Eamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Correspondents and Fan Fest Fixes and Balance Changes Animations * Added in missing Fencer animations * Added in missing Pikemen animations * Added in missing Swordsmen animations Weapons and Damage * Fixed elemental damage type on the red color crystal * Fixed weapon elemental damage. All weapons with an elemental damage amount should now be correctly doing their elemental damage. * Changed Lightning Rifles movement modifier to emulate Rifles instead of commando weapons Jedi Defender * Avoid Incapacitation - Increased Force cost to activate Jedi Healing * Force Sap - Lowered duration and debuff amount * Force Heal - Increased cooldown and execute timers * Total Heal - Increased cooldown and execute timers * Added Mind and Action costs to most Healer abilities Jedi Powers * Force Choke - Armor will no longer prevent Force Choke damage * Mind Blast - Added State effects to ability * Improved Mind Blast - Ability is now single target ability * Force Throw - Added State effects to ability * Force Throw - Is now a cone attack * Force Cloak - Increased cooldown timer * Reduced Force cost of Powers abilities by 50% Jedi Enhancer * Force Armor - Now adds to your Jedi Innate Jedi Armor * Force Armor - Takes a substantial less amount of Force per incoming damage * Force Shield - Takes a substantial less amount of Force per incoming damage * Transfer Force - Increased cooldown timer * Drain Force - Increased cooldown timer * Stasis - Increased cooldown timer * Force Speed - Increased duration of Buff * Added slight Mind and Action costs to most Enhancer abilities Jedi Lightsabers * Reduced action cost of Light saber moves * Reduced Force cost on Saber moves * Advanced Saber Throw - Removed Cone effects from ability * Improved Saber Throw - Removed Knockdown effect from ability * Increased Damage Potential of all Saber Throws Doctor/Combat Medic * Significantly reduced Healing execute timers and cooldowns on all healing abilities * Reduced aggro generated by Healing by 50% on all healing abilities * Reduced Mind costs all healing buffing abilities * Significantly reduced Healing execute timers and cooldowns on all Combat Medic Offensive abilities * Significantly increased amount of Doctor/CM healing Cybernetics * Increased refresh rate on Revive ability from Cybernetic arms * Increased damage ranges on Cybernetic arms Rifleman * Sniper Shot - Added 20 meter minimum range Bounty Hunter * Duelist Stance - Increased amount of defense skill added General Combat * Increased Action cost of KnockdownRecovery Other Publish Notes: Smuggler New Slicing Changes! The “cut blue/red wire” element has been removed from weapon and armor slicing. While slices to weapon and armor will always succeed, each slice will add a small amount of customization points to the sliced object. Any piece of weaponry or armor may have up to a total of 100 points worth of slices. The better a slice is, the more points it adds to the item until it reaches 100 points. However, the more customizations added to an item (the closer to a complete 100 points), the more prone to sudden breakage during use it becomes. The build up is very slow, but 100% customized items may break once every couple weeks. These breakages may be fixed only by a smuggler with slicing skill equal to or greater than the weapon's customization level. A broken weapon or armor piece is de-equipped and cannot be used until fixed by a smuggler. Examining the item displays its customization level, its percentage chance of breaking (usually quite small), and whether it is broken or not. Each item (weapons/armor) will have a set of customization categories. Each category will require a number of slices of increasing value in order to get the full value of the category. These slices must be applied in order. For example, a weapon will have a category called “Increase Firing Rate” which has a maximum of 4 slices, each of increasing quality. Each of these slices then has a cost and results in an increase in firing rate. Here is a list of the new slices: Weapons * Increase Firing Rate * Enhanced Damage * Increased Critical Hit Chance Armor * Enhanced Resilience * Impact Deflections * Hardening (Crit save chance) * Armor Break Defense Entertainers * Entertainers will now heal players from a greater distance. Jedi * Added warmup timer to Jedi Saber Power attack Force Sensitive Village * Fixed issue that prevented the Power Crystals in Mellichae's camp from being destroyed. Improved handling of enemies defending the Power Crystals in Mellichae's camp. * Force Cloaked Jedi will take dam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yorumumu buraya yapayim...Ben hayatimda bu kadar geri zekali insanlar görmedim.Bu deişiklikleri görünce resmen oyundan soğudum.Jediyi oyundan kaldirin oldu olacak.Duzelttikleri iki üç şey var ki bunlari zaten duzeltmek zorundaydilar ama o kadar çok nerfi bir araya koymuşlar ki insani çileden çıkariyor.Smugglera bile sevinemedim.Order 66 uygulanmaya başladi hadi geçmiş olsun[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural [Bu mesaj Eamer tarafından 22 Haziran 2005 03:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 abi niye işte ne guzel Jedi sayısını azaltmaya çalışıyorlar resmen. Belki Jedi'sin ondan tepki gösteriyorsun ve ya göstereceksiniz ama bence gayet normal bir şey abi.Azalsın Jediler de kurturalım ya her yerde jedi görmekten sıkıldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Eamer, 22 Haziran 2005 03:30 tarihinde demiş ki: yorumumu buraya yapayim...Ben hayatimda bu kadar geri zekali insanlar görmedim.Bu deişiklikleri görünce resmen oyundan soğudum.Jediyi oyundan kaldirin oldu olacak.Duzelttikleri iki üç şey var ki bunlari zaten duzeltmek zorundaydilar ama o kadar çok nerfi bir araya koymuşlar ki insani çileden çıkariyor.Smugglera bile sevinemedim.Order 66 uygulanmaya başladi hadi geçmiş olsun Bencede sadece 2 düzgün şey var 1: saberin daha cok vurmasi 2: powerin daha az götürmesi. healing timerin zamanı arttırıldı yazılmış bide eger fazla koymuslarsa zamani ve ambushdan ölürsem BH ye diil SOE ye küfredecem. Jedi sayısını azaltmak icinde baska yöntemler var soenin yaptığı oyuncuuları sopayla dürtmek.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 jedi sayisini azaltmanin en cuzel yolu ÖSS gibi birsey yapsinlaR :) heray bunlarin icindem 5 tanesi jedi olsun diycem ama zaten sayilari cok artik nasil azaltcaklarli adamalrin karaktelrini silmiycekerline gore[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bi yandan sevindim, mind regen i de ilgilendiren food lar piyasa yapacak :) diger yandan uzuldum tavbii, acaip nerf gelmis. simdi healing i bayag bozmuslar, jedi lkarin diger siniflardan tek farki oydu zaten, simdi dmg imizda dusuk bakalım nasıl olacak. diger yandan offense i artirmislar saber ve powers olarak. sonuc itibariyle bi sekilde jedi larin diger siniflardan kesinlikle 1 gomlek ustun olmasi geregi tartisilamaz. normal ler 1kac haftada grind edilirken jedi lar aylar suruyor, en bastaki sebebi bu. neyse, artik nerf mus felan benı oyundan sogutamaz hicbisi, jedi yoksa uzay var yoksa crafting var :D[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=in_testing&message.id=73011&view=by_date_ascending&page=3 bug thread yukardaki, bi okuyun, komik komik bug lar turedi yine.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 dreaden cim görüşelim mind regen foodlar için. bensiz olmaz onlar :) CUdan sonra gördüğüm jedi duellerinde en büyük etken jediların çok sağlam olan healleri. eğer söledikleri gibi 6sn lik bir cooldown gelirse jediliği kafadan bırakabilirim. anca 1-2 snlik bir geciktirme mantıklı.. yinede 1 gömlek üstün kılabilir. saber ataklarındaki force kullanımı düşmesi = daha yüksek seviye lightsaber kullanabilmemiz. buda damage i büyük ölçüde yükselticektir. sanırım o şekilde denge kurmaya çalışıyor soe. ama becerebilir mi?.. sanmıyorum. burda sıkıntılarından söz eden arkadaşlar oyunu sadece jedi olarak değilde "oyun" olarak görürlerse o kadar sıkıntıları kalmaz sanırım :) ayrıca soe nin tek ilgilenmesi gereken şey jedilşer değil.. önce armorsmithlerin faciton armor yapamama sorununa el atsınlar. paramızı hazırladık armor yok piyasda ek: bu arada smuggler değişiklikleri TAM istediğimiz gibi olmuş. bugüne kadar smugglerlık yapmamış arkadaşlar anlayamaz tabi.. ÇOK GÜZEL ÇOOOOOK. *!fugee yi smuggler yapmaya karar verir*[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger [Bu mesaj tunch tarafından 22 Haziran 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hmm templateim master cm master rifle, az da bhydi, sanki sırf benim için yapılmı$ gibi geldi her$ey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Xanatos, 22 Haziran 2005 05:16 tarihinde demiş ki: abi niye işte ne guzel Jedi sayısını azaltmaya çalışıyorlar resmen. Belki Jedi'sin ondan tepki gösteriyorsun ve ya göstereceksiniz ama bence gayet normal bir şey abi.Azalsın Jediler de kurturalım ya her yerde jedi görmekten sıkıldım ben anlaşılmayan şeyşu patch le jedi azalmaz her gün onlarca jedi açılıyor ne azalması yahu jedi azaltmak için patch çıkarıyorlarsa bu adamlar cidden ben oyunu bırakıyorum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya tamamını okumadım ama dediklerinize gore Jedilerin güçlerini mi azaltmışlar ? Eğer böyleyse gerçekten salak bu insanlar. Jedileri artık Novice gibi gezdirecekler herhalde.Onun yerine Jedi olmayı daha da zorlaştırın.Hatta Jedileri kendileri şeçsinler 100 kişi mi hak kazandı.Görev yaptırtsınlar ya da bir çok yöntem var.Yapan Jedi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Beyler bence Bh terminalleri herkeze açık olmalı ve grup şeklinde savaşılamamalı.Bir jedi ile biri savaşırken başka bir BH dail kimse onlara karışamamalı.Ayrıca herkez Jedilere salırabilecekse adillik için Saldıran da büyük miktarda XP kaybetmeli.(Örneğin 1 milyon Xp gider veya görev parasının 2 katı para gider falan)Böylece milletin biyeri yüksek jedilere çok yemeyeceği için düşük jedilerin sayısı azalmağa ve jediler daha da gizlenmeye başlar vedaha yavaş ilerler daha az gözükürler. --Bence Burda daha fazla eşitlik oldu,Peşinizde çok BH var ama öldüklerinde onlar da çok şey kaybedio ve sadece tek gelebiliolar-- Ben bu combat rating işinin neye yaradığını bilmiom ama bu işe yaramalı.Combat rating i artan kişinin damage ve defance ı artmalı ölünce de çok düşmeli(bu da knight rank seviyesi gibi oldu)[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Ayrıca başka bir sistem ile saldrıran BH saldırdığı JEdi ın parasını onu öldürene kadar görmeyebilir bölece knight a mi gidio padawana mi bilemez daa zevkli pvpler olur :D [Bu mesaj Bayrog tarafından 22 Haziran 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Bayrog, 22 Haziran 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Beyler bence Bh terminalleri herkeze açık olmalı ve grup şeklinde savaşılamamalı.Bir jedi ile biri savaşırken başka bir BH dail kimse onlara karışamamalı.Ayrıca herkez Jedilere salırabilecekse adillik için Saldıran da büyük miktarda XP kaybetmeli.(Örneğin 1 milyon Xp gider veya görev parasının 2 katı para gider falan)Böylece milletin biyeri yüksek jedilere çok yemeyeceği için düşük jedilerin sayısı azalmağa ve jediler daha da gizlenmeye başlar vedaha yavaş ilerler daha az gözükürler. --Bence Burda daha fazla eşitlik oldu,Peşinizde çok BH var ama öldüklerinde onlar da çok şey kaybedio ve sadece tek gelebiliolar-- Ben bu combat rating işinin neye yaradığını bilmiom ama bu işe yaramalı.Combat rating i artan kişinin damage ve defance ı artmalı ölünce de çok düşmeli(bu da knight rank seviyesi gibi oldu) zaten jedi ların hepsi saklanıyorlarki. Player city dışına çıkmaya korkuyor adamlarr. Paranoyak oyunu olmaya başladı artık player city e shuttle olunca durduk