Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

millet UNABLE TO CONNECT acil yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nası çözüm bulcaz bu işe peki nereye şikayet etcez yada çözümü araştırcaz elimiz kolumuz bağlı durmamız lazım yani ne bu rezillik.Parasını verdiğimiz bi hizmetin internet olsun wow olsun yarım yamalak bi şekilde kullanılması suç dimi yani ?[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Mesaj tarihi:
said:
CapN, 01 Temmuz 2005 10:42 tarihinde demiş ki:
Türkiye'de yaşıyorsun neyapabilirsinki :)

Bunu kabullenince zaten insan herşeyi kabullenmeli dimi[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Mesaj tarihi:
Valla ben sana bir kaç olay anlatiyim... Ben asla kabullenmedim kabullenmediğim içinde başım dertten hiç kurtulmadı. Emin ol çoğu şeyde hakkımı aramaya kalktım son 3 yılda kapanmamış 4 davam var. Devamlı mahkemeye gitmeme yanayım avukatlarla uğraştığımamı yanayım... En sonunda vazgeçtim kenara çekilmeye karar verdim.

Uğraşılmaz başedilemez :)[signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy)
Mesaj tarihi:
Evet patladı sanırım blizzard yine. Test serverları beni bekliyor düzelene kadar orda oynayım bari :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Heh bune be tatilden yeni geldik blizz gelir gelmez yaptı yapcağını (yada telekom bilemiyoruz tabii ) girdim oyuna baktım herkeste unknown entity yazıyor latency kaç peki 10700 civarı , aynen alt+f4 yaptım . bakalım ne olucak umarım çabuk halledilir
Mesaj tarihi:
Sorun blizzardda deil.
Sordugum tüm insanlar
try relogin we have 150 , 220 ve benzeri cevaplar veriyor gene türkiyeden kaynaklanan bir problem ne yazık ki..

Ve türkiyede ne çabuk hal ediliyor ki bu edilsin
Mesaj tarihi:
hmm belliydi zaten blizzden birşey kaynaklandığı zaman bu kadar kötü olmuyordu zaten , ah belkide çıkışları arttırıyorlardır . yazın arttırabiliriz gibi birşeyler demişlerdi galiba , yoksa benmi yanlış hatırlıyorum ?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Kablo netle şimdi konuştum.

Birkaç siteyi ben açtım , o taraftanda denedi
Tek problem WoWda çıkıyor.

Bu durumda , hatlardaki yogunlukdan kaynaklanabileceğini , herşeyin normal göründüğünü ve hala türk telekomun alt yapısına bağımlı olduklarını söledi :=P

WoW-da problem yok
Kablo Netde problem yok

eee problem nerdee peki :=P
ben neden 6000 ping alıyorum :)
Mesaj tarihi:
12298 latency ama bazı türkler soruzsuz anlamadım..Ve download 55 k normal ama wow dagılmış durumda ahah..Herşey normalse problem nerde :)

[Bu mesaj TheFury tarafından 01 Temmuz 2005 11:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o şemsiyeli atasözünü google'da aratın çıkan ilk 2 linkde inanılmaz komik geyikler var .Tavsiye edilir..
Edit:Sorun yurtdışı çıkışlarında gibi..

[Bu mesaj TheFury tarafından 01 Temmuz 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben böyle işin . Neyse şimdi sabah sabah hey heyler tepeme geldi derse de gitmedim zaten wow oynucam die ise bak ya valla dellenecem sırf bu yuzden türktelekom da ise gircem ha..
Mesaj tarihi:
said:
kucukti, 01 Temmuz 2005 11:34 tarihinde demiş ki:
ben böyle işin . Neyse şimdi sabah sabah hey heyler tepeme geldi derse de gitmedim zaten wow oynucam die ise bak ya valla dellenecem sırf bu yuzden türktelekom da ise gircem ha..

Gir girde bizim bağlantıları 6gbit yap bari :)) rahat rahgat kasak gerçi böle sorun çıkınca 110000gbit olsa ne yarar ama olsun sen girersen haber ver :D[signature][hline]O==[=============- -============]==O
  • Yeni Oluştur...