MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 arkadaşlar benim yaklaşık 6 ay önce formatlattırdığım ve üzerine SP2 ile yüklettiğim bir WinXP var. eski makinamda kablonetim gayet güzel çalıştığı halde bu makinada kablonet 10 dkda bir falan kendiliğinden kesiliyor. sanırım problem modem ayarlarıyla ilgili ama ben bir şey anlamadım. bir fikri olan var mı?[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 windows xp ile alakalı olcağını sanmıyorum. modemin ışıkları sönüp activity mi gidiyor? yoksa activity lambası yanmasına rağmen internetin de gidip geliyor? kablolarda sorun olabilir. kesilme, kopma gibi şeyler varsa internete etki edebilir. yükseltici gibi cihazlar varsa, hat sana gelene kadar birçok kez birbirine bağlı farklı kablolardan geçiyorsa, internetinin sürekli kopma nedeni bu olabilir. ya da asıl merkezden kaynaklı bir sorun olabilir. kablo internet hizmet numarasını arayıp konuştun mu adamlarla? kendilerinden kaynaklı birşeyse hemen düzeltirler.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yok evde iki makina var dğer makinada hiçbir kesilme falan olmuyor fakat bunda gidip gelmiyo. modemde Status PC Cable Power lambaları var. cable lambası gidiyor. dolayısıyla net de gidiyor.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 diğer pc'de aynı modem, aynı kablolarla felan denedin mi? ethernet kartında sorun olabilir o zaman. driverlarını kaldırıp bir daha kurmayı dene. ya da sitesine bak, güncel driverları bul. google'da o ethernet kartıyla arama yap, belki benzeri şikayeti olanlar vardır. kasayı aç ethernet kartını sök bir daha tak, iyice yerleştir felan. eminim bunlar aklına gelmiştir ama bir daha dene.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 USB'den bağlıyorum:D[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hmm usb kaynaklı birşey olabilir o zaman. anakartının usb driverlarını yükledin mi? winxp'de usb patchi gibi birşeyler vardı sanki benim anakartımda. anakartının driverlarında da problem olabilir, kendi sitesinden güncel yamalara bir bakıver. ya da firmware felan vardır onları bir araştır[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 cable sonuorsa ya faturada problem vardir yada frekans cok yukselmis yada dusmustur. hemen kablo neti aramani oneririm.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ama urza diyorum ya diğer makinada gayet iyiçalışıyor kopmadan....[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 fatura problemi o :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar