran 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
bunun yanına Jedi ın ruhundan hicbir sekilde anlamayan, sırf rp olan bir class a sahip yüzlerce oyuncu ...

evet birde sırf jedi daha güçlü artık pvp de jedi açmak lazım diyip
jedi açan insanlar var

ls yi açıp açıp kapatıyor oynuyor townda
e tamam banane oynar açarda çöpede atarda , ama pvp de en önce ölmeleri komiğime gidiyor[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

45klik jedi demek, arkasinda en az 1.5 elite profession vardir
demek. 45klik jedi gerizekali degilse kendisini jedi skilleri ile savunmayacaktir zaten.
Deneyim de ayrica 45klik jedi'la kazanilmaz, en az 150k ve ustu jedi'la kazanilir. Anlamiyorum zaten bu yuksek rakamli jedi'a saldirma korkusunu, oldun diyelim, ne kaybedeceksin olsen, adamin xpsini calmaya gidip sonra da olunce kalp kirikligi mi yasiyosunuz nedir? Rahat birakin su low level adamlari ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten hiç anlamışlığım yoktur, birden fazla BH, bir Jedi'ya saldırabiliyorken, Jedi'ya kimse yardım edemiyor.

Bence bu sistem eğer Jedi bir grup içerisindeyse o grubun Jedi'ya yardım hakkı olmalı, ve o grupta mutlaka mutlaka kendi faction'larında ki özel kuvvetlere katılmış olamalı. Böylece Jedi avlamaya giden orada pvp'sini açmış insanlar olabileceğini bilmeli, Jedi'yı savunacak kişilerde her türlü PvP saldırısına açık olduklarını baştan kabul etmeliler.

Bu sistem oyuna daha çok denge getirecektir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi en zor hedef 45-60 k falan olanlar adam çıkartıo rifle i bide 1000 heal basıo vur vurabilirsen
60-120 ise bunları goremiosun.Ya kashyyk de ya evde.Hatta bazen aylak aylak dolanıom bi bakıom bi guild binasının yanında 6 jedi gidiom dikilyom bi anda 2 kişi kalıyolar (onlar da knight olanları)ve ne istion falan yapıolar.İyi blöf yaparsam ve vakitleri yoksa 100k falan kıvırıomç
Bir Bh için bence en iyi hedef 120k-150k oluyor çünkü genellikle levellari tam olmuyo ve jedi-elite meslek arasında sıkışmış oluolar.Adam silah kullanamadıı için kılıç çekio ama onu da kullanamıyo(onu kullanabiliosa da defence ı dusuk oluo) 10 dakka kendine heal basıo sonra force bitince...
150k ustu denemek lazım şimdie kadar bitane 144 var en yuksek[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun)

[Bu mesaj Bayrog tarafından 29 Haziran 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...