BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 aseksüeller için hiç de zor olmayan bir şey ehueh[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
d3n1z Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 babacum son noktayı koydu :)[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Yarımdım! :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
trapt Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: TERMINATOR, 29 Haziran 2005 20:13 tarihinde demiş ki: trapt sana sesleniyorum. bi daha milletin ahlakını bozan görüntüler gönderdiğini görürsem seni galaksilerarası yolculuğa çıkarırım. Lütfen çıkar yalvarırım sayın fake..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
trapt Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 @Vassel bu arada beğenmediysen bişi deme ..Gereksiz tarzı laflarla bi yere varamazsın.sonucunda burası "konu dışı " bölümü..ha tartışacaksan bundan sonra pm at..[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: TERMINATOR, 29 Haziran 2005 20:10 tarihinde demiş ki: Bundan böyle Christop_Vassel de benim korumam altındadır. Herkes ayağını denk alsın. Adam harbi kendini terminator sanıyo lan euahe aşın bunları ya.Gereksiz bilmemneymiş bırakın bu işleri...
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 of haha.mümkün diil konsantre olmak.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 aman o kadına bakmayınca oluyor. zor değil,gerçekten :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ilk seferde gülmekten bakamadım topa filan haha[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
robinson Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bende koptum ilk başta :D Sora zaten hep aynı yere sakladıklarını anladım :=)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Kadının ilk göründüğü anda gözüm ona kayıyo sonra kaçırıyorum tabi.
Apache Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hem kadına bakıp hem bilebiliyorum çok şanslıyım hahaha[signature][hline]shinsetsu desu..
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 elimle ekranın o kısmını kapayınca gayet kolay oldu :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
HARDCORE_SAMET Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 BİR BAYANIN CİNSEL OBJE OLARAK LANSE EDİLMESİNİ KINIYORUM.
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hardcore_samet çok başarılı çok yaratıcı bir nick... tebrik ediyorum lol.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Predator Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hardcore_samet çığır açtı rofl[signature][hline]oh yeaa
trapt Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 off hergece her gece olmaz ki yakında doggystyle_ahmet , 69_ismet , fetish_mehmet , fordcu_fikret ler dolup taşçak :) ama nick harbiden süper[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben starta basıp altta karıya bakıorum karı geçip gidince hangi kasenin altında olduunu sallayarak bulmaya çalışıorum ahah[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
micha Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 super :D[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba. Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hiç ortada çıkmadı bana. 1 sağ bi sol... o yüzden rahat izleye biliyorum :P[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bi gözüm hatunda diğeri topta.. çok organize gidiyorum.. ama hep şaşırıp hatunun toplarını clickliyorum..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Sevdim :-P Bide 2 kere salladım doğru kutu çıktı şanslıymışım. Pek takip edemiyomda kutuları :-P[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 1. de konstrasyonum dağıldıda 2. de doğruyu yakaladım.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu kadar insanın dağılmışken senin dağılmaması hiç ilginç değil zaten heh[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 heheheh ben bu işi biliyomi, hem yengeye baktım hem de doğru bildim[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming
Öne çıkan mesajlar