karakedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hani adrese VB - Beta gönderiyor ya microsoft, bende başvurdum, üyeligimin fake olmadıgını test etmek için, asagıdaki resmi çözüp, resim içinde yazan harfleri bir kutucuga doldurmam istendi. yapamadım :) hmmfs. buyrun bana çıkan resim: [signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience![Bu mesaj karakedi tarafından 30 Haziran 2005 06:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 wjuvyefu diye gördüm acaba doğrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 gram dogru görmüşsün[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 şimdi bunlara ne gerek var, bide bu çıktı başımıza, en abidik gubidik sitelere bile bundan koymuşlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 burda oLay biraz abartıLmış :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 wjuvyefu[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evet wjuvyefu...da ne gerek var öyle yamultmaya eciş bücüş hale getirmeye :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 öle yapmazlarsa image processing ile anlaşılabilir. yani birisi ufak bi program yazıp balya balya sipariş verebilir.. onun önüne geçmek için yapmıslar sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sabahın bi saatinde hala pc basında olucanıza yatın uyuyun dinç kafa ile bakın mesajı veriyor olmasın[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 OCR gibi birseyle zor da olsa mumkun sonucta otomasyona baglamak, tamam bakkal veli abi'nin on kisilik forumu icin gayet gereksiz ama orta halli ve buyuk sitelerde ise yarar birsey.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 işbaşı hocam, ne yatıp uyuması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 misal aynı uygulama Yahoo'da da var ama böyle yamultmuyorlar , okuması daha kolay oluyor...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 30 Haziran 2005 06:28 yazıyo kedinin mesajda ceday ehehe o saatte işbaşı mı olur pehey yazık yaf[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 haa oke.. herkes 8.50-9.00 civarı mesaj atınca kedininkini es geçmişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu arada kedi napcan VB yi, al sana en güzeli.. www.eclipse.org yeni versiyonu cıkalı 2 gün oldu daha 225 binin üzerinde dl si var :) [Bu mesaj Ceday tarafından 30 Haziran 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Baggio, 30 Haziran 2005 09:18 tarihinde demiş ki: OCR gibi birseyle zor da olsa mumkun sonucta otomasyona baglamak, tamam bakkal veli abi'nin on kisilik forumu icin gayet gereksiz ama orta halli ve buyuk sitelerde ise yarar birsey. Bu veli abi lerde zaten çok salak oluyorlar önce en düzgün font ile bu kod yazıp sonra üzerini karalıyorlar. Fakat en basit OCR yazılımı bile bunu doğal olarak çözüyor... Fakat MS'in kine dikkat çekmek istiyorum ciddi bir anti-OCR desteği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 iyide anti ocr var ama bizde yapamıyoruz yani garip diilmi bu anti-human da var :)[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bazıları cidden çok karışık oluyor. F mi yazıyor B mi, U mu yazıyor IJ mi, M mi yazıyor N mi... hiçbirşey belli değil. anti-ocr var tamam, ama gerçekten de anti-human oluyor böyleleri.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 divxsubtitles.net te de koymuslar da ordakiler düzgün gözüküo. ama ne alakysa herseyi dogru yazsanızda ilkinde hicbir zaman login olamıyorsunuz, hep ikincide içeri alıyor.. bozuk mudur nedir anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bende cok gicik oluyorum ama dikkat ettiyseniz oraya iki tane buton koymuslar. Üstekine basinda yeni bir sayfa aciliyor. Sesli olarak rakamlar soyluyor. (Resimden farksiz oda hic anlasilmiyo) Duydugunuz rakamlari kutuya yazmaniz isteniyor. Alttakine basinca resmi yeniliyor. Bu iki ozellik birazcik hafifletiyor bence meseleyi.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 acaba bu sistemler ses algılama ile sömürülebilir mi? denemek lazım. (gerçi ben dvdlerimi aldım, ne deniycem)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Ceday, 30 Haziran 2005 14:28 tarihinde demiş ki: divxsubtitles.net te de koymuslar da ordakiler düzgün gözüküo. ama ne alakysa herseyi dogru yazsanızda ilkinde hicbir zaman login olamıyorsunuz, hep ikincide içeri alıyor.. lol ben de benim gözler iyicene bozuldu sanıyordum.vay cinler vay.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 şimdi tam olarak ne için bu, kime ne yararı oluyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar