Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cici bayanlar sizde Lag durumu nedir?

Zedna

Öne çıkan mesajlar

Hello,

We are aware that there are some issues on some of our realms, and we are working hard to resolve the problem as soon as possible.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

sora bu var denemek lazım
We are aware of certain latency problems some of our players have encountered since the 1.5.0 patch.

We need more information about these problems but to be sure that the information reported is not caused by other problems, please make sure to delete the WDB, WTF and Interface folders from your World of Warcraft directory. When this is done, please try the game again.

If the step above did not resolve your issue, you can try to log on another realm (a low populated realm) with another character.

If you do not encounter any problem on the second server, then it is possible that you are currently playing on one of the realms that currently have some problems.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hatta daha temiz vereyim girin yazın şikayetinizi oraya
http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=103729&p=1&tmp=1#post103729[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Suark tarafından 01 Temmuz 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yazdık yukarda ama adamlar telekoma öle kaptırmışlar ki benim mesajı görmediler heralde devam ettiler telekoma yardırmaya:) neyse hayırlısı:P[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
Sardokar-Human-Paladin
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

Ya adamlar sacmalamis bence ...
Loginde bi kez kasio zaten ben baska bi realm e girdim 10k-15k degildi ama yine yuksekti belirli bir sure sonra disconnect atio..

Yine aynı seyi demisler yok traceroute yollayin yok karakteriniz hangi serverda su nerde bu nerde heryerde sorun yasiomusunuz problemi aciklayin falan filan ..

Ya 2-3 saat once pasa pasaq oynuoduk iste birden firladi pingler bi haltlar oldu.. Bunun ISP ile falan bi alakasi oldugunu coks anmiyorum cunku yurt disi baglantilarim su an super sn de 2-3 mb gidio download..
( :) şaka degil 100M/10M)

[Bu mesaj kucukti tarafından 01 Temmuz 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ozmn bide suna cevap verin icim rahatlasın neden guildimdeki hicbi arkadasımda lag yok ? bi durum varsa butun servera yansımalı.Ayrıca bana 500m ilerde oturan arkadasım aynı serverda miss gibi oynuyor ben niye 5k ping cekioyorum ?Ayrıca oda benm accm ile girebiliyor evinden gene 200ms fakat ben onunkiyle giriyorum gene 5k ? Ayrıca cogu arkadasım gibi bnde yabancı sitelere ulasamıyorum yada cok gec ulasıyorum ? Bunların hepsi Blizzden kaynaklanıosa ben aptalım anlamıyorum dediklerinizi. . .[signature][hline]Kalitzburg/60/Troll/Rogue
Kalitz/27/Human/Priest
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soth, 01 Temmuz 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
yazdık yukarda ama adamlar telekoma öle kaptırmışlar ki benim mesajı görmediler heralde devam ettiler telekoma yardırmaya:) neyse hayırlısı:P

Bende gördüm sen yazdıktan sonrada sonuç ne yani adamlar nedemiş cvp olarak bunuda açıklayabilirsen çook sewinirim biraz zahmet veriyoz ama blizzardın sitesi bile zor açılyo :([signature][hline]O==[=============- -============]==O
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kalitzburg, 01 Temmuz 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
Ozmn bide suna cevap verin icim rahatlasın neden guildimdeki hicbi arkadasımda lag yok ? bi durum varsa butun servera yansımalı.Ayrıca bana 500m ilerde oturan arkadasım aynı serverda miss gibi oynuyor ben niye 5k ping cekioyorum ?Ayrıca oda benm accm ile girebiliyor evinden gene 200ms fakat ben onunkiyle giriyorum gene 5k ? Ayrıca cogu arkadasım gibi bnde yabancı sitelere ulasamıyorum yada cok gec ulasıyorum ? Bunların hepsi Blizzden kaynaklanıosa ben aptalım anlamıyorum dediklerinizi. . .

bildigim butun yabanci sitelere ping attim hic bir sakatlik yok , ayrica tt nin sitesine bakmis arkadaslarada sordum yurt disi cikislarinda bisi yok blizzden kaynaklaniyor[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sosyal ağlarda paylaş

ne yazıcaklar abi urasıyoz bakıyoz yapacaz dan başka bişi demez ki bunnar.

hmm ben henüz oyuna bakamadım ama ben iş yerinde cok rahat giriyorum adamların sitesine. yani onla ilgisi vart mı bilmiyorum da oyuna ben henüz bakamadım umarım bende normaldir:P[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
Sardokar-Human-Paladin
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

We are aware of certain latency problems some of our players have encountered since the 1.5.0 patch.
(1.5.0 patch inden sonra kimi oyuncularin belirgin problemlerle karsilastiginin farkındayız)

We need more information about these problems but to be sure that the information reported is not caused by other problems, please make sure to delete the WDB, WTF and Interface folders from your World of Warcraft directory. When this is done, please try the game again.
(Bu problemler hakkında daha detaylı bilgilere ihtiyacımız var, ancak report etmeden once sorunun baska seylerden kaynaklanmadigini garantilemek icin WDB,WTF,Interface seylerini World of Warcraft folderindan delete edip tekrar deneyin ) Buna lol diyorum :)

If the step above did not resolve your issue, you can try to log on another realm (a low populated realm) with another character.

(Eğer yukardaki adım sorununuzu cözmediyse baska bir realm ( low populated olan) e baska bir karakterle logon olmayi deneyin)

If you do not encounter any problem on the second server, then it is possible that you are currently playing on one of the realms that currently have some problems.

(Eğer ikinci logon oldugunuz serverda da herhangibir sorunla karsılasmadıysanız muhtemelen problemli realmlerden birinde oynuyorsunuz demektir)

Neden kasip bunu cevirdim cunku blizzard ne zaman lag problemi soylense bunu copy paste edio :) yapistirio forumda acilan sorunun altına sonra herkesten ayri bi topikte tracerout falan istio yani kısacası sacmalio ...

Neyse umarım kısa zamanda duzelir ...
Sosyal ağlarda paylaş

eheh bunu dusunmuslerdır herhalde =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...