yere laf aatanlar , efendime söyliyim seni pislik bizim arkadaşlarımı avlamaya geldin sizi istemiyoruz burada bıdı bıdı. Bh gelsin kantine gir. Bh gitsin kantinden çık 15 dakika grind et , aha bh geliyor kaçınkaçın , 30 dakika bh nin kapıdan sıkılıp gitmesini bekle. Bazı bh ler gıcıklığına macroya bırakıp saatlerce orada sen kapıdan dışarı çıkana kadar beklesin. Sende kafayı yeme. Zaten padawan olayı saçma sapan birşey , elinde sopa tutmayı bilmeyen tipler gibi duruyorlar. Birde damage düşürüyorsun. Heal ıda padawandan kaldırda hiç heal edemesinler kendilerini combatta ne biçim iş anlamadım ben.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ezilen jedilara lafım yok, cidden çok ayıp ediyor Soe. Fakat benim sözüm publishe veya Soe'ye değil. Harun arkadaşım bu oyunu jedi olmasa kim alır demiş. Bu oyunu ben alırdım arkadaş. Kotor online oynuyor gibi bir ekranda 150 jedi görmek bayıyor insanı. O zaman ismini değiştirsinler demişsin. Ben bu haline isim değişikliği öneriyorum Kotor online, nasıl? Malesef star wars evreni ışın kılıcından, use the force luke! geyiğinden biraz daha fazladır. Çünkü kendisi azıcık evrendir. Ben sağlam bir bilimkurgu evreni olduğu için severim Star Wars'ı. Exar Khun'da bilirim, diğerlerinide bilirim o ayrı. Çünkü jedi/sith kavramları evrenin içinde, üzerinde değil ve taa en başından beri bu gruplar cumhuriyet sınırları içinde sayıca çok az oldular(cumhuriyet sınırı dememin nedeni birinin çıkıp "ya sith imparatorluğu buda mı az! hımhımhım..." deme ihtimali:P) Ben SW online'ı ilk duyduğumda müthiş heyecanlanmıştım. 1000'lerce kişilik imp. reb. savaşlarını düşünen kim heyecanlanmaz? Ama sevgili Soe zamanlardan jediların neredeyse bittiği hani Luke'da olmasa soyunun tükeneceği vakti seçti ama arkasında durmadı. Oyun içeriğinide beceremedi. Ama ben hala laser silahlarımın büyüsüne kapılıp aşındırmadık gezegen bırakmıyorum. Amacım polemik başlatmak değil ama jedi'sız kim oynar sorunuzun cevabının verilmesi bana önemli geldi. Çünkü Harun arkadaşım gayet kızgın ve kendinden emin gibiydi. Şakayla karışık dip not: E abicim adamlar mis gibi droid çalıştırmıyor Kashyyk'te. Dediğin gibiyse jedilar için sorunu kısmen çözmüşler. Sen adamları sövmüşsünde daha ne yapacaktılar ki Corellia'da mı droidleri disable edeceklerdi:D O kadar inhabitat bir yer yoktu ki önceden. Haa aç gözlüler tabii o başka:) [signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... [Bu mesaj Redeagle tarafından 23 Haziran 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 para için herşeyi yapar soe bakın expansion u alın diyip göz kırpıyor adamlar.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Redeagle, 23 Haziran 2005 01:30 tarihinde demiş ki: Ezilen jedilara lafım yok, cidden çok ayıp ediyor Soe. Fakat benim sözüm publishe veya Soe'ye değil. Harun arkadaşım bu oyunu jedi olmasa kim alır demiş....... Amacım polemik başlatmak değil ama jedi'sız kim oynar sorunuzun cevabının verilmesi bana önemli geldi. Çünkü Harun arkadaşım gayet kızgın ve kendinden emin gibiydi. Offical poll sonuçları. Ben Oyunda jedi olunmasa almazdım çünkü oyunda SW ye ait bişi kalmazdı gibi. tabiki şehir meydanında force meditation yapanları demiyorum ama Jedi olmasa force olmasa CDEF saber(artik lightsabere böle dicem) olmasa Bu oyunda hiç Episode 3ümsü yada clonewars ımsı bişi bulabilirmiydin? Şöyle birşey var Eğer oyunda hiç jedi olunmasaydı yada olmasaydı oyunu oynamazdım ama bazı kişilere jedilik hakkı verilip bana asla verilmeyeceğini bilseydim gene oynamazdım. Jedileri azaltmanın en azından Online jedileri azaltmanın yoları var. ama tüm sistemin değişmesi gerekir. SOE ise daha önce sölediğim gibi sopayla dürtüyo jedileri sadece.