Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 kadıköy kavruluyo yaw evde don paça oturuyom gene de sıcaktan nefes alamıcak duruma geldim..her yeri açtım ceryan yapsın diye bana mısın demiyo yaw.. üfff..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ben, Yaz okulu + Bursa + Basık nemli ve sıcak hava = Yaşamıorum ben. Siz, Eğlence + Gezinti + Bikinili hatunlar + Deniz + Antalya + Bodrum = Yaşıyorsunuz siz.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 istanbuldayım dötüm terlio nemden,moralim bok gibi..2 sonra antepe gidiorum artı yaz okulu...sıcak görmek isteyenler benle gelebilir oraya..ben yanmışım siz ne diosunuz yaw:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya ben usutmusum anlamiom !! insan sicaktan usuturmu ya ...[signature][hline]Reality is just a fucked up Dream ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Çanakkale yanıyoo[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 valla ya tum camlar acık boksırla dolasıom evde halada pişiom ne bu sıcak ya terlıooom[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Dplmt, 02 Temmuz 2005 12:46 tarihinde demiş ki: Ankara Sıcak..Öss açıklanmasına gün sayıyorum..BU KADAR. bende sayıoyrum,bir açıklansa...Sizce bu sene nerelerinin puanları yükselir?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: arina, 02 Temmuz 2005 13:55 tarihinde demiş ki: zonguldakta da baya sıcak var allahtan arada esiyoda biraz rahatlama şansımız oluyo.bu havada en iyisi evde oturmak çunku evler sıcak oluyo Zonguldak yanıyorrrrrr.. Sahile git serinle derim ben yada denize :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Günün tatil tavsiyesi.Nevşehir-Kapadokya.Özellikle sahil kasabalarında yaşayıpta deniz turizminden sıkılanlar için.Gezilecek yerler çok ve güzel.Peri bacaları,yeraltı şehri,uçhisar,ortahisar..İnsanları sıcak kanlı ve sevecen. öss muhabbetine gelince sözel zordu(özellikle tarih) bence bu sene sözel yerlerin puanı düşecek...[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Antalya Yıkılıyooooooooooo........çook sıcak[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yrn bodrum yolcusuyum.bodrumn sıcaklıgı uçaktan indigin an eritiodu geçen sene bana bu senee nasıl[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ahaha emin ol hala çok sıcak ama ara ara esen meltem serinletiyor.Ama gün ortası kendini bir yerlere hapsetmen gerekiyor çünkü o saatlerde rüzgar bile sıcak esiyor .Birde metabolizmana bağlı biz alıştığımız için fazla etkilemiyor sıcak[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Erzurum'da hava kapalı yağmur öncesi basıklık var Saat 17:oo'da kros'a çıkacam bakalım nasıl olacak :=)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 abi antalyaya taşındığım ilk sene bi tanıdık söylemişti antalyanın havası .rspu karı gibidir sağı solu belli olmaz diye sabah sıcaktan yanarken şu anda yağmur yağıyo ![signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 02 Temmuz 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ist. de şu an itibarı ile sıcak ama rüzgarlı yer yer parçalı bulutlu bi hava var pasp./bahçeşehir[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar