Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günaydın Türkiye...Günaydın Paticik...

St_Dreamer

Öne çıkan mesajlar

kadıköy kavruluyo yaw evde don paça oturuyom gene de sıcaktan nefes alamıcak duruma geldim..her yeri açtım ceryan yapsın diye bana mısın demiyo yaw.. üfff..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ya tum camlar acık boksırla dolasıom evde halada pişiom ne bu sıcak ya terlıooom[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
:rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:

karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki:
peki biz sizi ararız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arina, 02 Temmuz 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
zonguldakta da baya sıcak var allahtan arada esiyoda biraz rahatlama şansımız oluyo.bu havada en iyisi evde oturmak çunku evler sıcak oluyo

Zonguldak yanıyorrrrrr..

Sahile git serinle derim ben yada denize :)[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Sosyal ağlarda paylaş

Günün tatil tavsiyesi.Nevşehir-Kapadokya.Özellikle sahil kasabalarında yaşayıpta deniz turizminden sıkılanlar için.Gezilecek yerler çok ve güzel.Peri bacaları,yeraltı şehri,uçhisar,ortahisar..İnsanları sıcak kanlı ve sevecen.
öss muhabbetine gelince sözel zordu(özellikle tarih) bence bu sene sözel yerlerin puanı düşecek...[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha emin ol hala çok sıcak ama ara ara esen meltem serinletiyor.Ama gün ortası kendini bir yerlere hapsetmen gerekiyor çünkü o saatlerde rüzgar bile sıcak esiyor .Birde metabolizmana bağlı biz alıştığımız için fazla etkilemiyor sıcak[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
Sosyal ağlarda paylaş

Erzurum'da hava kapalı yağmur öncesi basıklık var
Saat 17:oo'da kros'a çıkacam bakalım nasıl olacak :=)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

abi antalyaya taşındığım ilk sene bi tanıdık söylemişti
antalyanın havası .rspu karı gibidir sağı solu belli olmaz diye
sabah sıcaktan yanarken şu anda yağmur yağıyo ![signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
sen nerden duydunda geldin be :P
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj kermit tarafından 02 Temmuz 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...