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ilk basladigimizda ki 2. veya 3. ayına denk gelir, hicbirimizin aklinda jedi olmak yoktu. niye? cunku dev lerin aciklamalarina gore , jedi padawan i acmak cok cok cok zor olcakti, acilsa bile 1 yilda ancak knight seviyesine gelinecekti. Jedı oldugunde harbıden butun temp ı ucardı o zamanlar. Bu yuzden hıcbırımız jedı ıcın oynamadık oyunu aylarca, ama hicbirimiz. Jedi olmayan yeni bir server dilegiyle ya da en azından bastan jedı grınd ın acilacagi ve harbiden hayatta kalmanın cok zor , tam bir paranoya jedi hayatının olacagı server dılegıyle[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 draedan a katılıyorum : ) yeni bir server açılmasını çok istiyorum...[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse SWG: Satto of Eclipse (retired) WoW: Revhas of Burning Legion (Level 54 Paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben de haruna katılıyorum olmak istediğin tempe bakıyorsun karar veriyorsun diğer templerde 1-2 haftalık emeği çöpe atıp beğendiğin profa transfer olabilirsin ls master olacam diye yola cikiyon sonra cu geliyo diyonki defender olalim amdem bu ls dandik sonra patch cikiyo olmak istediğin defender yerine bu sefer ulan powera gecelim bari diyon jedi da bu kasış işleri normal profdan hem xp hem de bh lar yuzunden kat be kat daha zor oldugundan salak salak oyuna alt charınla girip ona buna laf atarak birşeylerin düzeleceği değişeceğini umarak beklemekten başka bişey yapmıyon. ben jedi olmak 1 yıl da sürseydi de 30 kusur prof masterlanmak zorunda kalınsaydı da ya da herhangi bir şey bunu makul karşılayıp jedi kasardım ama zirt pirt yapılan bu değişiklikler inanın oyundan soğutmaktan başka birşey değil. ben daha paddy im boyle dusunuyorum, dunya emek cekip tempi tamamlamışlara yapılan haksızlık.. ace[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: HarunRasit, 22 Haziran 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Aynen oyle paranoyaklik ii bisidir jedi icin bir sure paranoyak takildimdi taaki rifle bh olana kadar kacip durdum 7 bh beni kesti 1 haftada level 44 jediim piketlerin arasinda daldi bir bh aldi helal!!! olsun ii hakladi benim gibi bir jedii ne diyeyim gecen gun alt charla bh actim apev ide bir pada ile kapistim yeni buda oorenmeye calisiom kiyamadim adami kesmeye o rebel ben imp reave strider taniktir olaya neden?? sebep su ben benim dengim olmayani kesip ne zevk alacam ne olacak onu kessem adam ucdort saatlik grindini kaybedecek yazik role playe diceksiniz de level 80 in level 48 e girmesimidir roleplay ??? ayrica faction gozetmeyen bh lara da acaip gicigim adam kend factionunun jedisini kesio factionu terket oole oyna bari ne die imp yada rebel oluyon adi arti jedi padawanlar baya bir paranoyak nedenini ne zaman anlarsin bilionmu tiucuum o saber hiti kullanarak bir 600k kas tabi once 0020 ls almiosan bu rakam birkac milyonu bulur defense yada heal gibin cok onemli skilleri gibin nie gidip onca grind ediom millet icin o birkac skili almak respecle bile olsa kolay deil inan kolay deil sen kas 120k xp yap 2 saatte bir bh gelip negativ yapsin super bh i bh yapacan anca kendi levelinde jedii alabilecek dengi adamlara dalabilecek teke tek yada 2 jedie max 5 bh dalabilecek ki anca boyle duzelir bu is heheh saygilar selamlar Bu konuda hata sende bence niye level 44 birakiyorsun kendini madem terme girmeyi göze almisin bare levelini 80 yapki 3k ham olsun ll44 iken hamin 2k kadar bisi rifleman 2-3 vursa zaten incap.sin bence burdaki en buyuk hata sende birde evet jedi güçlü olmali ama madem bu olmuyorsa ben padawanken carbineer+jedi idim h(hala öyle sayilirim gerci carbineden geriye pek bisi kalmadi) bh mi geldi cikar carbini yatir yere kes onu gerektiginde 1 heal yap 5 vurusta adai keiyordum 1 aydir jediyim 15 e yakin bh gelmistir hala ölmedim durumuna göre kactim durumuna göre savastim birde suna gicik oluyorum bir bh gelmis kesdim adami force %50 1dk gecmeden 2 bh geliyor bare araya bir süre koysunlar yada milletin durumuna gore görevi alma sayisi artsin yani bir knighti 5 kisi lairken padawani 1 kisi alsin max. bu arada biri demisti görmedim benim arkadasim theed meydaninda kendine gelen 5bh kesti aralarinda cmde vardi bu bir taktik meselesi ben bile ls0404^heal4000 +ench0002 ile cm+pistol olan arkadasi yendim bir sürüde yemek yemisti 4-5k hami vardi savas 15dk sürdü o kadar dayandim yani sonra mindi falan kalmadi healliycek bende kestim forceda problem olmadi channel yaptim 2 tane infusion sagolsun bekledim adama damage vuramadi health 3k oldu ayni taktigi yapa yapa kestim :) ama uzun bir yöntem normalde bu kadar ugrasmaz ölürdüm bilerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 birde Harun idiot yerine aptal lafinni kullanirsan sevinirm bu sana karsi oldugumdan degil en azindan dilimiz elimizden gitmesin diye buna özen gösterirsen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: draedan, 23 Haziran 2005 11:44 tarihinde demiş ki: ilk basladigimizda ki 2. veya 3. ayına denk gelir, hicbirimizin aklinda jedi olmak yoktu. niye? cunku dev lerin aciklamalarina gore , jedi padawan i acmak cok cok cok zor olcakti, acilsa bile 1 yilda ancak knight seviyesine gelinecekti. Jedı oldugunde harbıden butun temp ı ucardı o zamanlar. Bu yuzden hıcbırımız jedı ıcın oynamadık oyunu aylarca, ama hicbirimiz. Jedi olmayan yeni bir server dilegiyle ya da en azından bastan jedı grınd ın acilacagi ve harbiden hayatta kalmanın cok zor , tam bir paranoya jedi hayatının olacagı server dılegıyle Draedan'ın yazdıklarını önceki postumun çok uzun olduğunu düşündüğümden eklememiştim. Oyun çıkmadan önceki incelemelerde oyun içi mesajların ve yapılan hareketlerin bile jedi olunup, olunmamasına etki ettiğinden bahsediliyordu. Ben bu şekliyle jedi karşıtı gibi algınlandıysam özür dilerim. Ama Soe sözünü tutsaydı az sayıda ve film/çizgi romanlarında gördüğümüz kalıplara uygun jedilar olurdu. Bu durumda şikayet edenlerden biri olmazdım. Burda suç hiçbir oyuncunun değil, bir tek yapımcıların. Oyun klon savaşları zamanında geçse, belki gene bu durumu problem etmezdim. Hem etraf daha bir şen(savaşlar filan) daha bir canlı olurdu. Malesef birilerinin daha öngörüşlü olabilmesi ve oyun yapmanında bir ciddiyeti olduğunu anlaması gerekirdi. O gezegen işini ciddi olarak söylemedim. Yeni gelen gezegenin robotların çalışmaması için en doğal gezegen olduğunu söylemeye çalışıyordum. Dipnotçuk: Eheheh 8 aydır falan oynuyorum. Daha anca 10 badge im olmuştur:) Ayrıca badgeler gezip görülecek yerleri de içeriyor? [signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... [Bu mesaj Redeagle tarafından 23 Haziran 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bence bu publishin çıkmasinda bir çok neden var ve evet jedi sayisi bu nedenlerden birisi.Jediye karşi büyük bi nefret var.Bu nefreti duyanlarin en başinda low level jediyi bile kesemeyen bhler var.Çünkü çoğu respecle bh olmuşlar ve deneyim sahibi değiller.Her ölende gidip bh forumunda ağlayinca olan oldu bu kadar ağlamaya ben bile dayanamazdim.Ayrıca etrafta bu kadar çok jedi görmenizin nedeni jediyi gruba mecbur bırakmış olmalaridir çoğu saklandiği şehirden ortaya çıktı.son olarak bazı kişiler publishi okumadan yorumda yapmiş jedi sayisini sınırlıyor diye hiç bir alakasi yok.Etkilenen çoğunlukla full template jediler.Master defender olmayan heal ile büyük bi sorun yaşayacak emin olun. (bonus) bu kadar aptal bh varken jediler rahat olsun:worst bh ever uzun gelirsa sağ üst köşe yeterli seviyeyi anlamak için. [signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural [Bu mesaj Eamer tarafından 24 Haziran 2005 07:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eamer tarafından 24 Haziran 2005 07:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Eamer, 24 Haziran 2005 07:54 tarihinde demiş ki: (bonus) bu kadar aptal bh varken jediler rahat olsun:worst bh ever uzun gelirsa sağ üst köşe yeterli seviyeyi anlamak için. okudugum en iyi hikayelerden biriydi heh[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Cidden sonunda adam lafı ardı ardına yapıştırmış. Çok beğendim.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar