Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Japon buluşu...!!

trapt

Öne çıkan mesajlar

Evet japonlar yenilikte sınır tanımıyor..buluşlarının adı Erkek Arkadaş Kolu Yastığı! Üstelik birde bu yastığın yalnızlık giderdiğini iddaa etmişler... :) Şimdi meraktan soruyorum bu yastıkla yalnızlık nasıl giderilir? Yani erkeklerin yalnızlık gidermedeki fonksiyonları buysa bana yanlış anlatılan bir şeyler var diye düşünüyorum :)

http://www.showtvnet.com/haber/teknoloji/29092004/yastik.shtml[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 01 Temmuz 2005 03:16 tarihinde demiş ki:
kızın sevgilisi ölmüş ya, ne güzel şarkı yazmış, yastık neymiş :(

bu yastık la yetinsin artık dicemde ,üstüme uççan die korkuyorum[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

bu çok eski yaa
haberlere falan çıktı[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun farklı modelleri de vardır, "çiroz sevgili kolu", "atletik yapılı sevgili kolu", "dombalak sevgili kolu", "body'ci sevgili kolu(ortopedik)"...[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Sosyal ağlarda paylaş

bu bişey değil ya seks koltuğu vardı saçma sapan bişey midem bulandı görünce videosunu eheh alkışlarlayaşıyorum.com da vardı sanırsam japonlar gerçekten saçma sapan şeylerde ustalar -_-[signature][hline]
"babanıza sorun"
*kilit*
5dk sonra
*kendi mesajını siler*
*konuyu tekrar açar*
Sosyal ağlarda paylaş

yarı otomatik sex pistolu falan da bekliyoruz yakında[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...