Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 for 5 rage... Ps: Ingilizce icin kusura bakmayin eu forumlarinda gordum bunu direk paste ettim buraya..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 onun yerine forumun linkini verseydin daha iyi olurdu bence :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 HAHAHA :) çok hoşuma gitti.komşular uyanıodu neredeyse. warrior olsam bunu t shirt yaptırırdım.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yada vazgectim daha iyi ing e gerek yok böle gayet guzel. [Bu mesaj Cuce tarafından 01 Temmuz 2005 03:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHAHHAHA sabah sabah diyorum deli neden böyle konu açmış harbidende öyle OP =gg. Bşa talent 0 lamadın zamanında ben :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hakikaten benimde çok hoşuma gitti bu ya.Açıkça şunu söyliyebilirim warrior olarak 1 vs 1 pvp de pek iyi degilim,zaten sırf bunun için bir mage lvllıyorum.Ama dün Brd de karşıma çıkan rogue u (lvl 60) defensive stance ve 1h sword shield kombosu ile (kılıç kalkan ekibi) yenince ki lvl 60 bir druid kendisine %50 hp heal attı kendime güvenim tekrar geldi.Ayrıca şunu tekrar söylemek isterim ki gözümle gördüğüm en önemli örneklerden biri bu warrior %80 item dependant. Saygılar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Delidumrul senin burning legionda bir warrior yada paladinin varmı senle benim hunter level 52 lerde iken Un Goro da (HK) çıkmadan önce kapışmıştık.Redbaron du hunter ın nicki ölü taklidi yapmıştım sende yemiş gitmiştin.:Pp Tabi sen o delidumrulsan[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ne lan bu diye baktım uzun bi süre Şimdi düştü, güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 "hah yine rogueları über sanan biri daha" diye girdim ama koptum eheha.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 süfer. bu arada nbl daki deli misin?[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar