Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

millet UNABLE TO CONNECT acil yardım

Dolis

Öne çıkan mesajlar

dun ve ondan onceki gunde server login sorunu oldu bugunde oldu yani bizden kaynaklı bir lag de olsa Wow server loginde de bir sıkıntı var. Son patchden sonra latencyler falan yukseldi fpsler dustu diyordu herkes forumlarda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

Nası çözüm bulcaz bu işe peki nereye şikayet etcez yada çözümü araştırcaz elimiz kolumuz bağlı durmamız lazım yani ne bu rezillik.Parasını verdiğimiz bi hizmetin internet olsun wow olsun yarım yamalak bi şekilde kullanılması suç dimi yani ?[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben sana bir kaç olay anlatiyim... Ben asla kabullenmedim kabullenmediğim içinde başım dertten hiç kurtulmadı. Emin ol çoğu şeyde hakkımı aramaya kalktım son 3 yılda kapanmamış 4 davam var. Devamlı mahkemeye gitmeme yanayım avukatlarla uğraştığımamı yanayım... En sonunda vazgeçtim kenara çekilmeye karar verdim.

Uğraşılmaz başedilemez :)[signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy)
Sosyal ağlarda paylaş

Kablo netle şimdi konuştum.

Birkaç siteyi ben açtım , o taraftanda denedi
Tek problem WoWda çıkıyor.

Bu durumda , hatlardaki yogunlukdan kaynaklanabileceğini , herşeyin normal göründüğünü ve hala türk telekomun alt yapısına bağımlı olduklarını söledi :=P

WoW-da problem yok
Kablo Netde problem yok

eee problem nerdee peki :=P
ben neden 6000 ping alıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kucukti, 01 Temmuz 2005 11:34 tarihinde demiş ki:
ben böyle işin . Neyse şimdi sabah sabah hey heyler tepeme geldi derse de gitmedim zaten wow oynucam die ise bak ya valla dellenecem sırf bu yuzden türktelekom da ise gircem ha..

Gir girde bizim bağlantıları 6gbit yap bari :)) rahat rahgat kasak gerçi böle sorun çıkınca 110000gbit olsa ne yarar ama olsun sen girersen haber ver :D[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...