Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Japon buluşu...!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet japonlar yenilikte sınır tanımıyor..buluşlarının adı Erkek Arkadaş Kolu Yastığı! Üstelik birde bu yastığın yalnızlık giderdiğini iddaa etmişler... :) Şimdi meraktan soruyorum bu yastıkla yalnızlık nasıl giderilir? Yani erkeklerin yalnızlık gidermedeki fonksiyonları buysa bana yanlış anlatılan bir şeyler var diye düşünüyorum :)

http://www.showtvnet.com/haber/teknoloji/29092004/yastik.shtml[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Mesaj tarihi:
yapma ya..rezil olduk desene ..
kusura bakmayın :P[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 01 Temmuz 2005 03:16 tarihinde demiş ki:
kızın sevgilisi ölmüş ya, ne güzel şarkı yazmış, yastık neymiş :(

bu yastık la yetinsin artık dicemde ,üstüme uççan die korkuyorum[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
Mesaj tarihi:
Şahsen gece bi kolla yatmak hiç de hoş bir fikir değil! özellikle parayonak falansanız. ya gece sizi boğarsa ! :D[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
noluyor lan :) paticik kan ağlıyo[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
Mesaj tarihi:
bu çok eski yaa
haberlere falan çıktı[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
Bunun farklı modelleri de vardır, "çiroz sevgili kolu", "atletik yapılı sevgili kolu", "dombalak sevgili kolu", "body'ci sevgili kolu(ortopedik)"...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
bu bişey değil ya seks koltuğu vardı saçma sapan bişey midem bulandı görünce videosunu eheh alkışlarlayaşıyorum.com da vardı sanırsam japonlar gerçekten saçma sapan şeylerde ustalar -_-[signature][hline]
"babanıza sorun"
*kilit*
5dk sonra
*kendi mesajını siler*
*konuyu tekrar açar*
Mesaj tarihi:
yarı otomatik sex pistolu falan da bekliyoruz yakında[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
  • Yeni Oluştur...