WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 arabada dinlemek için bir müzik cd si hazıryorum, yoldayken gaza getirecek şarkı önerilerinizi bekliyorum . Cheap Trick - Mighty Wings No Doubt - Bathwater Marilyn Manson - Sweet Dreams ilk etapta aklıma gelenler
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 death - spirit crusher[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 yaw kardeşim niye yolda gaza gelesinki? sakin sakin sür şöyle hem kendini hem başkalarını tehlikeye atmadan. anne oldum ha! :D
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 AC/DC - Highway Iron Maiden - Iron Maiden
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 eğer seversen candan erçetin öneririm sana yolda, yoksa tabii ki ac/dc - highway to hell :)[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 aslında bu tarz topicler çok garip gelio bana içerken dinlenmelik,zıçarken dinlenmeilk,orta köyden beşiktaşa otobus beklerken dinlenmelik şerkılar.kendi zevkine göre bişiler dinle işte...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 NFS 2,3,4,5 Underground... http://bim.km.ru/gap/view.asp?id={039D5BBB-8B77-4930-8859-1C48806E663C} bu programla oyun cdlerindeki müzikleri wav yapıp basarsın CD ye
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 her türlü blues ve country. gerçi fazla gaz blues tehlikeli olabiliyor. böyle ses kalitesi iyi olan blues cd'leri al, mümkünse farklı şarkıcıların tek cd'te toplanmış hallerinden. iyi gidiyor.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Kingpin34 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Fast and Serious Ve 2 Fast 2 Serious bunların seni ateşlendirecegine eminim,2-3tane hariç.[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, Zaten hiç senin olmamıştır.
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 iron maiden - fear of the dark ben kaza yapmıştım bu çalıyodu, ne zaman dinlesem aklıma yaptığım kaza gelir, aman fazla gaza geliyim deme tabi kötü örnek olmasın ;) *!sui emsalden misal olmaz*[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Dream theater-A change of seasons[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 silth o albümün adı the fat of the land :D benim kendi araba albümüm var, arabada dinlemek nasip olmadı bi ara kasede çekicem inşallah şarkılar şöyle: crystal method - born too slow static x - the only fuel - quarter lunatic calm - leave you far behind fear factory - cars prodigy - smack my bitch up marilyn manson - beautiful people apollo 440 - charlie's angels 2000 asian dub foundation - fortress europe rob zombie - living dead girl soulfly - back to the primitive hive - ultrasonic sound pitchshifter - genius godsmack - awake machine head - from this day şiddetle tavsiye edilir özellikle gaz müzik seven gençlerseniz ehehe
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ah nasıl unuttum uzun yollara deva:Opeth-Morningrise albumu zira black rose immortal gibi enfes bi şarkıyı dinleyince bile 20 dk geciyo :)[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi
sylvanthas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 2 hafta önce arabada cenotaph - pseudo verminal cadaverium albümünü dinlerken kaza yaptım. evet. bi ay önce de overkill - necroshine albümünü dinliyodum, davul ritmini gaz pedalında atarken pedal teli koptu. 0.9c hızında giderken ve trafik içinde, deşheti düşünün. o yüzden arabada asla şarkı falan dinlemeyin, yazıktır günahtır .[signature][hline]consume the forsaken
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Kapa gazı için: ------------------ Dope-You Spin me around Ill Niño - Nothings clear Limp Bizkit-Rollin Limp Bizkit-Take a look around Rasmus-First Day Of My Life P.O.D.-Alive Dj Extacy-Vampire's song [dıptıs] Rammstein-Adios [eheh] Lasgo - Pray [Driftwood Remix olanı] acaip duptıs verir.. AFI - Total Immortal Spineshank - Perfect Ending Offspring - staring at the sun Disturbed - Voices[bu parçada kaza yapma riski yüksektir!] Balada - La Passion[duptıs] Orgy - Stitches Korn - Make Me Bad .Fuel-Quarter .Static X - The Only. ++++ Need For Speed Soundtracklerinin hepsi :P ++++ Slow time için: ------------------- Hole - Northern Star. Ill Niño - With You Lifehouse - Everything Smashing pumpkins - thirty-three Survivor -Desperate Dreams[Hatta tüm survivor parçaları :p] Dmx-Aint no sunshine Blind Guardian-Mordred's Song Creed-With arms wide open 3 Doors down-Here without you Creedence Clearwater Revival - Bad Moon Rising[pişman olmassınız eheh] fiuv :P Slowları tavsiye ederimde,Kaybedicek bir şeyin varsa,1. listeyi tavsiye etmem :D Araba sürmeyi bırakmadan önce,Geçen yaz gecenin 3:30-4:00 ünde bomboş yollarda hız denemesi yapıyordum kendi başıma :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 aha arci gerçi yazmış yaw albümün hepsini :D *!çaktırmaz...*
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: Mino, 31 Mayıs 2004 12:14 tarihinde demiş ki: NFS 2,3,4,5 Underground... http://bim.km.ru/gap/view.asp?id={039D5BBB-8B77-4930-8859-1C48806E663C} bu programla oyun cdlerindeki müzikleri wav yapıp basarsın CD ye Bu program underground müziklerini açamadı başka benzeri bir program bilen varmı?
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: sylvanthas, 31 Mayıs 2004 17:00 tarihinde demiş ki: 2 hafta önce arabada cenotaph - pseudo verminal cadaverium albümünü dinlerken kaza yaptım. evet. bi ay önce de overkill - necroshine albümünü dinliyodum, davul ritmini gaz pedalında atarken pedal teli koptu. 0.9c hızında giderken ve trafik içinde, deşheti düşünün. o yüzden arabada asla şarkı falan dinlemeyin, yazıktır günahtır . kardeşim manyak mısın arabada cenotaph dinlenir mi kafayı sallarken direksiyona geçiririm (gerçi kafa sallarken araba da yolda durmaz ama :))[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Gerek kalmadı buldum http://www.nfs-planet.de/nfs7_tools.php?lang=eng adresinden NFS U Music Extractor 1.0.0 i indirin
aente Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 prodigy - narayan rob dougan (rob d. die de gecıo) - club to death rob dougan - furious angel özellikle ilk 2si uzun ama giderek temposu yukselen gaz parcalar.. altında araba varken tehlikeli gazdan ayagını cekmeyi unutma;)[signature][hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist headquarters of online games
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: sylvanthas, 31 Mayıs 2004 17:00 tarihinde demiş ki: 2 hafta önce arabada cenotaph - pseudo verminal cadaverium albümünü dinlerken kaza yaptım. evet. bi ay önce de overkill - necroshine albümünü dinliyodum, davul ritmini gaz pedalında atarken pedal teli koptu. 0.9c hızında giderken ve trafik içinde, deşheti düşünün. o yüzden arabada asla şarkı falan dinlemeyin, yazıktır günahtır . :-)[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Kimse bu linki wermemiş hayret. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=36535[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... [Bu mesaj Epxmadcat tarafından 01 Haziran 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar