Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 dun ve ondan onceki gunde server login sorunu oldu bugunde oldu yani bizden kaynaklı bir lag de olsa Wow server loginde de bir sıkıntı var. Son patchden sonra latencyler falan yukseldi fpsler dustu diyordu herkes forumlarda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bencede direkman bizden kaynaklanıyor :=) insanlar etrafta koşturmaktalar direkman.. Bu arada ben kabloyum :P adsldede aynı sorun mevcut mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Nası çözüm bulcaz bu işe peki nereye şikayet etcez yada çözümü araştırcaz elimiz kolumuz bağlı durmamız lazım yani ne bu rezillik.Parasını verdiğimiz bi hizmetin internet olsun wow olsun yarım yamalak bi şekilde kullanılması suç dimi yani ?[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ADSL direk giriyor su an problemsiz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Türkiye'de yaşıyorsun neyapabilirsinki :)[signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: CapN, 01 Temmuz 2005 10:42 tarihinde demiş ki: Türkiye'de yaşıyorsun neyapabilirsinki :) Bunu kabullenince zaten insan herşeyi kabullenmeli dimi[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Loginde sorun yok bende ama oyun felaket lagli 1700 latency şu an.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Valla ben sana bir kaç olay anlatiyim... Ben asla kabullenmedim kabullenmediğim içinde başım dertten hiç kurtulmadı. Emin ol çoğu şeyde hakkımı aramaya kalktım son 3 yılda kapanmamış 4 davam var. Devamlı mahkemeye gitmeme yanayım avukatlarla uğraştığımamı yanayım... En sonunda vazgeçtim kenara çekilmeye karar verdim. Uğraşılmaz başedilemez :)[signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Evet patladı sanırım blizzard yine. Test serverları beni bekliyor düzelene kadar orda oynayım bari :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Heh bune be tatilden yeni geldik blizz gelir gelmez yaptı yapcağını (yada telekom bilemiyoruz tabii ) girdim oyuna baktım herkeste unknown entity yazıyor latency kaç peki 10700 civarı , aynen alt+f4 yaptım . bakalım ne olucak umarım çabuk halledilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Sorun blizzardda deil. Sordugum tüm insanlar try relogin we have 150 , 220 ve benzeri cevaplar veriyor gene türkiyeden kaynaklanan bir problem ne yazık ki.. Ve türkiyede ne çabuk hal ediliyor ki bu edilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hmm belliydi zaten blizzden birşey kaynaklandığı zaman bu kadar kötü olmuyordu zaten , ah belkide çıkışları arttırıyorlardır . yazın arttırabiliriz gibi birşeyler demişlerdi galiba , yoksa benmi yanlış hatırlıyorum ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Az önce itibari ile oyuna girdi 10.000 latency yuh dedim ciktim.. Yalniz oyundaki adamlara soruyorum baska kimsede sorun yok haberiniz ola .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kablo netle şimdi konuştum. Birkaç siteyi ben açtım , o taraftanda denedi Tek problem WoWda çıkıyor. Bu durumda , hatlardaki yogunlukdan kaynaklanabileceğini , herşeyin normal göründüğünü ve hala türk telekomun alt yapısına bağımlı olduklarını söledi :=P WoW-da problem yok Kablo Netde problem yok eee problem nerdee peki :=P ben neden 6000 ping alıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 12298 latency ama bazı türkler soruzsuz anlamadım..Ve download 55 k normal ama wow dagılmış durumda ahah..Herşey normalse problem nerde :) [Bu mesaj TheFury tarafından 01 Temmuz 2005 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Burdan çıkarılcak sonucu şemsiyeli bir deyimle anlatmak isterdim ama topiği kitlemesinler :)[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 o şemsiyeli atasözünü google'da aratın çıkan ilk 2 linkde inanılmaz komik geyikler var .Tavsiye edilir.. Edit:Sorun yurtdışı çıkışlarında gibi.. [Bu mesaj TheFury tarafından 01 Temmuz 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben böyle işin . Neyse şimdi sabah sabah hey heyler tepeme geldi derse de gitmedim zaten wow oynucam die ise bak ya valla dellenecem sırf bu yuzden türktelekom da ise gircem ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: kucukti, 01 Temmuz 2005 11:34 tarihinde demiş ki: ben böyle işin . Neyse şimdi sabah sabah hey heyler tepeme geldi derse de gitmedim zaten wow oynucam die ise bak ya valla dellenecem sırf bu yuzden türktelekom da ise gircem ha.. Gir girde bizim bağlantıları 6gbit yap bari :)) rahat rahgat kasak gerçi böle sorun çıkınca 110000gbit olsa ne yarar ama olsun sen girersen haber ver :D[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar