Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 level 56 istiyo dava açmak.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 walla özür olarak ya oyun süremizi 1 gün uzatcaklar ya şöle ufaktan bi item :) mavi mavi :) yada talent resleme veya o sürede alabileceğimiz exp i versinler mesela ben saatte 30 k alıyorum 3-4 saat kaybım var. olmaz böle( iyi lan oturdum yerde lvl atlardım haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Saeros, 30 Haziran 2005 09:57 tarihinde demiş ki: level 56 istiyo dava açmak. ahauahaua :D[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mlsf davacı da olma hakkımız oyuna başlarken kabul ettiğimiz sözleşme ile elimizden alınıyor... Kesinti nedeniyle dava açamıyoruz yani. Ama en azından adamlar özür diliyor :D Türkiye'de insanların parasını alıp birde üstüne terbiyesizlik yapan serverlar da var... "Mail'i bana mı aldınız? İsteyen oynar isteyen oynamaz kardeşim. Kimseyi zorla tutmuyoruz burada." - Susturucu(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hmm bu arada bişi sorcam BL de oyniyan türklerin ne kadarı horde ne kadarı ally?[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 iki taraftada baya var turk bulmakta zorluk cekmezsin[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ulan imzalattılar aceleyle o acc açarkenki sözleşmeyi :) davacıda olamıyoruz ama haklısın bunlar özür dileyen tiplerden en azından bliz türklerin olsa avrupa yanmıştı ( 2 günde en az 2 saatlik 1 kesinti kesin olurdu sora adsl kopar falan parayla lvl atlama kesin olurdu rüşvet olan ülkede bunlar nie olmasın :) gm e rüşvet hehe güzel olurdu aslında akraba gm tanıdık falan ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: RedemptioN, 30 Haziran 2005 10:01 tarihinde demiş ki: Mlsf davacı da olma hakkımız oyuna başlarken kabul ettiğimiz sözleşme ile elimizden alınıyor... Kesinti nedeniyle dava açamıyoruz yani. Ama en azından adamlar özür diliyor :D Türkiye'de insanların parasını alıp birde üstüne terbiyesizlik yapan serverlar da var... "Mail'i bana mı aldınız? İsteyen oynar isteyen oynamaz kardeşim. Kimseyi zorla tutmuyoruz burada." - Susturucu(!) Ya boşversene biz türkler olarak alışmışız herhalttan kazık yemeye adamlar bizden özür bile dilemez kes sesini otur yerine ekonomisi ve gidişatı 0'ın altında bi ülkede bu oyunu oynayabiliyosun osana yeter derler.Ama avrupalılara teker teker maillerine özür msjları gönderiyolardır şimdi.Ulan bidaha dünyaya gelsem... (yok yok bidaha bu boktan dünyaya gelmek istiycek kadar mal değilim)[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hmm türk bulmak zor deilde ally oyniyanlar bi garip hammerfall bastık iki gün önce bas bas barıyoz generaldan kimwarsa gelsin raid yaptık kale bastık die tr ler cvp yazıo yok biz q yapıoz gelemeyiz cart cart 2 tane horde görüolar direk topuk :( hordelar ölemi adamlar kaçmıo deli gibi sawaşıo ölse bile ne kadar dmg verdiyse o kadar kar mantığında :( horde mu açsam ülee kim kasscak bidaa o kadar :([signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Blizz akıllıca yapıyor artık. Serverlar gittiğinde forumlara da logini kapatıyor :) ne laf eden var ne de başka birşey hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: KhaldoR, 30 Haziran 2005 10:10 tarihinde demiş ki: Hmm türk bulmak zor deilde ally oyniyanlar bi garip hammerfall bastık iki gün önce bas bas barıyoz generaldan kimwarsa gelsin raid yaptık kale bastık die tr ler cvp yazıo yok biz q yapıoz gelemeyiz cart cart 2 tane horde görüolar direk topuk :( hordelar ölemi adamlar kaçmıo deli gibi sawaşıo ölse bile ne kadar dmg verdiyse o kadar kar mantığında :( horde mu açsam ülee kim kasscak bidaa o kadar :( ii de bunun annattıklarımızla pek alakası yok be kardaşim neyse genede görüyosun türkün türkten bile dostu yok !!![signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aklıma geldi yazıyım dedim :)[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya horde ol sylvanasta aç istersen ama bak hordeların kötü bi yanı bana oldu adama demedimi bırakmadm lvl 55 (rogue) 60 palayla kapışıyorum yanımda lvl 60 shamanla warrior var ulan adam beni kesiyo öldüm ölücem vanish attım pmledim help falan adamlarla tık yok bende paladin gördü son anda kesti hordelar wave atıp gittiler bunları görüncede hordeluktan soğuyosun ama nolursa olsun FORR THEE HORDEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hay allah oyundaydim bi ara geldim baktim karakter ekranina atmis bilseydim loginlerin patladigini oyuna girerdim tekrar ...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 beyler bliz e ne kadar msj atsakta sonuş yok 4 saat oldu bu gidişle bütün gün gidermi sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 gelir max 2 saate.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Evt sende haklısın bizdede oluyo öle çok belki rp serverına geçmek en mantıklısı ama ordada hordela kapışamıyosun :( ayrıca horde villageına koşarken FOR THE ALLIANCE die anırıp içeri bodosla dalmakta çok keyifli oluyor tavsiye ederim. :D[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aranızda duş almadan test serverına falan mı giren var? negzel abi kardeş oynuyoduk server gitti :[[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abi max 2 saat diyosun sabah 7 dede max 2 saatti saat 10 oldu hehe nolcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya sıkıntıdan www.miniclip.com da aptal aptal çocuk oyunlarıyla sıkınıtı geçirmeye çalışıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bende girim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 http://www.miniclip.com/monkeysnowfight.htm ahaha süper banana spilit kanalındayım gelin :D[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya koakada falan okeymi oynasaydık hehe isterseniz oynayalım sıkıntıdan napcamı şaşırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 khaldor gel kapışalım :) monkeyde hehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar