Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

millet UNABLE TO CONNECT acil yardım

Dolis

Öne çıkan mesajlar

walla özür olarak ya oyun süremizi 1 gün uzatcaklar ya şöle ufaktan bi item :) mavi mavi :)

yada talent resleme veya o sürede alabileceğimiz exp i versinler mesela ben saatte 30 k alıyorum 3-4 saat kaybım var. olmaz böle( iyi lan oturdum yerde lvl atlardım haha :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mlsf davacı da olma hakkımız oyuna başlarken kabul ettiğimiz sözleşme ile elimizden alınıyor... Kesinti nedeniyle dava açamıyoruz yani. Ama en azından adamlar özür diliyor :D Türkiye'de insanların parasını alıp birde üstüne terbiyesizlik yapan serverlar da var...

"Mail'i bana mı aldınız? İsteyen oynar isteyen oynamaz kardeşim. Kimseyi zorla tutmuyoruz burada." - Susturucu(!)
Sosyal ağlarda paylaş

ulan imzalattılar aceleyle o acc açarkenki sözleşmeyi :) davacıda olamıyoruz ama haklısın bunlar özür dileyen tiplerden en azından bliz türklerin olsa avrupa yanmıştı ( 2 günde en az 2 saatlik 1 kesinti kesin olurdu sora adsl kopar falan parayla lvl atlama kesin olurdu rüşvet olan ülkede bunlar nie olmasın :) gm e rüşvet hehe güzel olurdu aslında akraba gm tanıdık falan )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedemptioN, 30 Haziran 2005 10:01 tarihinde demiş ki:
Mlsf davacı da olma hakkımız oyuna başlarken kabul ettiğimiz sözleşme ile elimizden alınıyor... Kesinti nedeniyle dava açamıyoruz yani. Ama en azından adamlar özür diliyor :D Türkiye'de insanların parasını alıp birde üstüne terbiyesizlik yapan serverlar da var...

"Mail'i bana mı aldınız? İsteyen oynar isteyen oynamaz kardeşim. Kimseyi zorla tutmuyoruz burada." - Susturucu(!)

Ya boşversene biz türkler olarak alışmışız herhalttan kazık yemeye adamlar bizden özür bile dilemez kes sesini otur yerine ekonomisi ve gidişatı 0'ın altında bi ülkede bu oyunu oynayabiliyosun osana yeter derler.Ama avrupalılara teker teker maillerine özür msjları gönderiyolardır şimdi.Ulan bidaha dünyaya gelsem... (yok yok bidaha bu boktan dünyaya gelmek istiycek kadar mal değilim)[signature][hline]O==[=============- -============]==O
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm türk bulmak zor deilde ally oyniyanlar bi garip hammerfall bastık iki gün önce bas bas barıyoz generaldan kimwarsa gelsin raid yaptık kale bastık die tr ler cvp yazıo yok biz q yapıoz gelemeyiz cart cart 2 tane horde görüolar direk topuk :( hordelar ölemi adamlar kaçmıo deli gibi sawaşıo ölse bile ne kadar dmg verdiyse o kadar kar mantığında :( horde mu açsam ülee kim kasscak bidaa o kadar :([signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT ||
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KhaldoR, 30 Haziran 2005 10:10 tarihinde demiş ki:
Hmm türk bulmak zor deilde ally oyniyanlar bi garip hammerfall bastık iki gün önce bas bas barıyoz generaldan kimwarsa gelsin raid yaptık kale bastık die tr ler cvp yazıo yok biz q yapıoz gelemeyiz cart cart 2 tane horde görüolar direk topuk :( hordelar ölemi adamlar kaçmıo deli gibi sawaşıo ölse bile ne kadar dmg verdiyse o kadar kar mantığında :( horde mu açsam ülee kim kasscak bidaa o kadar :(

ii de bunun annattıklarımızla pek alakası yok be kardaşim neyse genede görüyosun türkün türkten bile dostu yok !!![signature][hline]O==[=============- -============]==O
Sosyal ağlarda paylaş

ya horde ol sylvanasta aç istersen ama bak hordeların kötü bi yanı bana oldu adama demedimi bırakmadm lvl 55 (rogue) 60 palayla kapışıyorum yanımda lvl 60 shamanla warrior var ulan adam beni kesiyo öldüm ölücem vanish attım pmledim help falan adamlarla tık yok bende paladin gördü son anda kesti hordelar wave atıp gittiler bunları görüncede hordeluktan soğuyosun ama nolursa olsun FORR THEE HORDEE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...