Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anger management?

Brad

Öne çıkan mesajlar

said:
fizban, 22 June 2003 15:04 tarihinde demiş ki:
levie nerden indirdin filmi ? kalite nasıl bi de ?[hline]Bonecrusher:
yoğurttan çıkmış ak çatal

imeshten çektim.kalite en işte çok iyi de değil kötü de.[hline]How can you see into my eyes like open doors.
Leading you down into my core
where I've become so numb.
Without a soul
my spirit's sleeping somewhere cold
until you find it there and lead it back home.

Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok sevdim filmi açıkçası. Jack Nicholson'a ağır baba karakterinin daha çok yakıştığını kabul etmeliyim ancak filmdeki karakterini de oynarken sıkıntı çekmemiş gibi, gayet de iyi bir performans sergilemiş de diyebilirim. Sonları geyik olmuş diyenlere de katılmıyorum pek, sonlardaki olaylar olmasaydı filmi "boş" bir komedi filmi olarak değerlendirirdim, conclusion bölümü tamamen atlanmış olurdu. Bir de benim en çok güldüğüm noktalardan biri adamın her mahkemeye çıktığında düştüğü komik durum. Kesinlikle komedi sıkıntısı çekip Johnny English gibi bomboş filmlere güldüğümüz bu aralar izlenmesi gereken bir komedi filmi.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RogueNoir, 22 June 2003 21:57 tarihinde demiş ki:
jack nicholson'a psycho rolü acaip yakışıyo ya,
süper herif. bazı sahnelerinde shining'deki halini andırıyodu tipi[hline]
evet bence de.shining te daha bi psycho ve daha iyi ancak bu filmde de iyi baya[hline]We have such sights to show you!
We have eternity to know your flesh!
Oh, no tears please.It's a waste of good suffering...
Sosyal ağlarda paylaş

restoranda adam sandler sarışın kıza doru cesaretini toplayarak yürürken jack nicholson'ın fonda müzikle kafa sallama ifadesi müthiş
fragmanda da vardı zaten herkes dikkat etmiştir .. süper bi tip ya[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

[Bu mesaj jankis tarafından 23 June 2003 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

I-ıh bence Shining'deki rolüyle pek bir alakası yok da, daha çok As Good As It Gets'deki karakterine benzettim. Belki de 3 karakter de piskopat ancak As Good As It Gets'in de komedi filmi oluşundan dolayı ben As Good As It Gets ile Anger Management'daki karakterleri birbirine benzetiyorum.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

Anger Management için konuşuyorum , çok boktan bi filmdi, bi kaç sahnesi dışında film beni gülümsetmedi bile. Filmden zevk almak istiyosanız, fragmanını izleyin, bütün komik sahneleri fragmana koymuşlar zaten.(bkz. Jack Nicholson'ın Psycho bakışı,budistler vs.)[hline]What the hell are you looking down here for?
Sosyal ağlarda paylaş

Goose Fraba
Bi de şey güzeldi
-Kızlar size ciddi bir sorum olacak, boyutu önemli mi?
1.Kız : İşte biz *2.Kızın ismini söyler*'le bu konuda anlaamıyoruz
2. Kız :Ben büyük penislerden hoşlanıyorum o ise Devasa penislerden
*Adam Sandler donar kalır*

Yok yok kaliteli bi film deildi gerçekten.Dediğim gibi bi kaç yerde gülümsettiyse de (bkz. Üstteki konuşma) vasatı geçemedi benim gözümde[hline]What the hell are you looking down here for?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eldar, 25 June 2003 12:43 tarihinde demiş ki:
sinema elestirmeni alin taşciyan ın bu film icin yorumu jack nicholson berbat oynuyor ama nicholson un en kotu oyunu sandler ın en iyi oyunundan daha iyidir seklinde oldu

klasik alin taşçıyan işte .. ben o kadını dinlemiycem artık
film beğenmiyo bea bu kadar olmaz
jack nicholson'ın bu filmde öle kötü oynadığına da katılmıyorum zaten
adam sandler her zamanki gibi .. adam bi tarz tutturmuş gidiyo öyle beğenen sever diğerleri sevmez. zaten öle oluyo[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...