Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogues are overpowered...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onun yerine forumun linkini verseydin daha iyi olurdu bence :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
WoW:
Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion
Mesaj tarihi:
HAHAHA :) çok hoşuma gitti.komşular uyanıodu neredeyse.
warrior olsam bunu t shirt yaptırırdım.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Mesaj tarihi:
HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHHAHA

sabah sabah diyorum deli neden böyle konu açmış harbidende öyle OP =gg. Bşa talent 0 lamadın zamanında ben :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Hakikaten benimde çok hoşuma gitti bu ya.Açıkça şunu söyliyebilirim warrior olarak 1 vs 1 pvp de pek iyi degilim,zaten sırf bunun için bir mage lvllıyorum.Ama dün Brd de karşıma çıkan rogue u (lvl 60) defensive stance ve 1h sword shield kombosu ile (kılıç kalkan ekibi) yenince ki lvl 60 bir druid kendisine %50 hp heal attı kendime güvenim tekrar geldi.Ayrıca şunu tekrar söylemek isterim ki gözümle gördüğüm en önemli örneklerden biri bu warrior %80 item dependant.

Saygılar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior
Isikcan LvL 42 Arcane Mage

Realm: Burning Legion Guild: Disorder
Mesaj tarihi:
Delidumrul senin burning legionda bir warrior yada paladinin varmı senle benim hunter level 52 lerde iken Un Goro da (HK) çıkmadan önce kapışmıştık.Redbaron du hunter ın nicki ölü taklidi yapmıştım sende yemiş gitmiştin.:Pp Tabi sen o delidumrulsan[signature][hline]The Frozen Throne Gosu
  • Yeni Oluştur...