Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Evet arkadaslar baslıktada belirtigim gibi oyunu sipariş edipte eline ulsan varmı acaba? Bende hala acquired from stock yazip duruo hala shipped a gecmedi deli olcam ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 eheh abı senınkı sanırım bıraz zor gelmesı benımkı 10 yola cıkdı su anda beklıyorum ama cuma ya kadar alırım dıye dusunuyorum oyunu ama emın degılım en fazla 15 gun surer tahmınce gumruk bızım ptt fılan ama normalde 5 10 gune gelıyomus[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 swordy sayet ist oturuyorsan yani bu kadar kasıcagına iptal et ist magazalardan al pazartesi ama yanlış yöneldırmek istemıyorum insanları :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Yola cıktıysa iptal edemez.Ama 2 güne gelmez uk den kargo. Haftaya Cumaya kadar gelicektir umarım..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 benim 9 şubatta yola çıktı da herhalde çarşambayı bulur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Eternal, 12 Şubat 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Yola cıktıysa iptal edemez.Ama 2 güne gelmez uk den kargo. Haftaya Cumaya kadar gelicektir umarım.. Henuz yola cıkmadı fakat dunkkanlarda diosunuzda Türkiyede hangi dukyan satıoki?[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 d&r dan almıs bugun arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: tanis, 13 Şubat 2005 00:32 tarihinde demiş ki: d&r dan almıs bugun arkadas. Ben istanbuldayım hangi D&R ve kac paraya yani 100 milyona almam sahsen?[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 benim de 10 unda shipped oldu ve hala elime geçmedi...ama insanlar dnr dan bimeks den alıp oynamaya başladılar bile....vallahi ülkem beni yine şaşırtmayı başardı...helal olsun be Türkiye...helal olsun Aral İthalat![signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 10 unda ship olan sey United Kingdom dan 12 inde eline gelebilirmi ? Yurtiçinde bile 2 gün sürer bi paketin gelmesi. Cumaya kadar gelir diyorum umarım. 18ine kadar.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 5 gün var abi daha ya :( Pzts falan gelse çok güzel olurdu.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Pazartesi-Salı geldi geldi, gelmedi, gelir sonra. :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Sw0rdy, 13 Şubat 2005 00:36 tarihinde demiş ki: said: tanis, 13 Şubat 2005 00:32 tarihinde demiş ki: d&r dan almıs bugun arkadas. Ben istanbuldayım hangi D&R ve kac paraya yani 100 milyona almam sahsen? [signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bimeks d&r toyzz shop satiyor.. Bimeksten 82.9 ytl ye aldım :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Cok deilmi ya :D[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 walla ben de bi ara dusundum yarin gidip alsam mi 82.5 e diye ama bilmiyorum sendit ten geleni de satarim 70 ten bi 10 ytl zararim olur tabi deger mi degmez mi tartisilir.. yani en senditten en ii ihtimal persembe-cuma en kotu de haftaya pazartesi falan gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Abi geldimi gelmedi ne zaman gelcek derdi yok :) peşin fiatina 10 taksit çok deil bence...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Hmm taksitte yapiolar dogru bak dusunmemistim o zaman kac paraya gelio aylık matematik iyi deilde :D ?[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 neyse beklicez hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Way, 13 Şubat 2005 01:06 tarihinde demiş ki: yani en senditten en ii ihtimal persembe-cuma en kotu de haftaya pazartesi falan gelir Daha önce send it ten bişey aldın mı yoksa tahminden mi ibaret bu? Umarım sadece tahmindir :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Tahminle alakası yokki bunun sonucta dış ulkeden gelio ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: BlackRose, 18 Ocak 2005 12:53 tarihinde demiş ki: ...bana en erken 3 günde en geç de 1 haftada geldi buradan siparişlerim... Black Rose daha önce buradan çok fazla sipariş vermiş birisi. Onun için sormuştum arakdaşa.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eureeka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bizimkiler 10 Şubat'ta çıktı yola. Halen beklemedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Evet, benim de 10'unda "Shipped" statüsüne geçti. Yarın gelecek eminim. :)[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 aynı şey benim içinde geçerli 10 da Shipped 1 hafta içinde görederilecek ama hangi korgo ile gödereliceğini bilmediğim için PTT den sordum oradan gelebilirdiye o radaki adamlarda gümrükten 20-21 anca geçer gibisinde bişeler söylediler artık yalanmı doğrumu görücez.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar